Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Spinka_86 wrote:Gacka ty wierz do końca że nie przyjdzie chociaż po cichu ale wierzyć trzeba
Oj no gdzieś tam w serduchu ta iskierka jest , ale wiesz jeśli owu się opóźniła i była 13.08 to była jedna jedyna szansa 10.08, więc musiałby to być złoty strzał hahahLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gacka a po czym wnosilas ze 4.08 mialas owu? Moze naprawde 13.08. a 3 dni to spokojnie moglo sie udac, mi kiedys gn w enelmedzie u ktorej bylam tylko na usg kontrolnym mowila zeby co 2-3 dni probowac nie czesciej, bo nawet 3 dni wystarcza. ale nie chce cie nakrecac. w kazdej z nas dopoki @ nie przyjdzie jest iskierka.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
JA mam apke zamontowana w tel. i w niej zapisuje więcej niż na owu i on mi nie przesunął terminu, a wcześniej tak było. PO tym terminie pobolewał mnie brzuch, ale sądziłam, że to od dupka więc nie pomyślałam nawet. No nic poczekam do końca tygodnia.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej.
Gacka jest sznsa;) moze i to zloty strzal;)
Kurcze zeby to bylo tak jak w filmach raz i bach;)
Spinka tez uwazam ze to tylko formalność i tam w brzyniu juz ktos jest;)
Tak pomyslalam teraz ze jak pojdziesz na bete w 21dpo to jakos w 6 tyg no nie? Ale wspaniale;)
Oda ja tez juz zawsze po szyjce wiedzialam ze @ bedzie dodatkowo jak mierzylam temperature to to mnie utwierdzalo. Ale czerwiec tez piekny miesiąc;) jestes zdrowa uda sie napewno. Jesli juz sie nie udalo;)
Muffinka pewne jak nie ten miesiac to nastepny;) do boju;)!!
Agaa teraz czekamy na Twój test;) to juz niedługo;)
Ja po dupku powinam testowac tak 3-4 września kesli bedzie tak jak ostatnio ze po 5 dniach po odstawieniu dostalam .
A co do snów to ja mam ostatnio jakies po*****e sny, juz mnie to męczy troche.
Ostatnio snilo mi sie ze poszlam do spowiedzi i Kaiadz odwrócił siw do mnie plecami.
Ja juz obiad mam zrobiony, wiazanke zamowiona , mieszkanie posprzatane ,forum nadrobione;)
A jak tam u Was?
-
gacka89 wrote:JA mam apke zamontowana w tel. i w niej zapisuje więcej niż na owu i on mi nie przesunął terminu, a wcześniej tak było. PO tym terminie pobolewał mnie brzuch, ale sądziłam, że to od dupka więc nie pomyślałam nawet. No nic poczekam do końca tygodnia.
-
SanKwt wrote:Aplikacja to nie na za bardzo co ufac to tylko jakies kalkulacje, apka wylicza Ci owu z zaleznosci jakas dlugosc cyklu wpiszesz i od dlugosci cyklu odejmuje 14 dni i wtedy wylicza Ci dzien owulacji.
a propo snów to ja też miałam dziwny w ten dzień co robiłam pierwszy test, śniło mi się, że miałam testować poszła do toalety i pełno skrzepów wyleciało ze mnie, ale takie blado czerwone, ale to pewnie wszystko przez to, że człowiek myśli o tym.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
San bierz w męża w obroty dzisiaj, szybkie godzenie będzie!Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
tak wg belly teraz jest 4 tydz. i 5 dzień (wiek płodu 2 tyg.)
A wiecie co patrze w tym kalendarzu belly są jakieś serduszka to notatki belly np na 3 września wpis: czas na pierwszą wizytę u gin a 7 września serduszko może być już widoczne na USG jejku dziewczyny, a ja mam akurat wizytę 7 września i tak jak przeczytałam to, to się wzruszyłam na samą myśl...Oda_33, SanKwt lubią tę wiadomość
-
Spinka wzruszenie to będzie jak usłyszysz serduszko na żywo
Spinka_86 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
A nie lekko jaśniejszy? Wydawało mi się, że tn co wczoraj wrzuciłąś był najmocniejszy. Nie zaszkodzi jednak i dzisiaj zadziałc mówię Ci
Spinka, takie piękne zbiegi okoliczności cudowne!* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:A nie lekko jaśniejszy? Wydawało mi się, że tn co wczoraj wrzuciłąś był najmocniejszy. Nie zaszkodzi jednak i dzisiaj zadziałc mówię Ci
Spinka, takie piękne zbiegi okoliczności cudowne! -
To jest właśnie miłość San, musi być czasami kłótnia, jak obu stronom zależy - to iskrzy. Nic na siłę, ale może wieczorem się pogodzicie i na zgodę poszalejecie* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:To jest właśnie miłość San, musi być czasami kłótnia, jak obu stronom zależy - to iskrzy. Nic na siłę, ale może wieczorem się pogodzicie i na zgodę poszalejecie
Spinka_86, Nikusiia lubią tę wiadomość