Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobiety!
3 dzien z rzedu sni mi sie pozytywny test i 3 szien z rzedu boli mnie coraz bardziej brzuch na @
Poza tym strasznie znowu spuchlam! Nie cierpię tego!
Spinka, cudowny psiak!
Sońka - progesteron ładny, jakie masz normy? U mnie 1-23,9 po owu jest norma.
Pilik oby to była meldująca się w swoim nowym lokum fasola. Niestety ja w zeszlymv cyklu 3 dni przed @
Tez mialam takie plamienie. I to tak, ze na bieliznie nic, tylko jak bylam w laziencr i u mnie to @ tak sie rozkrecala.
Zaraz wstaje, test korci* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
12 lub 13, nie wirm czy pwu mialam wieczorem czy nastepnego dnia rano.
Ale przynajmniej w koncu zmobilizuje meza do badan, bo bylismy umowieni ze jak teraz sie nie uda (piekna owu + wysoki prog wiec warunki super) to sie przelamie idzie w przyszlym tygodniu* hormony w normie
* naturalna owulacja
A po dupku jakoś Wam się wyregulowała długość cykli? Jak tak to od razu, czy po którejś z kolei serii? Ja mam dzisiaj 35 dc;/Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Spinka, ja nie robiłam testu ale widzę po szyjce, śluzie, że u mnie jutro powinna już @ się rozkręcić. Chodziło mi, że poradziłam sobie nierobieniem testu bo zobaczyłam, że nie ma sensu.
Ja jestem pewna dnia cyklu, bo miałam monitoring, u Ciebie mogło się przesunąć , dlatego bladzioch jeszcze
Nie robię sobie nadziei, nawet jakoś jestem spokojniejsza. W tym cyklu bardzo wariowałam, a tak to już wiem i to lepsze niż ciągły mętlik w głowie i walczenie z nakręcaniem się.
Gacka - nie miałam do czynienia z dupkiem, a na ulotce jaki jest czas na pojawienie się @ od odstawienia?Spinka_86 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
gacka, ja brałam dupka 2 cykle i miałam cykle standardowe dla siebie, czyli ponad 32 dni.
Ja robiłam dziś test (12 dpo) i oczywiście jedna krecha, bez cienia drugiej. W dodatku dalej plamię na brązowo. Także cykl już na pewno na stracenie. A też chciałam urodzić w maju!
Cześć stayaway, czuj się jak u siebie!
Ja jestem na początku starań, teraz mam za sobą 2 nieudany cykl i jak na razie nie biorę leków od gina - piję jedynie inofem, także niestety nie pomogę w tej kwestii . -
Oda_33 wrote:Spinka, ja nie robiłam testu ale widzę po szyjce, śluzie, że u mnie jutro powinna już @ się rozkręcić. Chodziło mi, że poradziłam sobie nierobieniem testu bo zobaczyłam, że nie ma sensu.
Ja jestem pewna dnia cyklu, bo miałam monitoring, u Ciebie mogło się przesunąć , dlatego bladzioch jeszcze
Nie robię sobie nadziei, nawet jakoś jestem spokojniejsza. W tym cyklu bardzo wariowałam, a tak to już wiem i to lepsze niż ciągły mętlik w głowie i walczenie z nakręcaniem się.
Gacka - nie miałam do czynienia z dupkiem, a na ulotce jaki jest czas na pojawienie się @ od odstawienia?
Ja wróce do domu to sprawdzę, bo mam jeszcze jedno opakowanie.
Ja przed wczoraj po śluzie wydawało się, że idzie @, ale to było raz tylko, teraz mam bardzo mało śluzu, ale nie wygląda jak na taki przed @, Szyjkę mam dalej wysoko i jest zamknięta tak mi się wydaje bo koniuszkiem palca czuje ją tylko.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Oda_33 wrote:Muffinka, no to walczymy razem we wrześniu, ja dziś też 12/13 dpo i u mnie też @ nadciąga.
Gacka, a powtarzalaś ten test?
Trzeciego nie robiłam, mam kupiony, ale leży w szafce.
Jeśli wykres z na owufriend dobrze wyznaczył mi owu na 13.08, a nie jak wcześniej sądziłam 4.08, to dzisiaj byłby dopiero 10 dpo, a patrząc na testowanie Spinki to nie ma sensu robić teraz testu. poczekam do weekendu znowu chyba że wcześniej @, a jak nie to zatestuje, jak coś jest to już będzie widać nawet tym testem 25 ml/USpinka_86, Oda_33 lubią tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
muffinkaa wrote:Oda, nie wiem jak Ty, ale ja czekam tylko na okres, a jak się skończy to będę zwarta i gotowa do boju! .
Nas teraz czekają badania dalsze, u mnie w sumie została ta drożność, bo hormony w normie, owulacja jest. Męża badania i będziemy wiedzieć co dalej. Ale nie przestaniemy sie starać, oj nie* hormony w normie
* naturalna owulacja
Spinka_86 wrote:Dlatego chciałam poczekać z betą minęły już dni w którym miałam wyznaczoną @ przez ovu i apki w tel. a @ nie widać...
czuję że tutaj to już formalnośćSpinka_86 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:No to jeszcze jest szansa, super! Trzymam kciuki
No niby jest, ale nie nakręcam się zbytnio, bardziej denerwuje mnie fakt, że jeszcze @ nie przyszła, jakoś już na nią się nastawiłam.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️