Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Oda_33 wrote:Spinka, San super imiona Ale u nas odpadają. Oj czuję, że będzie ciężko, ale gdyby było to tylko takie zmartwienie
San - ja bym robiła testy, ale ja jestem ciekawa i lubię wiedzieć. W następnym cyklu mam też zaplanowany monitoring, ale i tak z nich nie zrezygnuję
Gacka, teoretycznie im bardziej obfita @, tym lepsze było endometrium. Mi też lekarz mówił, ze mam skąpą @ pewnie, bo miałam cienkie endo.
Anuś_ka - czyli w tym cyklu miałaś badany? Nie, w zeszłym, a w tym dopiero wczoraj poczułaś owu? A który dzień cyklu? Dobrze, że nie marnowałąś czasu10 cs szczęśliwy
-
Wiem wiem, ale czy jak nie mierzylam temperatury caly cykl o jednej porze to myslisz ze w miarę dobrze wyznaczył?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Oda 33 w poprzednim mialam badane, a od tego zaczelam barc castagnus i moze dlatego, dzisiaj 17dc ale mowie Wam wczoraj tal mnie bolalo podbrzusze i jajkini ze szok az takie zdrwiale mialam rano tez tak samo a po przytulankach po bolu, maz stwierdzil ze dziala jak tabletka przeciwbolowa. Nie zmarnowalam takiego rabanu rano narobilam ze szok, mojego z lozka wyrwalo ale naszczescie byl chetny
-
Ale i tak jak owu była 13.08 to mielismy tylko jedną szansę 10.08, to dzisiaj bylby 9dpo dopiero. Wiec szansa marna prawie zadna. Raczej pozostalo mi czekac na @.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gacka dopóki nie ma @ trzeba wierzyć, ale jak czujesz, że marne szanse to lepiej się nie nakręcać
Sońka no to nie wiem, mi gin (ale nie byl zbyt dobry) mowil ze skapa @ =male endo.
Jednak każda z nas jest inna, ale jak śluzówka się złuszcza i to jet @, to rzeczywiście u Ciebie wbrew logice
Gacka, a kiedy masz usg, zeby ocenic endo?* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda_33 wrote:Gacka dopóki nie ma @ trzeba wierzyć, ale jak czujesz, że marne szanse to lepiej się nie nakręcać
Sońka no to nie wiem, mi gin (ale nie byl zbyt dobry) mowil ze skapa @ =male endo.
Jednak każda z nas jest inna, ale jak śluzówka się złuszcza i to jet @, to rzeczywiście u Ciebie wbrew logice
Gacka, a kiedy masz usg, zeby ocenic endo?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Oda_33 wrote:Gacka dopóki nie ma @ trzeba wierzyć, ale jak czujesz, że marne szanse to lepiej się nie nakręcać
Wiem nadzieja umiera ostatnia
Po tym pierwszym tescie nakręcenie mi nie w głowie. "Coś" napewno nadejdzie kwestia kiedy i w jakiej postaciLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej dziewczyny. Ciężko Was nadrobić jak cały dzień nie ma jak czytać .
Oda - jasne każdy testuje jak czuje, jak potrafi wytrzymać. Ja wiem że teraz jak kiedyś się uda to też się z betą wstrzymam bo w razie straty byłoby mi po prostu lżej... a mam porównanie już niestety.
Sońka mój też mówił że skąpa @ to cieńkie endo i u mnie się to sprawdza. Dlatego teraz liczę na obfitą @... wyniki trochę lepsze, usg może w czwartek chociaż idę na NFZ więc pewnie nie zrobi ;p... -
SanKwt wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdc43ebde830.jpg
Ten z godz 18 , 5 min po zrobieniu. -
San wyglada to coraz lepiej, mysle ze podzialac Wam nie zaszkodzi nejlepiei rano!!
Ja wracam z randki z mezem. Potwornie najedzona i zmeczona. Marze o lozku!! Boje sie ze bedzie mnie korcic jutro rano z tym testem. A jutro 12 lub 13 dpo.
A u Was jak wieczór? Juz w lozkach?SanKwt lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Nie cierpie byc sama w domu i od 1,5 roku odkad mieszkam z mezem tylko jedna noc spedzilam sama w mieszkaniu. Ale ja to boidudek jestem i to najwiekszy problem.
Wlasnie przede nna we wrzesniu samotny weekend chyba przeniose sie do rodzicow na chwile* hormony w normie
* naturalna owulacja
No i jak pizza byla czy na bogato dzis? Fajnie jest tak czasen wyjsc nawet na fastfood, my ostatnio po kolacji jeszcze do maca na lody pojechalismy;)
U dzis napiety wieczór ;)wiec nic nie nie bedzie. A rano tez odpada bo musi sie wyspac a dla niego kazde 5 min jest na wage zlota:) nie bez powodu na ksywke susel;)
Ja juz nie wyobrażam sobie zeby chociaz jedna noc bez meza spac. Moja siostra tyle razy do mnie mowila : chodz jedz do mnie na noc, a ja zawsze sie wykrecam , jakies takie dziwnie myślenie ze szkoda mi nocy bez niego , tak jak bym byla z nim w zwiazku miesiac i nie moga sie nacieszyć
A tym czasem on obrazony siedzi przy komputerze;) a ja udaje ze mam dobry humor;) hehe zazwyczaj tak wygladaja nasze kutnie;) -
Spinka_86 wrote:No ja sama tylko w łóżku w domu teściowa a ze mną w pokoju mój psiur ale on to taki obrońca, że pewnie spod ławy by szczekał co najwyżej