Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny jestem padnietaaaa i ledwo co widze na oczy,ale musialam do was zajrzec wiec co do testu owu to pare razy robilam,ale chyba w przypadku pcos sa one niezbyt wiarygodne... A dwa ze okresy mialam tak rozstrzelone ze testowanie mijalo sie z celem skoro moje cykle bez lekow wahaly sie od 28 do 60 dni i dluzej
Welonka u mnie wygladalo to tak ze laparo mialam 12/kwietnia a okres bez lekow dostalam 4/maja i trwal normalnie 5/dni ... Natomiast potem znowu 2 msc bez @ wiec poszlam na kontrole i lykam teraz estrofem i dupka ... Ale zla jestem bo juz myslalam ze normalnie bd miala cykle co 28 dni a to znowu lipa.... Plamienie od 24 a @ od 26 ... Najbardziej irytuje mnie jak mama kaze mi sie cieszyc bo w koncu dostaje krwawien ale nie rozumie tego ze skoro staramy sie o malucha a ja nie mam oznak owu i ciezko mi ja stwierdzic to chcialabym wiedziec kiedy dostane okres.... A nie ze raz to jest pieknie 28 a za drugim razem mam plamienia i @ jest szybciej
Do tego od 2 dni mam wrazenie jakbym caly czas byla wzdeta brzuch nie boii, ale jest twardy i czuje mega dyskomfort
-
Oj! Jakie cudeńka tworzysz! A tyle prezentowych okazji mi się szykuje!
Mój mąż o dziwo pięknie dziś posprzatal w domu , jak tu to nie kochać:p
Dobranoc dziewczęta !30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Pilik mam zamiar właśnie poruszyć ten temat z lekarzem teraz jak idę na wizytę Muszę bo już mam dość zachodzić w głowę kiedy mam owu ( o ile w ogóle), kiedy dostanę @ i tak w kółko ... poza tym czekam na jego decyzję co dalej z moim leczeniem Dzisiaj mam nieco lepszy nastrój (pomimo, że spałam niecałe 6h ;p) ale i tak siedzi mi w głowie to, że znowu się nie udało ;/ pocieszające jest tylko to że wizyta wypada mi na 13 dc więc mam nadzieję, że powie mi czy owu miałam czy się zbliża ;]
A Wy dziewczyny jakie plany na niedzielę macie ??
-
Dzień dobry dziewuszki! jak pięknie dziś u mnie cieplutko! Jak Wam się spało? Ja nie mogłam spać, tak jak od ponad tygodnia padałam ledwo kładąc głowe na poduszce, tak tej nocy wierciłam się jeszcze o 3. Ech!
Chciałam Was pytać co myślicie o moim wykresie i kiedy ewentualnie można by testować, a tu dziś taki brzydki znów spadek! Czuje @ uczucie pełna.
Miłego dnia wszystkim!
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej dziewczyny, ale weekend przeleciał, zaraz wieczór będzie. Padnięta jestem. Upał u nas, gosci miałam i roboty pełno, przed chwila poszli to mogę odpocząć ...
Agaa to super że tak się wizyta ułożyła!
Sońka - udało się wstrzymać z testowaniem?
Erastel ja z wykresem też nic nie podpowiem -
Dzień dobry dziewczyny
Pilik mnie również weekend zleciał strasznie szybko. Teraz mąż ogląda sobie mecz a ja się relaksuję z maseczką na twarzy . Nie chce mi się iść do pracy!! .
Dziewczyny byłam w sobotę na badaniach LH i FSH. No i stosunek LH do FSH wynosi u mnie 0,58. To chyba niezbyt dobrze, prawda? Ja nie wiem, prawie z każdej strony jakies problemy. Zaczynam się zastanawiać czy w ogóle uda mi sie zajść w ciążę . -
Hej dziewczyny weekend zleciał jak z bicza strzelił.. Sobota rano w pracy potem sprzątanie bo miałam gości na obiedzie. Pogoda zacna dlatego tez zrobiliśmy grilla a niedziela w Jump City i odpoczynek.. Jutro juz do pracy a tak mi sie nie chce !! Aktualnie leżę i czuje jak co kilka sekund mam skurcze podbrzusza a do @ pozostało 7 dni ..
-
U mnie weeeend zlecial tak szybko ze szok, wczoraj naszlo mnie na sprzatanie, tak sie narobilam ze podbrzuszek tak mnie bolalo ze nawet siedziec nie moglam, dzisiaj rano tak samo okropny bolw polaczeniu ze skurczami a do @ jeszcze 8 dni. Ale za to dzisiaj leniuchowalam zrobilam sobie tylko hybryde na pazurach
-
Dziewczyny co za ciężki dzień! Właśnie zjadłam mój 2 posiłek! padam na twarz;) a tu mąż zamiast się zaopiekować to z drinem mecz ogląda!:p
Anuś_ku, Biedroneczka trzymam kciuki30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej Kobietki, wkoncu mam luz zeby do Was zajrzeć, weekend aktywnie spędzony;)
Aqua park, wycieczka do Ciechocinka . Obiad u rodzicow. A do teraz kroilam sałatkę porowa;)
Ale ja sie ciesze ze nie wiem ktory dzien jestem po owulacji i tak naprawde nie jestem swiadoma kiedy @powinna przyjsc wiec nie swiruje;)
Ja dzis wyjatkowo zbadalam szyjke, strasznie wysoko raczej miekka i zamknieta.. zostalo mi 3 dni duphastonu;)
Czasem lekko czuje prawy jajnik, podejrzewam ze owu byla wlasnie z prawego (jesli byla) oj a plecy bola mnie juz dobre pare dni mam juz dosc bo ciezko mi funkcjonować..
Powodzenia dla najblizej testujacych;)
-
Hej dziewczyny! Anuska, Biedroneczka trzymam kciuki za Was. Ja wczorajszy dzień przespalam. Dzisiaj też za dużo nie zrobiłam jakos kiepsko się czuje, taka wynietolona. Z @ szału nie ma, ale ważne że widać efekty po ovarinie.
Siedzimy z K. ogladamy film. Czeka mbie tydzień samotnych nocy bo K. ma nocki, akurat skończy się @.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
To ja otworzę nowy tydzień - dzień dobry
Też składam skargę, że weekend minął zbyt szybko! U nas akurat leniwie
Pilik, no nie wytrzymałam, tak już się nakręciłam, ze zrobiłam, ale wiadomo co tam ujrzałam, takze czekam jutro/pojutrze na @. Głupia ja! Ale muszę się usprawiedliwić, że ten cykl jest jednak inny, piersi nie są nabrzmiałe, czasem tylko coś zakluje i podbrzusze mnie tak delikatnie ćmi falami, ale to nie jest taki typowy @ ból. Pewnie leki działają, w przyszłym cyklu mam zastrzyk z pregnylu, także liczę, że będzie mój!10 cs szczęśliwy