Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
O jejku ile nowych staraczek! Witam Was wszystkie Obyście szybko zafasolkowały
Ja sie dzisiaj zegnam z @. I dobrze niech juz sobie idzie. A teraz na luzie bez spiny zobaczymy jak bedzie teraz, kurcze jedyne co to obawiam sie tego ze owu nie wychwyce. No ale bedzie jak będzie nie ma co się stresowac. Teraz ciezki okres w pracy, poczatek sezonu i nerwowka straszna mam codziennie dosyć a wczoraj to sie juz mi płakać od tego wszystkiego chciało. Dobrze, ze K. potrafi mnie postawić do pionu.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
agaaa90 wrote:Erastel to Ty masz hardcorowe okresy wymioty,biegunka uhhh wspolczuje ( oby To byla twoja ostatnia malpa a potem na dobre 9 mscy z nia spokoju wymioty tylko spowodowane ciaza moge zaakceptowac
Ostatnio też tak miałam:/ w domu zemdlalam w łazience, mąż mnie zbierał. Teraz cały czas leżę i chyba już dzisiaj nie wstanę.
Mam nadzieję, że dobrze mi wróżysz i ostatni raz tak będę zdychac:)
Tylko nie zajedz swojego chłopa, bo mu serducho stanie;p
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
nick nieaktualny
-
To czekanie zostanie nam nagrodzone, zobaczycie
Klaudia, badamy pewnie podobnie, natomiast polecam Ci przez cały cykl to robić o jednej porze, bo szyjka zmienia się w ciągu dnia. Ja tylko podczas owulacji mam bardzo wyczuwalną różnicę, jest wtedy miękka, czuję takie wgłębienie w niej. Jak jest zamknięta to jest twarda naczęsciej i prawie gładka, nie ma tego wgłębienia, otworu.klaudiaaa93 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Jak ja się uczyłam to znalazłam porównanie jest do tego, że jak jest zamknięta to jest w dotyku jak czubek nosa, a jak otwarta i miękka to jakbyś dotykała ust.
klaudiaaa93 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
Ja nie mam na co dzień wgłębienia,czuję to miejsce, gdzie jest w czasie otwarcia wgłębienie , nie umiem wyjaśnić. Myśle, że kilka cykli może nawet zająć dojście do precyzyjnego rozpoznawania Nie poddawajcie się
Ja już jestem senna i chyba pójdę spac. Jutro chwila prawdy - idziemy na wizytę. Może mnie lekarz wybawi też od tego bólu piersi nieszczęsnego.
SanKwt - czytasz nas? Co u Ciebie?
Spinka, jak się czujesz, też daj znać!* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda przykro mi bardzo! Jak mąż? Przeżywa bardzo? Trzymam kciuki za wizytę, mam nadzieję że szybko się uda ustawić leczenie i poprawić wyniki!
Gacka - mam to samo z pracą ...
Powodzenia i cierpliwości dla nowych dziewczyn!
U mnie 9 cykl przygotowań do ciąży. Nie wszystsko staraniowe przez leki, poronienie, zle wyniki, ale wszystkie kręcące się na leczeniu i przygotowaniu... pierwszy raz to policzyłam i zdałam sobie sprawę ile to już trwa... -
Pilik ja 8, bez poronienia, ale najprawdopodobniej z ciążą biochemiczną.
Klaudia tak jak Oda pisze tak i mogę ja potwierdzić badałam pierwszy cykl i roznica była wyczuwalna. Podejrzewam ze teraz kolejne roznice zauważę. Czytalam ze to kilka cykli musi minac zeby dojsc do wprawy.
Oda mam nadzieję, że wszystko szybko sie wyjasni i wrocisz do starań. Teraz wazne żebyście sie na wzajem wspierali. Sciskam mocno ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 22:52
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej. Czytam Was czytam;) w miare mozliwosci;) jakos z czasem u mnie ostatnio ciezej..
A przez te pare dni tyle sie wydarzylo ze tak naprawde glowe mam pelna od tego wszystkiego.. ale jakos sie z M uporamy.
U mnie jutro ostatni dzien dupka wiec w ciagu okolo 6 dni powinna pojawic sie @ , nie licze na ciaze za bardzo ale tez nie jestem jakos pewna ze jej nie bedzie.
W krzyżu mnie boli od 10 dni , ciezko funkcjonowac.. jajnik tez czuje codziennie, podbrzusze pobolewa nie wiem czy na @ bo jakod zapomnialam jak boli na @
Ale dzieki ze pytasz;* mam nadzieje ze u Ciebie wszystko sie ulozy i za te 3 msc bedziesz juz w stanie blogoslawionym;) bardzo Ci tego zycze;*
Tak do co do szyjki to trzeba sie nauczyc ja badac, niektórym zajmuje to jeden cykl niektorym 3. Ja nauczylam się w pierwszym cyklu ale tez czasem bylo mi ciezko mi ocenic otwarcie szyjki. Aktualnie nie badam.
Aa i witam nowe przyszłe mamy;)
Dobrej nocki;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 01:27
-
Dzień dobry )
Przyłączam się i witam wszystkie nowe Staraczki
Hehe spokojnie nie zajadę mojego M ale nie powiem już się nie mogę doczekać przytulanek chociaż jeszcze muszę wytrzymać jedną noc bo kończę dzisiaj o 0:00 więc M bd już spał... a że wstaje po 5 to nie będzie miał siły na amory ...
U mnie w pracy też ciężko więc jak mam tam pójść to zaraz humor mi się pogarsza;( M mnie pociesza i mobilizuje, ale i tak jest mi trudno... zwłaszcza, że przez moją robotę to się często mijamy ;/ dobrze, ze nd mam wolną wtedy wspólnie spędzimy czas
Tak piszecie o szyjce ... szczerze to ja jej nigdy nie sprawdzałam, ale z ciekawości chyba zacznę, może uda mi się wychwycić jak się zmienia Dzisiaj koniec @ i znowu estrofem... tylko nie mam go na tyle, zeby starczyło do wizyty u gina wiec będę musiała miec parę dni przerwy...
-
Dzień dobry dziewczyny:) podziwiam Was, że potraficie badać szyjke ja wiele razy próbowałam, ale nie ogarniam tego.
Na szczęście dziś poza wymiotami wszystkie objawy minęły. Nawet brzuch już nie boli, nie wiem jak to się u mnie dzieje.30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Erastel a mówiłaś o swoich objawach podczas @ ginowi?? Bo przy tak silnych dolegliwościach powinien Ci coś zapisać bo jak masz funkcjonować..;/ Tylko tak jak pisałam wcześniej mam nadzieję, że w tym cyklu @ nie przylezie do Cb ani żadnej z nas Ja to już odliczam dni do wizyty ... ciesze się, że wypada na 13 dc ale ciężko powiedzieć kiedy mogłabym mieć owu skoro ten cykl trwał u mnie 26 dni a poprzedni 28... także może mi się przesunąć i np. bd koło 11-12 dc... ale gdybać to ja mogę zobaczymy co powie lekarz
-
agaaa90 wrote:Erastel a mówiłaś o swoich objawach podczas @ ginowi?? Bo przy tak silnych dolegliwościach powinien Ci coś zapisać bo jak masz funkcjonować..;/ Tylko tak jak pisałam wcześniej mam nadzieję, że w tym cyklu @ nie przylezie do Cb ani żadnej z nas Ja to już odliczam dni do wizyty ... ciesze się, że wypada na 13 dc ale ciężko powiedzieć kiedy mogłabym mieć owu skoro ten cykl trwał u mnie 26 dni a poprzedni 28... także może mi się przesunąć i np. bd koło 11-12 dc... ale gdybać to ja mogę zobaczymy co powie lekarz
co do pracy aga to gdyby nie mój K to nie wiem czy bym się już nerwowo nie wykończyła, także dobrze mieć wspierającą drugą połówkęLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
agaaa90 wrote:Gacka jedziemy na tym samym wózku .... stres, cykle trwające nie wiadomo ile a na sam koniec brak sił na cokolwiek ;/
Też się cieszę, że mam M bo inaczej skończyłabym z głęboką depresją....Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️