Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Slonce mysle ze powinnas zaufac gin skoro powiedziala ze owu byla i ze prl nie trzeba zbijac, ale nie sugeruj sie mija wypowiedzią bo lekarzem nie jestem;)
Wiadomo ze stres na nic nie pomaga lecz meza zbadac na pewno nie zaszkodzi bo to zawsze jakas informacja , my tez za niedlugo bedziemy badac nasienie.
Ps. Oda ja tez zawsze mam szklanki w oczach na przysiedze , nie wazne czyja to przysiega zawsze sie wzruszam.
A swoj slub ogladam czasto bo maz zasze ma ochotę ogladac -
Słońce jak owulacja normalnie to nie ma co zbijać, szczególnie ze tabletki które zbijają mają dużo efektów ubocznych na początku. Jak nie ma wskazań to nie warto po nie sięgać . Co do tego że widzicie się raz - to może być duży problem, chyba że dokładnie wiesz kiedy owu i dzień przed czy w dzień owu się spotykacie...
Oda często Ci mąż wyjeżdża?
San a boli Cię z jednej strony? I w każdej pozycji? U mnie było jakieś zapalenie jajnika, kiedyś dawno, przez które teraz mnie wlasnie przy prawym jajniku podczas przytulanek w niektórych pozycjach boli.
Zapytaj gin posprawdza i będziesz miała jasną sytuacje -
Dzień dobry!
Znowu spałam 5,5 godziny. Wyglądam i czuję się jak... lepiej nie mówić.
Pilik pierwsza noc (a w sumie 2) bez męża od ponad roku. My jesteśmy dwie przylepy. Pracujemy często razem, mieszkamy od
3 miesiąca znajomości, podróżujemy razem, aż zaczęłam się martwić, że może taki przesyt nam się zrobi. Ale mąż mowi, że jak się po prostu lubimy, oprócz tego że go kochamy się, to po co na silę spędzac mniej czasu ze sobą
Niech już wraca
San, mnie raz bolało tylko po o czym tu podałam. Potem przez tydzien unikałam przez to :p
Ale mój bol byl silny i juz sie nie powtorzyl.
Może rzeczywiscie jakies zapalenie, albo po prostu w tym cyklu jestes wrazliwsza.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hej dziewczyny. Jak Wam mija niedziela? My z K. Się lenimy. Vylismy tylko po prezent dla jego mamy bo ma dzis urodziny.
Wogole to bym spała cały dzień. Nir wiem czy to efekt tego że nie pilam dzisiaj kawy rano czy ogolnie organizm odreagowuje ostatnie dwa tygodnie ciśnienia w pracy. Nawet na przytulasy nie mam sily:/Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Ja też się lenię czekając na męża. Do tego stopnia, że chyba zasnę (a propos senności ) :p
Sto lat dla (przyszłej) teściowej
gacka89 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Hej Dziewczyny My z M wrocilismy od znajomych bylo mega sympatycznie i szkoda ze ta sob tak szybko sie skonczyla..... Teraz sie lenimy przed tv i czekamy az sie film sciagnie ale powiem wam,ze moj M dzisiaj mnie tak wypytwal o badania,ktore musi zrobic ze bylam az w szoku ... I sam stwierdzil ze dobrze ze na nie pojdzie bo wcale nie jest powiedziane ze on tez nie ma problemow....
-
Dzięki za odpowiedzi, nie będę zbijać zaufam lekarzowi powtórzę prl za jakiś czas
A ja najbardziej z całego filmu z wesela nie lubię przysięgi, chciało mi się śmiać i próbowałam się powstrzymać, przez to mam głupie miny. No ale mąż miał taką poważną i przestraszoną minę jak nigdy, świadkowa i świadek też to zauważyli ;p -
My z mężem też się dzisiaj lenimy po wczorajszej firmowej imprezie... A jest co wspominać
Co do filmu z wesela to ja się bardzo cieszę, że jednak się zgodziłam na kamerzystę. Gdy dostaliśmy już zmontowany film, mieliśmy wycieczki po rodzinie, bo każdy chciał oglądać. Wyszło super. Na przysiędze oboje płakaliśmy, chociaż mąż się wcześniej ze mnie śmiał na naukach, że się wzruszałam A sam się popłakał jak bóbr. Taki film to świetna pamiątka na wspólne lataLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Po moim mężu widać zeenerwowanie, po mnie nie, ale trochę niewyraźnie mówię
Jak to ogladam to czuje te emocje i kocham meza jeszcze bardziej! Sprawdzony patent przy klotniach, po tym nie umiem się złościć :p
Rany! Co za pogoda!! Musze chyba isc na jesienne zakupy. Macie jakies fajne sklepy, nie sieciowki, a moze internetowe gdzie maja fajne ubrania?* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda ja polecam Szachownice eczoraj kupilam kurtke i spodnie za male pieniądze a w ych innych sklepach drozyzna. I z szachownicy mizna kupować przez internet.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej . Ja mam przerwe w trakcie dostaw, sle jest kupe zamowien bo pogoda okropna i ludzie zamawiają.
Ja w kościele na przysiedze bylam mega wyluzowana;) moj maz po przysiedze sie poplakal tzn lzy mu lecialy (a ja do niego mowie-Kamil czemu placzesz?? To chyba nie dlatego ze nie chcesz?? A on nie nie;) )
Aa , nie boli mnie w kazdej pozycji na szczescie .
-
Gacka, dzięki! Okazuje się, że mam ten sklep w mieście i to niedaleko ale o nim nie słyszałam przejrzę na stronie, ale kupić pojde osobiscie.
San co dowozisz? Jedzenie? Oddałabym wszystko za pizze, ale wczoeaj juz sobie pozwolilam pezytylam przez 4 mc 3 kg biorę się za siebie* hormony w normie
* naturalna owulacja
Hej dziewcxyny. Ja miałam dzisiaj gości. Zrobiłam pyszną wege lasagne, nabrali się że mięsna :p. Pyszna wyszła. Miło niedziela minęła. Jak pojechali skoczyliśmy do rossmana, dokupiłam test jeszcze jeden oczywiście (nie byłabym sobą )... a wychodząc zobaczyłam taki piękny biustonosz że aż weszłam i okazało się że był przeceniony 40% więc żal nie kupić :p a miałam zaległy u męża prezentowy piękny w kwiatki i mój ulubiony model.
Do tego udało mi się skończyć ochraniacze na kaloryfery do pracy. Ładne wyszły więc zadowolona jestem -
Pilik, zjadłabym Twoją lasagne! Mój mąż myśli nad przestaniem jedzenia mięsa, kazałam mu jednak zapoznać się dokładnie z odpowiednią dietą wegetariańską, by brak białka mięsnego (i innych wartości) nie wpłynęło jeszcze gorzej na nasienie. Powiedział, że do tego dojrzewa więc nic pochopnie nie zrobi.
Ja nie muszę jeść mięsa, ale lubię właśnie lasagne, włoskie szynki, spinatę, burgery. wiem, że są pyszne, wegetariańskie zamienniki, więc jak mąż to pewnie i ja przerzucę się na tę dietę
Na razie planuję kilkudniowy detoks. Chyba sokowy, nie wiem, czy którąs z Was miała doświadczenie?
Pilik fajnie, że trafiłaś na taką okazję Ja myślałam, że też wymienię bieliznę, ale biust mi urósł o rozmiar przynamniej chyba od luteiny. Więc po odstawieniu minie
Co to za ochraniacze na kaloryfery? Pochwal się!* hormony w normie
* naturalna owulacja
Dziękuję za życzenia dla teściowej taka kartke jej zrobilam na szybko dzisiaj do prezentu https://zapodaj.net/8d1a544d30f70.jpg.html:)
A co do Szachownicy to naprawde fajny sklep bo maja fajne ciuchy i nie drogie. Kurtke taka na teraz kupilam za 89 zł.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Oda mój mąż zawsze mówił że bez mięsa nie da się najeść. Od prawie roku je mięsa raz w tygodniu albo i rzadziej! Lepiej się czuje i nawet jak mu proponuje że mu coś ugotuje o zwykle nie chce. A jak chce to potem się męczy . Też uwielbiam burgery, mięsne spaghetti itp., ale mam lepszą cerę i dużo lepiej się czuje jak nie jem. Nabiału też staram się nie jeść, ale to już przez nietolerancję. Strączków nie lubię i ogólnie bałam się wlasnie wyników badań, ale zrobiłam ostatnio i mam lepsze niż kiedykolwiek, rzadziej też choruje...!
Gacka super kartka widzę że w scrapbooking się bawisz?
Ochraniacze do pracy szylam, nie mogłyśmy znaleźć gotowych, a mamy materace dla dzieci na wysokości kaloryferów i ciagle stres. Wymyśliłam ostatnio jak to zabezpieczyć . Może we wtorek uda się zamontować. -
Tak robie kartki, albumy i inne takie. Maszyne dostałam niedawno i jeszcze jej nie ruszylam. W sumie maszyne planuje wykorzystać trz m.in do kartek zeby je obszywac do okolaLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gacka polecam szycie jaką masz maszynę?
Welonka mam podobnym problem! Nienawidzę ubraniowych zakupów.
Zdjecie ochraniaczy, na podłodze się jakos super nie prezentują .
Jestem glupia, ale już mam wizje jak będę w ciąży co naszyje mojemu dzieciaczkowi...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c20b9c9d66d6.jpg