Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wczoraj miałam wizytę u mojego gin, to był 28 dc, niecałe 8 endo, zmiany cystyczne nie zniknęły, dostałam skierowanie do szpitala na zabieg nacięcia wejścia do pochwy (bardzo przeszkadza przy ...). Po zabiegu mam przyjść na wizytę i dostanę tabletki na stymulację jajeczkowania."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
juliaangel wrote:Paulinaaa 4 cykl, pierwszy z Ovufriend. Od wrzesnia ginekolog zapisała mi Miovarian i nie wiem czy to dzieki niemu, czy to przypadek, czy moze dzieki temu ze dokladnie kontrolowalam swoj cykl.
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Welonka, wydaje mi się, że od oceny prawidłowości i metody leczenia jest lekarz - ja swojemu gin ufam i wyraźnie powiedział, że to JESZCZE nic nie trzeba z tym robić, a kontroluje je na każdej wizycie. Te zmiany to nie są torbiele, bo torbiele kwalifikują się gdzieś od 4 cm, a moje nie mają nawet 3. Poza tym tą jedną mam od wielu lat, która prawie w ogóle nie rośnie. Gin chyba nie jest debilem, wie co robi..."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
anyzratak wrote:Ona Ci to przepisala tak po prostu czy masz jakiś problem z hormonami? Miałaś regularne cykle? Tak myślę może ja też bym to kupiła
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Ovarin i Miovarian maja takie samo działanie tylko O jest w tabsach, a M w proszku.
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Hej Kochane;)
Jestem u Was po dluguej nieobecnosci , ale juz CHYBA z dobra nowina;)
U mnie z rana piekne widoki ledwo widocznej drugiej kreski;)
Jestem mega szczwsliwa;)
Welonka udalo Ci sie mnie zarazic;) dzuekuje hehe
Nie chce za bardzo sie cieszyc bo to przeciez jeszcze nic pewnegoMisiaABC, Marudaruda, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
SanKwt wrote:Hej Kochane;)
Jestem u Was po dluguej nieobecnosci , ale juz CHYBA z dobra nowina;)
U mnie z rana piekne widoki ledwo widocznej drugiej kreski;)
Jestem mega szczwsliwa;)
Welonka udalo Ci sie mnie zarazic;) dzuekuje hehe
Nie chce za bardzo sie cieszyc bo to przeciez jeszcze nic pewnegoSanKwt, pilik lubią tę wiadomość
Hej San. O matko trzymam kciuki zeby krecha ściemniała i cichutko gratuluje.
Oj jakbym chciala do Was dołączyć.
SanKwt lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Wiem, wiem dziewczyny Z jednej strony czytając, że się Wam udaje cieszę się i motywuje to jeszcze bardziej, ale z drugiej no jest w głowie taki zgred co wkręca śrubę, że cię nie ma w tym gronie. Dzisiaj w ogóle ma jakiś słabszy dzień, może to dlatego.
Czyli jednak San opłacało się schować termometr i nie pilnować się, nic tylko brać z Ciebie przykładagaaa90 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej dziewczyny ile tu dzisiaj dobrych wieści Ciesze się z wami jakbym sama zobaczyła te dwie kreski (chyba ta pogoda dzisiaj wpływa na mnie tak kojąco bo u mnie dziś słońce i 25 stopni). Szczególnie trzymam kciuki za ciebie San to twój post zobaczyłam tu pierwszy i to ty dałaś mi nadzieje kiedy czytałam twoje komentarze, więc teraz wysyłam do ciebie wszystkie moje pozytywne fluidy :*
A teraz trochę bardziej rzeczowo bardzo potrzebuje waszej pomocy!!!
Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi, że jutro dostane @, to będzie nasz 8 cykl starań zaczynam wątpić, że to poprostu brak szczęścia i nie dam się znów spławić lekarzowi że jak rok minie to będziemy się martwić. Zamierzam sama zrobić badania i pójść do innego lekarza już z wynikam tylko co powinnam zrobić i kiedy? Wy macie już jakieś doświadczenia a ja trafiam na samych nieżyczliwych lekarzy. Napewno prolaktyne i tsh a co jeszcze?
Bardzo będę wam wdzięczna za pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 15:06
20 cs, II iui , 12 dni po beta 94, 14 dni po beta 325.
-
Nataliie ja byłam z początku naszych starań u ginekologa, który oczywiście stwierdził że wszystko jest w jak najlepszym porządku i mamy się niczym nie martwić, zlecił tylko badanie tsh (prolaktynę zrobiłam sama od siebie) i nic po za tym. Z perspektywy czasu też mi się wydaje, że mnie po prostu zbył, bo jeszcze nie minął rok. Na początku się tym nie przejmowałam, ale teraz mam większą świadomość problemów, które mogą występować. I też przestaję powoli wierzyć w brak szczęścia. Daję sobie czas do następnej @, a później wybieram się do innego ginekologa i chcę żeby właśnie on mi powiedział jakie badania powinnam zrobić