Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, w międzyczasie dostałaś sporo leków i dużo się zmieniło, więc nie ma powodu, żeby się powtórzyło. Zresztą taki ładny test 10dpo musi coś znaczyć Ja miałam taki dwa dni po @ i to na czułości 10 - beta 55!
Nie stresuj się rano za bardzo
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Kasiulka bardzo dziękuje! Przemiłe to co piszecie
Paulina dziękuje
Jutro z rana liczę na dwie piękne kreseczki gołym okiem widoczne! A wiecie co najzabawniejsze? Że zamówiłam 12 testów ciążowych i dopiero jutro/w środę u mnie będą :p a ja chciałam już wiedzieć bo w pracy dużo podnoszę a teraz wiem że muszę się z tego migać ...Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
Hehe 12 testów, to będziesz codziennie robić i cieszyć się widząc dwie kreseczki
Ja dziś 19 dc i już myślę kiedy mogę spróbować sprawdzać ale żadnych objawów nie mam :p ale dwa testy zakupione, czekają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 21:55
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
San !! jak cudownie! no nie wirze:)nie było mnie to chwile i take cudowne wieści!:0
Pilik Ciebie to samo ach!!
dziwczyny gratuluje
ja wracam do rzeczywistości po weekendowym weselu. Wybawiłam się jakszalona i tu moje zdziwienie, że absolutnie nie smakowała mi wódka! paskuda i tyle.
Dziś tak zabolał(zakuł ) brzuch, że aż zgieło mnie w pół. Za chwile na bieliznie plamienie, nie wiem co to sie u mnie ciągle dzieje. Niech w końcu to coś będzie oznaczało, anie takie zmyłki;)
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Aaa pilik moje gratulacje!!! No to dziewczyny sypnelyscie a pamiętam jak któraś pisala że wkoncu mogłaby ktoras zaczac i nastepne juz poleca bo proszę.
Ja za to wam dziękuje za wsparcie. Dobrze wiedziec ze sie Wam mozna wygadać. Wy wiecie wszystko w tym temacie i z Wami na kazdy temat mozna pogadac.
No ale jesCze troche i sie rozpierzna dziewczyny nam
Rosnijcie zdrowoLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Dziewczyny gratulacje pilik piękna ładna kreska musi być dobrze:) to wiruski musza przejść na inne nie ma opcji :)Ja jutro 7dpo:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Pilik!!! Gratulacje!!! Łzy mam w oczach choć Cię nie znam!!! Jakoś tak zapadłaś w mojej pamięci i pamiętam jak przyszła ostatnia @ a teraz taka wiadomość!!! Super gratuluje. Liczę, że też niebawem zobaczę swoje II naprawdę ogromnie cieszę się Twoim szczęściem!!!Akceptacja!
-
Pilik i San moje gratulacje dziewczyny !! Nawet nie wiecie jak bardzo sie cieszę
Ja jestem świeżo po wizycie u gina, kropeczka ma juz 3,14 cm i wije sie jak szalona nawet juz paluszki widziałam i raczki, nóżki.. niesamowite uczucie za tydzien prenatalne troszkę sie stresuje ..pilik, Paulinaaa, SanKwt lubią tę wiadomość
-
KAL
Gacka wkrótce wszystkim mu się udać!
Biedroneczka cudownie! Na pewno. Będzie dobrze!
Ja już się zestresowałam bo niebieski bobo rano nie pokazał nawet cienia, więc już milion myśli że biochemiczna, że wczorajsze testy kłamały... ale zrobiłam jeszcze jakiegoś z Tesco taniego i tam jest cień bardzo słaby ale jest. Więc liczę że wczoraj zadziałała magia żółtego bobo...! I że jutro będzie kreseczka ładna. Dzisiaj dopiero 11dpo...
Erastel trzymam za Ciebie kciuki bardzo!! A dobrze się już całkiem czujesz? Wszelkie dolegliwości minęły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 06:07
-
Pilik 11dpo to ma prawo byc bladzioch ale ważne ,ze jest druga kreska:)
Tak w środę zobaczyłam małe serduszko a w czwartek wieczorem zaczęłam plamic odrazu ścięło mnie z nóg chyba nigdy w zyciu tak sie nie bałam cale szczęście wszystko dobrze skończyło się plamienie bylo spowodowane dzien wcześniej pobierana cytologia.pilik lubi tę wiadomość
-
Natalie popytaj w laboratoriach, ja za hormony u siebie płace 22 zl za hormon. A w drugim jest różnica prawie 10 zł. Nie wiem od czego to zależy bo tam gdzie taniej wysylaja di Wrocławia próbki, a te droższe robia na miejscu w moim mieście, a badania robi to samo laboratorium...Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️