Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysle ze wyjdziesz jutro z dobrym planem leczenia:)
Dziękuję że pytasz :*nie najgorzej raz jest lepiej raz gorzej obecnie najchętniej nie wychodziłabym w ogóle z lóżka tylko caly czas spała,prawie od tygodnia jestem na l4i juz okropnie mi sie nudzi. -
San właśnie plecy mnie rwą i teb brzuch tak paskudnie. Ale to ostatnie cykle tak u mnie wyglądają więc nie chyba bym sie nie zorientowała. Co do plamienia to w tym miesiacu to juz sie zdarzało kilka razy. Kusi mnie zeby zrobić test ale moze wytrzymam jeszcze te pare dni:)
A Ty jak sie czujesz kiedy wizyta u lekarza?30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Ja się dzisiaj obudziłam temp wczoraj prawie 37 dzisiaj 36,76 do okresu jeszcze tydzień, ale obstawiam ze ten spadek to zbliżając się @ i mam doła chociaż zauważyłam że raz mam niska raz wysoka a takie fale w drugiej fazie chyba nie są dobre
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka widze ze plamilas po owulacji. Moze to jakis znak;)
Erastel mnie tez czesto przed @ bolaly plecy ale tym razem bardziej.
Welonka wez jakis serial sobie znajdz i ogladaj od poczatku do końca;) albo jakas ksiazka dobra;)
Ja o 15 bede miala wyniki bety;) ale juz siw niw moge doczekac , mam nadzieję ze bedzie ladna;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 13:34
-
SanKwt wrote:Ineczka widze ze plamilas po owulacji. Moze to jakis znak;)
Erastel mnie tez czesto przed @ bolaly plecy ale tym razem bardziej.
Welonka wez jakis serial sobie znajdz i ogladaj od poczatku do końca;) albo jakas ksiazka dobra;)
Ja o 15 bede miala wyniki bety;) ale juz siw niw moge doczekac , mam nadzieję ze bedzie ladna;)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
San trzymam kciuki za ładna betę :)bralas dupka w tym cyklu ?
Ineczka ale takie plamienie to dobry znak tym bardziej jak wczesniej nie miałaś tak nigdy .
Od tygodnia wybieram do empiku bo wyszla ksiazka na ktora czekam ale nigdy nie jest mi po drodze:dpilik lubi tę wiadomość
-
Welonka dzieki;)
To wlasnie byl cykl w ktorym postanowilam go odstawic;) jak bym go brala to napewno nie byla bym teraz taka szczesliwa;)
Ogolnie to ouwulacje mialam w 30 dc w rocznice slubu;)
25 pazdziernika mam wizyte i ginekologa. Nie mogę sie doczekacpilik lubi tę wiadomość
-
Juz jestem po i powoem Wam kamien z serca juz w tym cyklu mozemy sie starac lekarka nie widzi przeciwskazan, zrobila mi usg endometrium juz cienkie, jajniki eleganckie powiedziala ze juz pracuja. Musze jeszcze zbic tsh bo mialam 2,6 i powiedziala ze moze tez dlatego sie ciaza nie utrzymala. Mam robic testy owulacyjne a po nich przez 12 dni a nie jak mialam teraz 10 brac dupka. I jak sie zapytalam kiedy mam przyjsc to powiedziala ze w 6tc . Ostatnio tez jak powiedziala ze w tym cyklu sie ida to tak byla tak ze jestem pelna nadzieji .
MisiaABC, mi88, SanKwt, welonka, Marudaruda, pilik lubią tę wiadomość