Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, super Będą teraz z dnia na dzień ciemniały!
Pilik, kup ten sam test, co wczoraj - nie ma sensu innymi robić, sama wiesz, jak różnie wychodzą.
Welonka, ale to musiało być straszne! Dobrze, że wszystko w porządku!
U mnie dziś skok temperatury, więc wszystko na dobrej drodze Mierze jeszcze dwa razy, żeby potwierdzić owu i chowam termometr do szuflady
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Haha oby, San jeszcze raz gratulacje!Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Pilki dzięki, ze pytasz:) u mnie z dolegliwościami roznie. Ogolnie nadal jestem jakas słaba, ale znacznie lepiej. Chociaz chyba cos sir dzieje z cisnieniem bo nogi mnie nie chcą nieść. Nie mam na nic siły i nie moge rano odtworzyć oczu!
Rozumiem, że u Ciebie testy powtorzone j sa ok?
Jutro w koncu ide do endokrynologa, dzis powtarzalam tsh zeby miec najnowszy wynik. Nigdy tak sie na wizyte u lekarza nie cieszyłam tym bardziej na dostanie leków:)30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Dziękuje dziewczyny! Ja rano się zestresowałam bo na testach nic, ale kupiłam żółtego, zrobiłam przed chwilą i wierzę że musi być dobrze...
Erastel a Wy działacie czy przerwa? Który moment cyklu?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e24ddf64ea.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 16:33
-
Pilki kiedy beta i wizyta u lekarza? U nas niby działania byłby, ale slabe w czasie owu. Chociaz moj wykres w tym miesiącu jest dziwny.
Dostałam wlasnie wyniki tsh co ma niby oznaczac ten spadek ? Wynik miesiac temy 3,72, a dzis 2,62? I to bez żadnych leków?
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 22:12
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Erastel w poniedziałek beta, jak będzie ładna to we wtorek idę do rodzinnego po recepty. Wizyta 6.11, moja gin jest na urlopie. Na NFZ też się przede ale nie wiem kiedy.
Mi jednego żółtego o jednego pink testa, ale jutro mi przyjdzie paczka (spóźniona ) w której mam 12 testów różnych :p i witaminki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 17:34
Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
Pilik, gratulacje Jak zobaczyłam przed chwilą na testowaniu, że masz II kreseczki to od razu jakoś tak radośniej, uśmiech na twarzy
A dopiero pisałaś, że chciałabyś zacząć coś szyć dla swojego bobasapilik lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja trochę zgłupiałam - właśnie boli mnie brzuch i trochę jajnik, tak, jak dwa miesiące temu podczas owulacji (monitoring). Ale wtedy temperatura wzrosła dwa dni później, a u mnie skok był dziś. Sama już nie wiem. Będę dziś chyba znowu męża męczyć, chociaż dziś wraca po piłce i może być ciężko Trzymajcie kciuki!
No właśnie czytałam, że temperatura może skoczyć do 3 dni przed i do 3 dni po owu
Próbuję głównie porównywać wszystko do poprzednich cykli, ale i tak żaden nie jest taki sam...
W ogóle przyszło mi do głowy, że np. były dwa pęcherzyki i jeden pękł wcześniej, drugi teraz. Nie wiem, czy to realne. A w ogóle to może być jeszcze milion innych powodów, niezwiązanych z owulacją, a ja się doszukuję nie wiadomo czego.
Pewnie i tak w tym cyklu nic z tego nie będzie. To ciągłe czekanie mnie męczy - tu dwa tygodnie, tam dwa tygodnie i tak płynie.
A Ty to już pewnie w ogóle nie możesz się doczekać dnia, w którym zobaczysz serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 20:19
Dlatego ja nie ogarniam moich cykli. Mi88 myślisz, że takie 2 wzrosty są realne? Ja się nie znam. Ale skoro bywają 2 pęcherzyki w jednym cyklu to dlaczego by nie?
Wziełam właśnie No Spę. Brzuch boli jak cholera, co cykl to samo. Chociaż dziś chyba najgorzej. Dosłownie czuje jakby mnie ktoś skrobał od środka. Czyli @ zbliża się wielkimi krokami i zaczyna się złuszczanie. Kiedy to w końcu zacznie oznaczać coś innego?
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Erastel , ja na dwa dni przed testem , ledwo chodzialam , plecy pobbrzusze i jajnik nie dawaly mi spikoju. I wiedzialam ze cos jest na rzeczy , a jajnik ciagnie do dzis .
Nie wien jak u Ciebie ale widzialam ze plamilas. Czekaj spokojnie do terminu @.
Dbaj o siebie po ostatnich przeżyciach. -
Hej dziewczyny wczoraj przyszedł mi wynik amh 1,24 ng/ml więc jutro szoruję do gina wynik nie za dużo mi mówił, ale poczytałam, że powyżej 1 jest niby ok... co prawda jestem nieznacznie powyżej, ale jednak... zobaczymy co i jak w każdym bądź razie pcos raczej u mnie wykluczą nie mam jeszcze wyniku testosteronu co mnie dziwi, ale i tak po mimo tego idę na wizytę