Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
San piękna beta:) to teraz odpoczywać i cieszyć sie:)
Anuś powodzenia i tym razem:*
Byłam u endokrynologa i dostałam euthyrox więc czas obniżyć TSH i starać się dalej;)
Brzuch nadal dokucza, już cała spuchłam i jestem wzdęta. Do tego zaczęła się płaczliwośc i marudzenie mężowi jak to ja strasznie wyglądam. Co miesiąc obiecuje sobie, że nie będę jęczeć nno ale się nie da no! W końcu mój K. zechce rozwodu za to marudznie30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
nick nieaktualnyHej jestem tu nowa! Pozdrawiam wszystkie które czekają na dzidzie.Mam nadzieję że wszystkie co do jednej z tego całego forum bedziemy mieć upragnione bobaski.Mam 29 lat z mężem staramy się 3 lata o dzidzie byłam u ginekologow na badaniu drożności jajników hsg które wyszło ok. Z mężem byłam na badaniach nasienia tu trochę gorzej wyszło no ale nie tragicznie.Miałam robiona cytologie przeswietlenie macicy i jajników wszystko ok.Staramy się i nic .Ostatnio z testami owul.próbowaliśmy i wychodzi na to z tych testów ze tylko w jeden dzień w miesiącu mam dwie wyraźne kreski wy też tak mialyscie?A i jeszcze jedno ostatnio zaczełam stosować z mezem taki żel który poprawia dotarcie plemników i i ich ruchliwość podczas zapłodnienia... Stosowałyście może takie coś??
-
nick nieaktualny
-
Ikulinka witaj Oj, widzę, że życie Cię porządnie nauczyło cierpliwości. My tutaj na forum świrujemy, jak przez kilka miesięcy nam się nie udaje. Brawo dla Ciebie i męża, że się nie poddajecie. Trzymam kciuki, żeby się w końcu udało. Szczęście będzie wtedy trzy razy większe!!!
Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
Anuś jakaś porażka z tątarczycą,wszyscy do okoła chorują. Nie wiem co to się porobiło.
Ikulinka hej hej;) ja również tak jak Kasiulka podziwiam za cierpliwość. U mnie starania od maja i już zgłupieć można!30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Mi jestem jestem dzień miałam bardzo męczący i intensywny. Ledwo żyje. Jak wyszłam z domu o 7 tak wróciłam po 20! Brzuch mnie ciągnie i trochę się nie pokoje. Wzięłam urlop na jutro i piątek, pojadę się z siostra spotkać bo przyjechała a 1,5 roku się nie widziałyśmy! Wiec może nie będę tyle myśleć... a w poniedziałek może na betę skocze.
mi88 lubi tę wiadomość
-
Nooo bo już się zaczynałam bać, że nie ma Cię i nie ma i że może coś się stało! I tylko wchodzę co jakiś czas na forum zobaczyć, czy napisałaś
W takim razie miłego weekendu
Ja muszę postarać się na chwilę uciec z forum, żeby przestać tyle myślećMarudaruda lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi - ciężko uciec, też próbowałam .
Ja ostatnio jak idę do pracy to mam za dużo roboty żeby na forum wejść i wieczorem nadrabiam, ale wczoraj bez siły. Dzisiaj miałam skę wyspać, w końcu urlop, a tu nic z tego. Od godziny się kręcę, zaraz pewnie wstanę. Siknęłam już sobie dla uspokojenia i wróciłam do łóżka . Dzisiaj pewnie będę szyła i sprzątała a koło 17-18 pojadę, to w pociągu Was pewnie nadrobię. Miłego dnia wszystkimKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Pilik to nie wiesz, że jak ma się urlop to organizm sie buntuje i każe wstawać do pracy?:p
Ja już siedze od 9 i w sumie dzis za wiele pracy nie przewiduje, ale zobaczymy.
Coś mnie chyba rozkłada. Zaczeło mnie łamać w kościach i ogólnie jakies takie uczucie rozbicia. Do tego nadal ciągnący brzuch i Znowu nie mogłam spać.
Wczoraj 20st opni na dworze, a dzis zimnica.
Milego dnia dziewczyny!30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Ikulinka29 Witaj i bardzo podziwiam za cierpliwość, mam nadzieję że się wam w końcu uda Żelu nie stosujemy, a jeśli chodzi o testy owulacyjne to też tak miałam, że dwie wyraźne kreski były tylko w jednym dniu. W następnym dniu druga kreska była ledwo widoczna
Ikulinka29 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny co tam u Was ile zielonego szczęścia przybyło? Ja mam w sobotę usg prenatalne i się trochę stresuje czy wszystko ok a we wtorek kolejna wizyta u mojej ginki. Trzymajcie kciuki i piszcie koniecznie co u Was...
-
nick nieaktualnyHejka dobrze ze do was dołączyłam. Dzieki WNK ZA ODPOWIEDZ!:)Spinka 86 gratuluję naprawdę dzidzi. Napewno wszystko będzie dobrze na USG.A ja już 3 lata próbuje bez skutku... No cóż na cud trzeba czasem poczekać :P
Spinka_86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Spinka dawno Cię nie było Nie martw się będzie wszystko dobrze z kropkiem
u mnie starania wstrzymane K. się rozchorował, a wiadomo jak to chory facet jest nie do życia, a zmuszać go nie będę przecież. Mogę tylko liczyć, że jakiś wytrwały "żołnierzyk" dotrwał do dnia owu, która powinna być jakoś teraz.
Spinka_86 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Hej dziewczyny! Spinka dawno Cię nie było Nie martw się będzie wszystko dobrze z kropkiem
u mnie starania wstrzymane K. się rozchorował, a wiadomo jak to chory facet jest nie do życia, a zmuszać go nie będę przecież. Mogę tylko liczyć, że jakiś wytrwały "żołnierzyk" dotrwał do dnia owu, która powinna być jakoś teraz.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka też to zauważyłam
Trochę mnie to pociesza, ponieważ my w tym miesiącu z mężem na pewno nie trafimy w owu, a nie mam zamiaru serduszkować na siłę po jego przyjściu z pracy bo wraca bardzo późno Może i u nas zadziała zasada "3 dni przed" -
Oby córeczka w pierwszej kolejności bym nie pogardziła, chociaż tak naprawdę płeć nie ma znaczenia dla mnie.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️