Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi ja dlatego tak zwlekam z betą. Boje się zobaczyć ładne cyferki, które by miały zniknąć.
Test z piątku (termin @) specjalnie dla Ciebe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44defb41e23b.jpg
U mnie jutro będzie 17dpo i z racji tego że mam jeszcze z 10 testów - trzy rodzaje - planuje jutro zrobić test i skinąć rano na wszystkie trzy a potem to porównać z betą :p migę wrzucić mój eksperyment dla ciekawych, heheagaaa90, Paulinaaa, Kasiulka90, mi88, Biedroneczka94 lubią tę wiadomość
-
Mi poczekaj do przyszłego poniedziałku spróbuj się nie nakręcać ani w jedną ani w druga stronę w każdym bądź razie trzymam kciuki żebyś zobaczyła II kreseczki:)
A w ogóle jak wam minęła nd ?? Ja w ramach wszelkiego odstresowania i oderwania myśli od moich czarnych scenariuszy poszłam na basen miałam chociaż chwile wytchnienia od tego wszystkiego ale od wczoraj mega mnie bolą jajniki... i to praktycznie non stop... hmm może estrofem coś zaczyna działać .... zobaczymymi88 lubi tę wiadomość
-
Hej ja mialam dzisiaj leniwy dzien dlugo zesmy spali, a potem u siostry bylam na urodzinach.
Mnie pobolewaja oba jajniki na zniane z lewym i bola mnie plecy troche. Piersi lekko obolale i tyle. Dziwne że of jeszcze owu mi nie wskazał, moze to przez to ze pozniej mierzylam temp. ale przez popki nie bylam wstabie wczesniej wstawac.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
No mi tez się troche ciezsze wydają a tez jakichs duzych nie mam.
Ja mam 23 dc. Wydaje mi sie ze owu byla w 21 tak jak poprzednio. Zobaczymy czy jutro pokaże bo zauwazylam ze zaznacza dopiero jak po spadku występują trzy wyższe temperatury.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
jutro się okaże co of ci powie, ale najważniejsze, że Ty znasz swój organizm i wiesz, że owu pewnie była wcześniej mam nadzieję, że będziesz kolejną, która już niedługo będzie testować a ja własnie sprawdziłam z ciekawości, który u mnie już dzień cyklu leci.. i to 58 dc ;/ no dramat jakiś;/ oby estrofem i ta luteina dały radę bo inaczej będę w ciemnej d...
-
Paulinaaa bardzo dziekuje :* wszystkie mnie podtrzymujecie na duchu i dzieki temu sie 3mam :* najbardziej mnie teraz irytuje to czekanie na okres... Bo nie wiem czy go dostane....zwlaszcza ze juz luteine bralam i tez nie zawsze wywolala okres.... Ale fakt wtedy byla dawka 1x1 a nie 2x2... Od 2.11 zaczynam ja brać i zobaczymy czy cos sie ruszy
gacka89 lubi tę wiadomość
-
Aga bedzie dobrze. Panietaj że wiara w skuteczność leczenia jest ważna. Ile dni bierzesz luteine?
Co do testowania mam nadziej że sie potwietdza Twoje słowa i że 17.11 jak pójdę do gina to juz nie po pomoc tylko po wskazówkiagaaa90 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Agaaa, czekanie na okres jest najgorsze. Ja czekałam 1,5tygodnia i straszna ulga jak przyszedł.
Wtedy też sporo siedziałam w części forum o poronieniach, ale koszmarnie mnie dołowało czytanie tych wszystkich nieszczęśliwych historii. Obym tam już nigdy nie wróciła
Życzę, żeby @ szybko przyszedłagaaa90 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Pumka, ale to wczoraj to nie spadek - spadek jest wtedy, kiedy temperatura zbliża się do tej sprzed owulacji
Uf. Czyli jakaś mała szansa jeszcze jest... Chociaż dziś ból jajnika powoli zanikaEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
pilik wrote:Mi ja dlatego tak zwlekam z betą. Boje się zobaczyć ładne cyferki, które by miały zniknąć.
Test z piątku (termin @) specjalnie dla Ciebe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44defb41e23b.jpg
U mnie jutro będzie 17dpo i z racji tego że mam jeszcze z 10 testów - trzy rodzaje - planuje jutro zrobić test i skinąć rano na wszystkie trzy a potem to porównać z betą :p migę wrzucić mój eksperyment dla ciekawych, hehe
Jaka piękna tą druga kreseczka, gratuluję
Ja tez czekam na eksperymentEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Aga mam nadzieję że @ nie każe już długo na siebie czekać i łaskawie się zjawi!!
Gacka trzymam kciuki za test i wizytę
Mi też dużo tam siedziałam w dziale poronień, ale szybko uciekłam jednak. Chociaż na początku pomogła mi świadomość że nie jestem sama.
Pumka dziękuje
Ja właśnie w lab, czekam na pobranie, robię betę i prog, stres straszny, pół nocy nie spałam z nerwów...agaaa90, welonka, anyzratak lubią tę wiadomość
-
Ineczka kiedy testujesz tempka ładnie się trzyma
A mi dalej of nie potwierdził owu, ale pewnie dlatego że prze ostatnie dni mierzyłam temp. ok 9 a dzisiaj o 7 rano więc wyszedł spadek ;/Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
nick nieaktualnyagaaa90 wrote:Mam brac od 2.11 do 11.11 czyli 10 dni potem czekac na malpe i miedzy 3-5 dc isc na ten szereg badan.... Oby tego 17.11/bylo tak jak mowisz pomocy juz bylo za duzo teraz tylko wskazowki
Masz jakieś negatywne skutki brania luteiny ??