Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałam już na październikowych udało się dzisiaj zrobiłam test:) Czekam na wyniki bety i proga a za was trzymam kciuki
PLPaulina, Kasiulka90, SanKwt, Szyszunia 89, Nataliie, agaaa90, mi88, Marudaruda, Milano lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
WIdze jesień sprzyja ! Bardzo dobrze
Gratuluje Ineczka
San ja zaspana czytałam twój komentarz i aż mi sie smutno zrobiło, dopiero po chwili przeczytałam następny komentarz i ulga na sercu !
Paulina ja byłam w 4 tc było widać tylko pęcherzyk ale juz wtedy dostałam L4, po 2 tygodniach juz biło serce było to 6+4tcNataliie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka94 wrote:WIdze jesień sprzyja ! Bardzo dobrze
Gratuluje Ineczka
San ja zaspana czytałam twój komentarz i aż mi sie smutno zrobiło, dopiero po chwili przeczytałam następny komentarz i ulga na sercu !
Paulina ja byłam w 4 tc było widać tylko pęcherzyk ale juz wtedy dostałam L4, po 2 tygodniach juz biło serce było to 6+4tc
Bo może jak kiedyś mi się uda... To tak myślę kiedy pojawić się u ginekologa.. Jakoś zawsze wypadało mi z głowy zapytać o to lekarkę. -
Ineczka po cichu gratuluje
San ale straszysz ja tez myślałam ze przyszła do Ciebie @ cale szczęście to tylko zly sen
Ja na pierwszej wizycie bylam w 4tyg5dniu tak mnie gin umówił i bylo widac tylko pęcherzyk i za dwa tygodnie bylo serduszko ale karty ciazy nie mam założonej jeszcze dopiero.
Z objawów to ból na @ dopiero od 7tygodnia zaczely sie objawy wrażliwe bardziej piersi nudności zmęczenie i teraz doszly wymioty .
-
Ineczka po cichu gratuluje
San ale straszysz ja tez myślałam ze przyszła do Ciebie @ cale szczęście to tylko zly sen
Ja na pierwszej wizycie bylam w 4tyg5dniu tak mnie gin umówił i bylo widac tylko pęcherzyk i za dwa tygodnie bylo serduszko ale karty ciazy nie mam założonej jeszcze dopiero.
Z objawów to ból na @ dopiero od 7tygodnia zaczely sie objawy wrażliwe bardziej piersi nudności zmęczenie i teraz doszly wymioty .
-
Beta 229 progesteron 53:) 22 listopada idę do gin wcześniej nie chce się stresować, ze nie ma serduszka wytrzymam musi być dobrze wiruski dla was
Kasiulka90, agaaa90, welonka, gacka89, Marudaruda lubią tę wiadomość
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
ineczka moje gratulacje nawet nie umiem sobie wyobrazic jak bardzo sie cieszysz i kolejna z nas zafasolkowala napawa to optymizmem hehe moze faktycznie ta jesien sprzyja kropkom ja dzisiaj czuje sie wyrabana totalnie... Wyszlam wczoraj do pracy na 14 a konczylam o 5 bo mialysmy inwenture .... A za nia smieszna kasa.... Polozylam sie o 7 bo nie moglam wczesniej spac no i 2h przespane wrrrr... I jak tu dbac o swoje zdrowie ?? poza tym boli mnie prawy jajnik tak jakby go rozrywalo i oczywiscie sluzu mam bardzo duzo tyle ze jednego dnia jest roziagliwy i przezroczysty a nastepnego dnia jest kremowy .... I to tak dzien po dniu ...mega dziwne....
-
Ineczka, super wyniki! Pilik, czekamy na Twoje
U mnie dziś 9-10dpo, testuję dopiero w poniedziałek, tak sobie obiecałam.
I boli mnie brzuch jak na @ dziś. Jutro ginekolog, bo nie wiem, czy znowu nie mam jakiejś infekcji, taki śluz dziwny. Za to bardzo się cieszę, bo boli biust tak jak w cyklu z ciążą i w kolejnym - więc nawet jeśli się nie uda, to przynajmniej wiem, że to nie jest objaw ciąży i w poprzednim cyklu nie było kolejnej biochemicznej
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ineczka gratuluje:)
Musze Was tu nadrobić, troche mnie nie byłoniestety.30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
San! Ale wszystkich nastraszylas! Az wrocilam do tamtego postu i myślę, ze na szybko też bym tak to chyba zrozumiała;) dobrze, ze u Ciebie wszystki dobrze kochana;)
Ja od kiedy zaczelam brac leki na tarczyce czuje sie znacznie lepiej, przestalam byc taka zmeczona;) więc myślę, ze jak teraz podejde do wszystkich staran optymistycznie i z nowymi siłami to na pewno się uda;)
A więc dziewczęta w nowym cyklu wracam do gry o starania, podeslijcie troszke zielonych kropeczek;)30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
San dobrze że tylko w snach nas to nawiedza!
Ja dzisiaj myślałam że z nerwów. Je wytrzymam, wyniki pojawiły się po 16, beta 771 więc kamień z serca troszkę.
Mam jakieś zawirowania w morfologi, w pracy dzisiaj się nadzwigalam chcąc nie chcąc i chyba pójdę jeszcze dzisiaj do lekarza żeby spojrzał na wyniki, ustawił leki i może l4 da
Wizytę u swojej mam dopiero 13.11, stwierdziłam że wtedy będzie serduszko więc fajnie, ale wole wszystko skonsultować żeby stresu troszkę zeszło...
Erastel trzymamy kciuki!!Marudaruda, mi88 lubią tę wiadomość
-
A ja tak siedzę i Was czytam... I niby się cieszę, ale jakoś tak...
M. dzisiaj odebrał z apteki Ovarin dla mnie, nawet wzięłam sobie pierwszą tabletkę. Głowa mnie boli pół dnia i jakoś tak nie mam humoru...
Jakbym była pusta w środku..."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Kasiulka90 wrote:Mi, trzymam kciuki! Nasze forumowe "wyjadaczki" zaciążyły w tym cyklu, więc Ty na pewno będziesz kolejna Najpierw Pilik, Ineczka, teraz pora na Mi
Paulinaaa, Nataliie, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
pilik wrote:San dobrze że tylko w snach nas to nawiedza!
Ja dzisiaj myślałam że z nerwów. Je wytrzymam, wyniki pojawiły się po 16, beta 771 więc kamień z serca troszkę.
Mam jakieś zawirowania w morfologi, w pracy dzisiaj się nadzwigalam chcąc nie chcąc i chyba pójdę jeszcze dzisiaj do lekarza żeby spojrzał na wyniki, ustawił leki i może l4 da
Wizytę u swojej mam dopiero 13.11, stwierdziłam że wtedy będzie serduszko więc fajnie, ale wole wszystko skonsultować żeby stresu troszkę zeszło...
Erastel trzymamy kciuki!!SanKwt lubi tę wiadomość
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615