Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
pumka1990 wrote:Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test... Co prawda jakis beznadziejny step, co dostałam z testami owu... Niestety negatyw... Chuba muszę przejść na grudzień...
gabi90, pumka1990 lubią tę wiadomość
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
gabi90 wrote:Cooo Zrób jutro, kup nowy test, ja nadal trzymam kciuki za Ciebie
Niestety nawet cienia... A tempka też znów idzie w dol.. Eh... Jaki kupić test?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
edwarda20 wrote:Anyzratak gratuluje!
Do gina najlepiej 7-8 tc bo wczesniej na ogol nic nie widac, lub jest sam zarodek bez widocznego serduszka. Nie musi byc to Twoj gin prowadzacy. Mozesz takiego znaleźć pozniej, lub zmienic w trakcie.
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
anyzratak wrote:mnie też pierwszy test nie wyszedł (zachwalany bobo) juz sie nastawiłam negatywnie a zwyczajnie zrobiłam za wcześnie, poczekaj cierpliwie do @ a wtedy wszystko będzie jasne
A ile dni po owu wyszedł Ci negatywny?ktory to był dzień cyklu?
A ile dni po wyszedł pozytyw i jakiej firmy?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
anyzratak, super wiadomość! A już traciłaś nadzieję! Czyli jak ustawiałaś sobie tego dzidziusia na awatarze, to Twój już był w środku
Gabi, jak samopoczucie? Ja jakoś słabo wierzę w ten cykl, ale to dobrze, bo dziś się w ogóle nie nakręcam. Za to już czuję, jaki grudzień będzie ciężki, z nim to wiążę nadzieje od dwóch miesięcy!
Maruda, super, że zabieg zaplanowany - i że nie musisz czekać miesiącami! Ale będzie się działo po tym CLO!
gabi90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:anyzratak, super wiadomość! A już traciłaś nadzieję! Czyli jak ustawiałaś sobie tego dzidziusia na awatarze, to Twój już był w środku
Gabi, jak samopoczucie? Ja jakoś słabo wierzę w ten cykl, ale to dobrze, bo dziś się w ogóle nie nakręcam. Za to już czuję, jaki grudzień będzie ciężki, z nim to wiążę nadzieje od dwóch miesięcy!
Maruda, super, że zabieg zaplanowany - i że nie musisz czekać miesiącami! Ale będzie się działo po tym CLO!
Dzisiaj mocno walczyłam, żeby testu nie robić, ale mąż mnie przekonał, że to bez sensu. Także czekam jak na szpilkach Mam delikatna nadzieję, zobaczymy jak wyjdzie Bóle miesięczkowe dalej mi towarzyszą i te ciężkie piersi! Ale okresu nie ma. Do piątku jeszcze taaaak daleko.
A ty Kochana nie trać nadziei
Kasiulka - serio? mi się nie zacina, chyba jeszcze mnie nie wylogowałoMarudaruda, mi88 lubią tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Mi też się nic nie zacina - kilka dni temu był problem, wtedy, jak zniknęły awatary, ale tak to jest całkiem w porządku.
Mój M właśnie wrócił z piłki zły i zmęczony, bo znowu nie strzelił żadnego gola Mówi, że już więcej nie pójdzie, pff Ale widzę, że przez ostatnie lata go choć trochę wytrenowałam, bo nabrudził błotem w korytarzu, ale z własnej woli poszedł po szufelkę i zamiata! Jest przynajmniej sukces w moim małżeństwie.
Wróci spod prysznica i będzie jęczał w łóżku, że jedyne, na co ma siłę, to piwo, i trzeba będzie koło niego biegać. Znam te wtorki.
Gabi, piątek już tuż tuż U mnie jutro 10dpo, ale testuję pojutrze, tak jak jeszcze miesiąc temu zaplanowałam. A ten brak nadziei mnie nie dołuje, a uspokaja, więc to dobre jest U Ciebie to krwawienie 8dpo (czy 9?) było takie wow - czytałaś, czy to może też być Ovitrelle?
Marudaruda, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
A ja właśnie wróciłam z mężem do domu, rozpakowaliśmy się na szybko, prowiant od teściowej i mamy do lodówki, hehe A teraz jemy kolację. Kupiliśmy w Ikei dwie lampki podłogowe - jedną do sypialni, a drugą do salonu - już je nawet złożyłam
W ogóle mąż mi przebąkuje, że chciałby żebym założyła jakieś fajne wdzianko dzisiaj do łóżka, więc chyba mu ulegnę...mi88, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Anyzratak gratulacje niech fasola rośnie zdrowo
Marudaruda dobrze, że się udało tak szybko
Ja wróciłam na dietę grzecznie trzymam się 5 posiłków no i nie podjadam
No i postanowiłam spróbować z testami owu tak naprawde z ciekawości, dzisiaj zrobiłam pierwszy wyszedł negatywny kreska wyszła druga ale blada, zrobie jeszcze przez nastepne dwa dni.
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Anyzratak gratulacje niech fasola rośnie zdrowo
Marudaruda dobrze, że się udało tak szybko
Ja wróciłam na dietę grzecznie trzymam się 5 posiłków no i nie podjadam
No i postanowiłam spróbować z testami owu tak naprawde z ciekawości, dzisiaj zrobiłam pierwszy wyszedł negatywny kreska wyszła druga ale blada, zrobie jeszcze przez nastepne dwa dni.
Kochana, wybacz, że to mówię, ale jak masz PCOS to szkoda pieniędzy na testy owulacyjne Ja wydałam jej sporo i bardzo żałuję, bo przy naszym schorzeniu nie ma szans na obiektywny wynik!"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Kochana, wybacz, że to mówię, ale jak masz PCOS to szkoda pieniędzy na testy owulacyjne Ja wydałam jej sporo i bardzo żałuję, bo przy naszym schorzeniu nie ma szans na obiektywny wynik!
Za dużo pracy i ta ostatnia wizyta wychodowały we mnie ogromnego doła i to chyba przez to też.Marudaruda lubi tę wiadomość
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:MArudaruda mam tego świadomość, ale pomyślałam, że raz mogę zobaczyć, bylam akurat w rossmanie i sama ręka sięgnęła.
Za dużo pracy i ta ostatnia wizyta wychodowały we mnie ogromnego doła i to chyba przez to też.
Nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki, żeby u Ciebie testy wychodziły."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
A ja czekam na @ i się doczekać nie mogę. ... a wiem, że przyjdzie. Chcę jak najszybciej zacząć nowy cykl. Pierwszy z cło. Łudzę się, że może jakimś cudem się udaStarania od 11.2016
Niedoczynność tarczycy
Hiperprolaktynemia
AMH 4,1
Jeden jajowód niedrożny
Usunięta torbiel
Kir AA
Sierpień 2021 IVF Macierzyństwo Kraków dr P.
❄️❄️
18.10. 2022 r 👶 Iga -
Marudaruda wrote:Nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki, żeby u Ciebie testy wychodziły.
Julka, a skąd wiesz że @ będzie robiłas test?
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
mi88 wrote:Mi też się nic nie zacina - kilka dni temu był problem, wtedy, jak zniknęły awatary, ale tak to jest całkiem w porządku.
Mój M właśnie wrócił z piłki zły i zmęczony, bo znowu nie strzelił żadnego gola Mówi, że już więcej nie pójdzie, pff Ale widzę, że przez ostatnie lata go choć trochę wytrenowałam, bo nabrudził błotem w korytarzu, ale z własnej woli poszedł po szufelkę i zamiata! Jest przynajmniej sukces w moim małżeństwie.
Wróci spod prysznica i będzie jęczał w łóżku, że jedyne, na co ma siłę, to piwo, i trzeba będzie koło niego biegać. Znam te wtorki.
Gabi, piątek już tuż tuż U mnie jutro 10dpo, ale testuję pojutrze, tak jak jeszcze miesiąc temu zaplanowałam. A ten brak nadziei mnie nie dołuje, a uspokaja, więc to dobre jest U Ciebie to krwawienie 8dpo (czy 9?) było takie wow - czytałaś, czy to może też być Ovitrelle?
9 dni po ovitrelle, ale zastrzyk miałam wieczorem, a krwawienie rano, więc można powiedzieć, że 8 Nie znalazłam w skutkach ubocznych krwawienia
3 cs - udany
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Julka1825 wrote:A ja czekam na @ i się doczekać nie mogę. ... a wiem, że przyjdzie. Chcę jak najszybciej zacząć nowy cykl. Pierwszy z cło. Łudzę się, że może jakimś cudem się uda
Maruda - zazdroszczę prowiantu
Dobrej nockiMarudaruda lubi tę wiadomość
3 cs - udany
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Hej, dziewczyny jak tam poranek? Ja w pracy, ale tylko na 4 h wygonili mnie żebym nadgodziny odebrała i do końca tygodnia siedzę tylko do 12, w końcu coś będę w domu mogła zrobić.
Dowiedziałam się w końcu co z badaniem mojego K. i okazało się, że seminogram robią w szpitalu ginekologicznym, którym mamy praktycznie pod domem. Ulżyło mi trochę, bo się martwiłam, że K. się będzie stresować, że będzie musiał siedzieć za jakąś kotarką (nie wiem czy tak to wygląda, ale jakieś takie mam tego wyobrażenie xD). Podstawowe badanie kosztuje 70 zł, jutro mam się dowiedzieć dokładnie wszystkiego, bo nie było Pani która się tym zajmuje i umówić na termin.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️