Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
mi88 wrote:Gacka, a gdzie pracujesz?
Kasiulka, z okazji urodzin życzę Ci dzidziusia urodzonego w 2018!
I Wam wszystkim, rozsyłam wiruski!Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Mi88 dziękuje za poradę wypróbuje te żurawinie
Kasiulka 90 z okazji urodzin zdrowka, zdrowka i jeszcze raz Ciazy
Gacka a Tobie Barburkowo cierpliwościgacka89, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
34l, starania od 2017, Hashimoto
02.2018 -HyCoSy - OK
31.08.2018 - 1 IUI
27.09.2018 - 2 IUI
11.2018 - start w Novum
12.2018 -histeroskopia Ok
30.03.2019 - ICSI - 9dpt - 65,2 l; 11dpt - 220 -
Kasiulka wszystkiego najlepszego buziaków i wiruskow sto Tobie gacka również
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziękuję, ja co prawda Baska mam po bierzmowaniu haha, ale się liczyLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Ja wiem, że negatyw, no ale...
https://zapodaj.net/532e8f1873171.jpg.html
Ja pierniczę, takie miałam dzisiaj bóle jajników i śluz w pracy, teraz sprawdziłam, na bank rozciągliwy! Trochę mętny, ale mega się ciągnął i było go dużo. Czyżby ovarin...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 21:29
mi88 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Ja wiem, że negatyw, no ale...
https://zapodaj.net/532e8f1873171.jpg.html
Ja pierniczę, takie miałam dzisiaj bóle jajników i śluz w pracy, teraz sprawdziłam, na bank rozciągliwy! Trochę mętny, ale mega się ciągnął i było go dużo. Czyżby ovarin...?Marudaruda lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
KIM, zawsze Ci tak skakało? A jak z tymi nieskaczącymi parametrami, FT3 i FT4?
Maruda, przepraszam, że dopytuję, ale już nie pamiętam, czy mówiłaś - Wy w tym cyklu się zabezpieczacie ze względu na zabieg, czy możecie próbować? Jak to jest? Wiem, że masz w stopce starania zawieszone, więc pewnie zabezpieczacie?
Tak czy inaczej - śluz - wow! Rób owu testy, i za kilka dni pochwal się grubą kreską Może rzeczywiście ovarin?
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:KIM, zawsze Ci tak skakało? A jak z tymi nieskaczącymi parametrami, FT3 i FT4?
Maruda, przepraszam, że dopytuję, ale już nie pamiętam, czy mówiłaś - Wy w tym cyklu się zabezpieczacie ze względu na zabieg, czy możecie próbować? Jak to jest? Wiem, że masz w stopce starania zawieszone, więc pewnie zabezpieczacie?
Tak czy inaczej - śluz - wow! Rób owu testy, i za kilka dni pochwal się grubą kreską Może rzeczywiście ovarin?
Nie zabezpieczamy, nawet o tym nie pomyślałam.. A powinnam?"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Mi się wydaje, że to ovarin. Ja za to nie panietam już kiedy miałam taka @. Musiałam mieć piekne endo, az mi zal ze sie nie złożyło z .
Maruda co do zabezpieczenia to wydaje mi się ze powinnaś, nigdy nie wiadomo, no chyba ze gdyby cos to odlozysz operacje?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Marudaruda wrote:Nie zabezpieczamy, nawet o tym nie pomyślałam.. A powinnam?
To fantastycznie, aż się nie mogę doczekać Twoich kolejnych dni Polepszył Ci się komfort , teraz rozciągliwy śluz i ładny test, nonono Jeszcze parę dni i temperatura będzie skakać!
Miałam cykle, gdzie rozciągliwy śluz utrzymywał mi się nawet przez 6 dni, więc cierpliwie sprawdzaj
Trzymam kciuki!
gacka89 wrote:Maruda co do zabezpieczenia to wydaje mi się ze powinnaś, nigdy nie wiadomo, no chyba ze gdyby cos to odlozysz operacje?
Powinno być bezpiecznie; na wszelki wypadek można skonsultować z lekarzem, czy znieczulenie może coś popsuć, ale tak na zdrowy rozum to nie sądzę.
mi88 wrote:KIM, zawsze Ci tak skakało? A jak z tymi nieskaczącymi parametrami, FT3 i FT4?
No właśnie ostatnio tak mi skacze
Komuś się tak zdarzyło??34l, starania od 2017, Hashimoto
02.2018 -HyCoSy - OK
31.08.2018 - 1 IUI
27.09.2018 - 2 IUI
11.2018 - start w Novum
12.2018 -histeroskopia Ok
30.03.2019 - ICSI - 9dpt - 65,2 l; 11dpt - 220 -
mi88 wrote:Ale ten zabieg to już za tydzień, więc Ewentualny Fasolek się jeszcze wtedy nie zacznie nawet zagnieżdżać.
Powinno być bezpiecznie; na wszelki wypadek można skonsultować z lekarzem, czy znieczulenie może coś popsuć, ale tak na zdrowy rozum to nie sądzę.
Mi sie dzisiaj udalo zarejestrowac do gina na tego 22.12. Fajnie o tyle, że wychodzi mi na święta miec dni plodne wiec akurat bede wiedzieć jak sytuacja wyglada
Dziewczyny ile sie czeka na wyniki nasienia? Dzwonialam dzisiaj umówić K. ale kazali mi dzwonic w piatek bo dopiero bedzie babka ktora robi to badabie i dopiero go zapisza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 22:46
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Faktycznie cos mi sie przewidzialo ze to trochę później.
Mi sie dzisiaj udalo zarejestrowac do gina na tego 22.12. Fajnie o tyle, że wychodzi mi na święta miec dni plodne wiec akurat bede wiedzieć jak sytuacja wyglada
Dziewczyny ile sie czeka na wyniki nasienia? Dzwonialam dzisiaj umówić K. ale kazali mi dzwonic w piatek bo dopiero bedzie babka ktora robi to badabie i dopiero go zapisza.
My czekaliśmy ok 4-5 dni, szybko są.
Nie straszcie mnie z tym zabezpieczaniem. Gdzieś czytałam, że te dzisiejsze narkozy itp nie są niebezpieczne, a przecież ostatecznie nawet i w ciąży robią takie operacje.mi88 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Nic się nie zabezpieczaj, a moze po operacji będziesz miała niespodziankę?
A no to do tego 22.12 powinnismy sie wyrobić. Akurat bede jiz po @ to pomoge soe mu przygotowac uciekam spać dobranocLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej Laski u mnie wygląda sprawa tak, że w pt kończę dupka i czekam na @ i jeżeli zjawi się tak do 3 dni po to akurat w święta miałabym 14 dc tyle, ze przed pewnie poszłabym na usg do kliniki żeby w ogóle zobaczyć czy lametta coś zwojowała obym tylko tego małpiszona teraz dostała i to do tych 3 dni bo chciałabym już zacząć nowy cykl
gacka89 lubi tę wiadomość
-
KIM127 wrote:No właśnie ostatnio tak mi skacze
Komuś się tak zdarzyło??
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615