Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoho, Maruda Bez usg ciężki orzech do zgryzienia
Gacka dobrze pisze - jeśli jutro odbije, to może spadek na owu. Jeśli nie, to wygląda na to, że znowu organizm płata Ci figle. Kciuki!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Hoho, Maruda Bez usg ciężki orzech do zgryzienia
Gacka dobrze pisze - jeśli jutro odbije, to może spadek na owu. Jeśli nie, to wygląda na to, że znowu organizm płata Ci figle. Kciuki!
A gdzie Gacka pisze, bo ja nic nie widzę...? Sama jestem ciekawa!"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i za wiarę w moja owulacje :p liczę, że macie rację!
Maruda , a nie podraznilas przy sprawdzaniu? Albo przy mierzeniu temperatury. Ja sobie kiedyś taka krzywdę zrobiłam przy sprawdzaniu temperatury na śpiocha:p Ale może to radosna kropka krwi hmm? Ja jestem tutaj chyba za krótko na diagnozowanie :p30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Maruda a Ty do tej pory miałaś owu czy u Ciebie to było ciężko?
A co do kropek krwi, to nie chce porównywać, ale miałam teraz prawie tak samo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 20:17
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Erastel wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i za wiarę w moja owulacje :p liczę, że macie rację!
Maruda , a nie podraznilas przy sprawdzaniu? Albo przy mierzeniu temperatury. Ja sobie kiedyś taka krzywdę zrobiłam przy sprawdzaniu temperatury na śpiocha:p Ale może to radosna kropka krwi hmm? Ja jestem tutaj chyba za krótko na diagnozowanie :pLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Też tak pomyślałam czy to nie podrażnione od sprawdzania.. Ja owulacji nie miałam chyba nigdy, przynajmniej na pewno nie w ostatnim roku, co najmniej. Jestem strasznie ciekawa jutrzejszej temperatury, ale czuję że tradycyjnie się zawiodę"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
No to ja z niecierpliwością tez czekam co pokaże ci termometr. Kurde ale by było jakby ovarin ruszył owu u ciebieLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Erastel piekny wykresik, trzymam kciuki za ta temperature zeby juz nie spadała
Dzięki kochana! sama będę za siebie trzymać kciuki;p
Maruda nie nakręcaj się i daj koniecznie znać rani jaka temperatura! cuda się zdarzają! niech się dzieją:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 22:39
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
A ja wróciłam z pracy i mam ochote isc spac na smierdziela, tak mi się nic nie chce :p
Ale mnie babeczka na wczorajszym pobieraniu krwi załatwiła. Ostatnio też troszkę miałam wypukłosc i mały siniak, ale tym razem łapsko boli jak cholera i mam rozlanego 10cm fioletowo-zielonego krwiaka. Jak jakiś ćpun;p
Nalałam sobie kieliszek wina i tak na niego patrzę , coś nie moge go ruszyć.30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Przy kąpieli sprawdzałam szyjkę i jest średnio wysoko i zamknięta... I najgorsze, że śluz kremowy, delikatnie zabarwiony krwią. Nie wiem co to może znaczyć Ale raczej na pewno znowu nici z owulacji"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
No i dobrze, czekamy czy się utrzyma:) u mnie jakoś tak bez zmian większych tradycyjnie30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Marudaruda wrote:Kurde, no i jakiś skok jest...
Mi, no właśnie moja szyjka się zamknęła, teraz rano znowu była dość wysoko, ale wyraźnie zamknięta, śluz raczej kremowy. Faktycznie zadziwiająco dużo śluzu miałam ostatnio przez 4 dni. Obstawiam, że JEŻELI JUŻ MIAŁABY BYĆ to chyba właśnie wtedy. Całe szczęście jakoś mniej więcej w tym czasie... Ale serio, to by był cud.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 09:53
agaaa90 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
KpOla, ja mam ogólnie problem z określeniem wysokości, ale podczas owulacji miałam dokładnie, jak u Ciebie - też nisko, miękka i otwarta. Potem czasem była wyżej, czasem niżej - ciężko było wyodrębnić jakieś konkretne okresy, kiedy byłaby szczególnie wysoko/nisko.
A przodozgięcie jest prawidłowe - też mam przodozgięcie; to z tyłozgięciem mogą być nieco większe problemy.1000 lubi tę wiadomość
mi88 wrote:KpOla, ja mam ogólnie problem z określeniem wysokości, ale podczas owulacji miałam dokładnie, jak u Ciebie - też nisko, miękka i otwarta. Potem czasem była wyżej, czasem niżej - ciężko było wyodrębnić jakieś konkretne okresy, kiedy byłaby szczególnie wysoko/nisko.
A przodozgięcie jest prawidłowe - też mam przodozgięcie; to z tyłozgięciem mogą być nieco większe problemy. -
Ja mam tyłozgięcie i wiecznie wydaje mi sie ze mam szyjke wysoko, czasami nie moge wogole jej znalezc, ew. twardosc jestem w stanie rozróżnić z otwarciem zwykle tez wydaje mi sie że jest zamknięta.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️