Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Erastel wrote:Dziewczyny czy 10d cyklu to nie będzie za wcześnie żeby iść do ginekologa zobaczyć czy są pecherzyki? Tak przyjmuje akurat że mogę przyjść 10dnia albo już 16 więc może być po wszystkiemu
Idealnie! Moim zdaniem Chyba, że masz później owulację.Ale to zobaczysz, gin Ci wszystko powie."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Właśnie między 13-15 dniem cyklu zazwyczaj. No to idę w takim razie w ten piątek:) jak tam Maruda u Ciebie? Widzę, że owu wyznaczyli Ci owulacje:)
Marudaruda lubi tę wiadomość
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Erastel wrote:Właśnie między 13-15 dniem cyklu zazwyczaj. No to idę w takim razie w ten piątek:) jak tam Maruda u Ciebie? Widzę, że owu wyznaczyli Ci owulacje:)
Idź, najwyżej pójdziesz jeszcze po niedzieli No u mnie szok, aż dziwne Zobaczymy jak będzie dalej, ale coś czuję, ze będzie kiepsko Pewnie jutro spadnie i owu owulację zabierze z powrotem."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Erastel coś tam już powinno się kluć
Ja dziś zrobiłam test, jestem 11 dpo i tak jak sądziłam biel. Zrobiłam tylko ze względu na to, żeby mieć czyste sumienie na jutro.
Zastanawiam się też czy nie zrobić jeszcze przed @ wymaganych do IUI wymazu i posiewu, bo jak coś wyjdzie to będę miała czas wyleczyć... -
Kasiulka, dzięki :* Powiem tak, może już to za długo trwa a może ja jakoś nie wierzę w to, że się uda, bo nawet mnie to jakoś nie zmartwiło...Pewnie to zła postawa i powinnam nastawić się na sukces a nie na porażkę, ale przynajmniej unikam rozczarowania.
-
Jaszmurka dzieki zobaczymy w piątek. Damy rade , dążymy do celu i w końcu będą upragnione 2kreseczki:)
Czy któraś z Was robiła badanie na wrogi śluz? Jak to wygląda bo chciałam to zaproponować mojemu ginekologowi w piątek. Bo już nie mam pomysłów skoro wszystko u Nas gra z innymi badaniami.Jaszmurka lubi tę wiadomość
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej dziewczyny, ja na wyjeździe miałam nie pisać w tym tygodniu ale właśnie dopadła mnie choroba i @34l, starania od 2017, Hashimoto
02.2018 -HyCoSy - OK
31.08.2018 - 1 IUI
27.09.2018 - 2 IUI
11.2018 - start w Novum
12.2018 -histeroskopia Ok
30.03.2019 - ICSI - 9dpt - 65,2 l; 11dpt - 220 -
Mam mega dola i zaraz doczytam co u Was i mam nadzieje ze którejś się udało w tym cyklu bo chyba tylko to jest w stanie mi teraz poprawić humor. Chyba niepotrzebnie zrobiłam sobie nadzieje po ostatnich dobrych wynikach TSH.34l, starania od 2017, Hashimoto
02.2018 -HyCoSy - OK
31.08.2018 - 1 IUI
27.09.2018 - 2 IUI
11.2018 - start w Novum
12.2018 -histeroskopia Ok
30.03.2019 - ICSI - 9dpt - 65,2 l; 11dpt - 220 -
KIM127 wrote:Mam mega dola i zaraz doczytam co u Was i mam nadzieje ze którejś się udało w tym cyklu bo chyba tylko to jest w stanie mi teraz poprawić humor. Chyba niepotrzebnie zrobiłam sobie nadzieje po ostatnich dobrych wynikach TSH.
Spoko, nie przejmuj się, Walentynki będą TwojeKIM127 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
heeej dziewczyny jutro 26 dc i jednocześnie 11 dpo i lece na kłucie brrr ale badania trza zrobić... będzie TSH, vit D, prolaktyna i myslałam czy by też progesteron i może coś jeszcze polecacie zbadać? bo nie lubię kłucia więc jak robić to na raz...34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
amb83 wrote:heeej dziewczyny jutro 26 dc i jednocześnie 11 dpo i lece na kłucie brrr ale badania trza zrobić... będzie TSH, vit D, prolaktyna i myslałam czy by też progesteron i może coś jeszcze polecacie zbadać? bo nie lubię kłucia więc jak robić to na raz...
Prolaktynę się chyba robi na początku cyklu..."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Hej kochane co tam u Was? Chwilę mnie bie było, ale w pracy gorcy czas był i na nic nie było czasu. Jak się czujecie? Coś gdzieś u ktorejs sie wykluło?
Marudaruda, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Hej kochane co tam u Was? Chwilę mnie bie było, ale w pracy gorcy czas był i na nic nie było czasu. Jak się czujecie? Coś gdzieś u ktorejs sie wykluło?
Nooo, żyjesz w końcu! Co słychać, jak tam Twoje temp? Strasznie jestem ciekawa jak Wam idzie, bo mocno Ci kibicuję, a tu zero wieści od kilku dni.gacka89 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Nooo, żyjesz w końcu! Co słychać, jak tam Twoje temp? Strasznie jestem ciekawa jak Wam idzie, bo mocno Ci kibicuję, a tu zero wieści od kilku dni.
A jak u Ciebie, gdzies tam dojrzalam Twoj wykres i zaznaczona owu super! Ciekawe czy to po tym infomie.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️