Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa niestety nie korzystam ale czuję się jakbym na saunie siedziała w pełni ubrana tak jest "przyjemnie".
Znowu mi się cykl wydłuży już 29dc a powolny wzrost temperatury (we wcześniejszym cyklu już po skoku byłam) a test owulacyjny pozytywny w piątek ciekawa jestem kiedy powinnam ponownie z ginekologiem rozmawiać o uregulowaniu cykli bo ostatnio mi powiedziała że cykle są regularne i nie trzeba z nimi nic robić tylko że znowu zaczynam dobija do 40-sto dniowych całki (a to mi się nie podoba) co jest mocno denerwujące i trochę komplikujące działania -
Ja się z siebie śmieje, że się cieszę że w 55 dc dostanę @ Fajnie, że nie później
W takim tempie szybko nie zaciaze
Niestety nie mam jak korzystać ze słoneczka ale przynajmniej do pracy mogę się letnio ubrac
Okropnie mnie wydelo i nie mam pomysłu dlaczego. Z jedzenia na bank nie bo że względu na hashi i pcos zmieniłam dietę na super zdrowa, wyróżniam się regularnie a brzuch od dwóch dni mam taki wielki jakbym w conajmniej 5 miesiącu była. Jakieś pomysły?
HELP!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 18:30
-
malutka_mycha wrote:Tylko ja właśnie nic takiego nie zjadłam, dzisiaj jajecznica, serek wiejski z warzywami, trochę kartofle z ryba (już wtedy brzuchol na bank był) i ananas to co ja mam jeść żeby normalnie wyglądać
Wysoki progesteron Tylko się cieszyć."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
malutka_mycha wrote:Nie znam tej zależności, co ma jedno do drugiego?
Normalnie, progesteron daje takie objawy. Wzdęcie, ból sutków/piersi, senność, zmęczenie...mi88 lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Ja też już nie wierzę w te testy owulacyjne albo te moje z allegro są po prostu do bani bo po temperaturze skok zauważyłam 36.2, 36.4 i 36.7 ale też nie wiem czy to to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 09:56
-
Miesiąc z Ovarinem jednak nie pomógł, kolejny cykl bezowulacyjny... ręce opadają
JA też kilka dni przed @ mam brązowawe plamienia i wiem że zbliża się @ a te plamienia to zły znak? -
Kasiulka90
Właśnie tego się boję... Ale raz się udało, więc musi udać się znowu zapisałam się na monitoring u nowego lekarza, ten gink wydaje się, że wie co robi od 2-5 dnia okresu mam iść na badania krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 13:47
-
Marza no niestety nie powinno takich być.
Ja miewalam plamienia ale ostatnio tylko dzień przed, akurat w tym ovarin i niepokalanek pomogły. Ostatnimi czasy mam serdecznie dość. Aktualnie nie ma we mnie motywacji do czegokolwiek: pracy, starań, domu. Mąż też zauważył że coś się że mną dzieje i pyta o co chodzi. A ja nie wiem, po prostu jest niejako.
Plamienia ustaly ale po jednodniowy odbiciu temperatura znowu idzie w dół. Praze się na basenie, a jak u Was dzień się zaczyna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2018, 09:47