Starające się po przejściach - od nowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tinka się dołączam. w maju 2014r. straciłam ciążę, staraliśmy się już po stracie.. z marnym skutkiem. Też tu wieki nie zaglądałam. Też nie potrafiłam się wstrzelić w żaden wątek bo jak napisałaś są już długo. O dziecko staramy się już 2 lata.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualnyhej dziewczyny :0 macie racje wszedzie sa juz tak zadomowione babki ze cięsko jest sie z nim dogadać jak cos się napisze to zawsze maja jakieś ale ...
Z chęcią bym do was dołączyła
jestem mamą 3.5 letniej dziewczynki jest cudowna staraliśmy sie o nia w sumie 6 lat w 5 roku starań zaszłam w ciazę niestety poroniłam w 6tc to był dla nas cios potem zaszłąm w kolejna ciaze 8 miesiecy po stracie od poczatki ciaza zagrozona ale udało sie teraz od sierpnia staramy sie o rodzeństwo ale z marnym skutkiem dzis jest moj 27 dc i czekam do 30 31 wtedy ma byc @ ale mam nadzieje że jej nie bedzie -
nick nieaktualnyFajnie że się odezwałyście, w grupie zawsze raźniej
Ja dzisiaj mam 11 dc to mój 2 cykl starań po porodzie martwego syna w 24 tc. Wcześniej poroniłam w 9 tc, jest ciężko ale się nie poddaję
Karola mam nadzieję że ta @ nie przyjdzie.
Asia jeśli dobrze zrozumiałam 2 razy straciłaś dzidzie ? -
nick nieaktualnyja tez mam nadzieję że nie przyjdzę jutro chce zatestować to bedzie moj 28 dc i jakiś 9-10 po ovu mam nadzieje że juz cos bedzie widać bardzo tego pragniemy a córka marzy o braciszku bardzo chciałabym dać jej cudny prezent na gwiazdke pod postacią maleńkich bucików dla braciszka lub siostrzyczki juz widze jej radosc
-
straciłam ciążę raz, to był początek ciąży. Potem ani razu nie udało się. Teraz w sobotę przychodzi @ na 100% bo cykl był bez starań, ze względu na fakt że pękła mi torbiel aż wylądowałam w szpitalu i muszę odczekać do nast @ aby się upewnić czy wszystko dobrze.
Dziewczyny mam nadzieję,że wkrótce i do nas uśmiechnie się szczęście, bo dookoła moje koleżanki zachodzą w ciążę jakby nigdy nic. Mówią że zaczynają się starać i kurde od razu ciąża.. a ja... 2 lata ze stratą...
Mam już córeczkę ma 10 lat, tak chcę aby miała rodzeństwo, w pierwszą ciążę zaszłam bez żadnych kłopotów w pierwszym cyklu starań.. nawet nie sądziłam, że teraz będę przez to wszystko przechodziła:( ale... żyję nadziejącóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam, ja stracilam ciaze 2 razy...ogolnie staralismy sie prawie 3 lata...w pierwsza ciaze zaszlam bez problemu juz w 2 cs...po poronieniu nie moglam zajsc w ciaze przez 18 miesiecy, mialam wykonane hsg, po hsg zaszlam, ale znow poronilam...pozniej ponad rok i znow nie wychodzilo...w koncu okazalo sie, ze ciezko bedzie zajsc naturalnie a jak sie uda grozi mi pozamaciczna...zglosilismy sie do kliniki, tam zbadano nasienie i kolejny cios, wyniki nie byly dobre...podeszlismy do in vitro...otrzymalismy tylko jeden zarodeczek, ktory dostalam w 5 dobie ( prezent na urodziny, bo punkcje mialam robiona w 24 urodziny ) i udalo sie ciaza bardzo fajna, delikatna, ale z plamieniami i krwawieniami, dwa razy szpital w 6 i 10 tc, wszytsko pozniej bylo ok, az do 22 tc, zaczely mi sie saczyc wody a za 2,5 tygodnia urodzilam w 24 i 3 dniu Marcelego...to tez jest dla mnie tragiczne przezycie...Marceli zyje, rozwija sie dobrze, ale starch jednak jest...teraz zaczelismy starania i @ spoznia sie jeden dzien, jutro robie test...nie nastawiam sie na II kreski, bo w koncu wg lekarzy to niemozliwe, ale jak sie uda to chyba bedzie najwiekszy cud w naszym zyciu, zaraz po synku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 21:45
-
nick nieaktualnynam jak zaczelismy sie starać na poczatku naszej drogi o dziecko jeden z kekarzy po zobaczeniu wyników powiedział że prędzej uda nam sie trafić 6 w totka niz zajsc w ciazę no to mamy naszą 6 trafiliśmy w córeczkę i marzymy o kolejnej 6 może trafilismy tym razem zobaczymy jak to bedzie
-
nick nieaktualnykaarolaa tak się cieszę że z Marceli jest wszystko dobrze.
Ja niestety nie zdążyłam uratować mojego synka, trafiając do szpitala jeszcze żył ale już było za późno.
Karola 0704 jeśli wiesz kiedy była owulacja i minie 10 dni to jak chyba możesz robić, ja teraz mam testować 11 po owulacji czyli 12 dnia bo w tedy muszę odstawić leki, jeśli test negatywny.
Z synkiem test pozytywny wyszedł mi 11 dpo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie zrobiłam ten cholerny test i co negatywny czego ja sie spodziewałam dziś 28 dc czy myslicize że jeszcze za wcześnie ? w ciazy z córką robiłam test 12 dni po terminie @ i wyszła blada kreska teraz czekam cierpliwie do @ zobaczymyjak jej nie bedzie to 12 zrbie test mdli mnie jak cholera ( mówią że przed @ mdli ale ja tak nigdy nie miałam ) do tego dziś przy myciu zebów krwawiły mi dziasła ostatni raz tak miałam w ciązy no i co jeszcze dziene to to że nigdy nie jadam sniadań a teraz mnie tak ssie że musze coś zjeść jedyny czas gdy jadłam sniadanie to była ciaza zobaczymy co czas pokaże nadal bola mnie piersi juz po 2 tyg dzie przed @ bolały mnie tak na 3 dni przed jestem spiaca zmeczona ok dosyś juz tego ide zrobić zniadanie i zabieram sie za sprzatanie