Starające się po przejściach - od nowa
-
WIADOMOŚĆ
-
dreambaby wrote:Zgadzam się z wami w 100%. Pięknie to wszystko napisałyście. Ja mam to szczęście że moją parafię prowadzą ojcowie oblaci. U nas wszystko jest co łaska i jak spotkamy z mężem proboszcza podczas spaceru to zawsze zatrzyma się pogada z pół godziny, zapyta co słychać. Jest zupełnie inne podejście i to mi się podoba. Podczas mszy są konkursy dla dzieci i dostają nagrody co bardzo je zachęca.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Aasienkaa wrote:I tego się trzymamy Jeszcze przyjdzie nasz czas. Mnie głowa dziś nawala, jutro pewnie przyjdzie @ A niech przychodzi bo winko już czeka Za oknem tak strasznie brzydko, ok 15 było ciemno, taka straszna burza u nas była, ale to znak że zima się skończyła Jeszcze chciałabym aby w weekend było pięknie, porobiłabym coś na działce w rodzinnym domku Trawa rośnie już jak szalona, jak tak dalej pójdzie trzeba będzie ją kosą potraktować ;)heheAntoś IVF,Julisia natural
-
Witam.Sikacz nic nie pokazał ale pojechałam na bete i wynik popoludniu.Jesli ciàzy nie bedzie to przynajmniej dokoncze badania i wtedy bede spokojniejsza,bo jesli jeszcze cos wyjdzie to bede obstawiona lekami i zwiększe szanse na zdrową ciàze.Tak wiec z dwojga złego lepiej w te lepszà strone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 08:42
Antoś IVF,Julisia natural
-
Zmierzamy ku lepszemu małymi kroczkami:)
A mi dzis głowę rozsadza. To najgorszy i w zadadzie jedyny najbardziej dokuczliwy objaw zbliżającej sie @.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Asia,wlasnie zaczęl plamic wiec chyba niepotrzebnie na te bete jechałam,ale bede miec pewnosc na 100% ze to @ nadchodzi.Wczesnie,bo termin ma 18tego i psuje mi plany co do wizyt.
Popoludniu wynik ale moze cos wczesniej bedzie,bede lukac na netaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 09:40
-
Zapewne szybko zleci. Juz nie moge sie doczekac;) trochę sie boję nie powiem ale chce tego już wierze ze cos sie wyjaśni. Zawsze wiecej bede wiedziala niz wien no i ten pakiet badań tez coś wniesie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 13:49
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Monia85 wrote:Hej, ja dzisiaj znowu do wawy wyjeżdżam na weekend. Mąż zabrał mi gwizdek z internetem i mam tylko telefon.
Jagna wcześnie te plamienia, dziwne.
Asia dopiero zauważyłam że masz suwaczek z hsg, jak się na niego patrzy to wydaje się, że to już niedługo. Szybko zleci, zobaczysz.Antoś IVF,Julisia natural
-
Aasienkaa wrote:Masz już bete Jagna?
Nadal plamie i @ sie tez nie chce rozkręcic...zalezalo mi by dzis wiedziec na 100% czy cos jest czy nic,teraz martwią mnie plamienia bo
nie wiem czym jest ich powódWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 22:42
-
dobrze że już wiesz, szkoda...ale wdrażaj plan i zakończ go sukcesem
u mnie jeszcze nie przylazła @ ale pewnie wieczorem lub jutro przyjdzie, bo mocno czuję podbrzusze. Oby mi tylko nie namieszała za mocno do tego mojego maja Miłego dnia, ja śmigam na działeczkę , może pogoda dziś wytrzymacóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Aasienkaa wrote:dobrze że już wiesz, szkoda...ale wdrażaj plan i zakończ go sukcesem
u mnie jeszcze nie przylazła @ ale pewnie wieczorem lub jutro przyjdzie, bo mocno czuję podbrzusze. Oby mi tylko nie namieszała za mocno do tego mojego maja Miłego dnia, ja śmigam na działeczkę , może pogoda dziś wytrzyma
Brzuch pobolewa ale dziwnie jakos,jutro jej termin wiec oby sie nie spóznila.
Milej niedzieli,wypoczynku,ja niestety popoludniu w pracy,mój mąz tez wiec przynsjmniej nie zal tak bardzo.BuzkiAntoś IVF,Julisia natural
-
Ja właśnie dziś rozpoczęłam nowy cykl, ostatni przed hsg. A niech będzie, dziś śniło mi się że modliłam się aby nie mieć już dzieci... skąd te moje snycóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud