Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat, jesteś piękną kobietą, wiadomo skąd synek ma urodę i łobuzerskie spojrzenie!
stylizacje nie w moim klimacie (w sensie, że sama wyglądałabym w tym łokropnie ), ale Ty wyglądałaś w nich "rasowo" i intrygująco.
My jesteśmy na etapie, że płeć nieważna, byle zdrowe było, a typów mamy trochę, ale będziemy się decydować bliżej połowy ciąży
powodzenia w staraniach i upojnych wieczorów, dziewczynykatsuyoshi lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper dziękuje
Co do pytania o zainteresowania Japonią tak więc :
Japonia jest dla mnie jak moje życie tu nie chodzi tylko o państwo ale o ich styl,ubiór,kulture i moja ukochna muzyka japoński rock
Bardzo fascynują mnie ich obyczaje i styl bycia
Uwielbiam ich krajobrazy są przepiekne.
Kocham ich język , imiona które są takie nie typowe a zarazem muzyką w wymowie.
Mój nick to japońskie imie z tego co się dowiedziałam... lecz jego przynależnosc do mojej osoby pojawiła sie tak znikąd w sumie...
Kiedyś jak z moim graliśmy w pewną gre społecznosciową trzeba było nazwać swoją postać.
Wtedy tak mnie jakoś natchneło i do głowy wbiło mi się " katsuyoshi" pasowało to idealnie do postaci bo grałam ninją
Wtedy wiedziałam tylko tyle ze napewno jest to japońskie ale nie wiedziała co,dopiero potem się dowiedziałam hihi.
Marze aby kiedyś pojechac do Japoni
Moje życie na ten temat zaczeło sie dosyć dawno...jak dobrze sięgam pamięcią miałam chyba wtedy 19 lat jak mnie zainspirowała pewna japońska muzykaVesper, Karolla., Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie za ma co
Kiedyś krótko uczyłam się japońskiego. Japonia jest fascynująca, ale jednocześnie bardzo hermetyczna dla osób spoza Japonii, spoza ich kręgu kulturowego...
Uwielbiam film "między słowami" copoli. ależ fajnie pokazała część tych różnicstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Przespana cała noc
Synek raz sie obudził koło 3 nad ranem ,wsypalam mu granulki przeciwbólowe (bo wychodzą mu 2 górne ząbki) i zasnął od razu spowrotem.
Za oknem słysze ze pada deszcz.
Moja tempka dzis urosła do stanu wczesniejszego hehe.
Kto juz nie spi?Karolla. lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Dziewczyny znacie się może trochę na interpretacji wyniku badania nasienia? czy mogłabym tu wkleić wyniki? Pisałam w męskich sprawach, ale tam chyba rzadziej ktoś zagląda. Pani z laboratorium powiedziała nam, że nie jest źle.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Dzień dobry:)
Dziewczyny znacie się może trochę na interpretacji wyniku badania nasienia? czy mogłabym tu wkleić wyniki? Pisałam w męskich sprawach, ale tam chyba rzadziej ktoś zagląda. Pani z laboratorium powiedziała nam, że nie jest źle.
Pani powiedziała ze nie jest zle a nie sprecyzowała swojej wypowiedzi?
No wiesz powinna powiedziec ile % czy cos jest płodny,jakie są plemniki,jaka jest ich ruchliwosc itp
Nic o tym nie mówiła? -
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Hej
Madziula, nie mam pojęcia...
Kat, ciekawie piszesz, w ogóle inne kultury są intrygujące tez kiedyś grałam w gry online ;)testujesz w tym miesiącu?
w ogóle, któraś z Was testuje?
Nie testuje no bo po co ???
Ja dobrze wrecz doskonale wiem że dostane @
Szkoda kasy na testy i mojego czasu na latanie po nie
Tez jestem ciekawa czy ktoś testuje . -
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Ja sobie obiecałam, że kupie test dopiero jak @ nie przyjdzie przez kilka dni, narazie tez nie testuje i staram się nie myśleć.
Po co maja na nas zarabiac xD
Jakie obiadki dzis???
Ja frytki wlasnej roboty pieczone w piekarniku z udkami kurczaka xDOla_85 lubi tę wiadomość
-
Katsuyoshi oszalałam,co za metamorfoza! Piękna z Ciebie kobitka
Co do włosów, ja do ślubu miałam niewiele ponad tyłek, a po ślubie ścięłam, teraz mam do połowy pleców i lekkie obmre na ciemno brązowych włosach
Co do testowania, to ja w tym miesiącu też zaoszczędzę chyba to kilka złotych na test, bo jakoś czuję, że w tym cyklu po poronieniu to nic z tego nie będzie, owulację miałam wcześniej i wgl, więc pewno zostaje mi czekanie na @.
A na obiad kotlet drobiowy z ziemniaczkami i mizerją-czyli to, co mój mąż mógłby jeść codziennie najlepiejPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Dziewczynki mam pytanko czy co oznacza przerywana linia wyznaczona przez ovu? Czy to dzień owulacji jest sugerowany? I czemu linia jest przerywana?
Kat- fajne fotki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 15:23
katsuyoshi lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
witajcie kobitki :* u mnie w tym cyklu kierownie się temp odpada bo chyba zaczęłam za póżńo mierzyć i nie wiem co jest grane teraz
całuję Was mocnoo :* uwielbiam tu spędzać czaskatsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
No mówiła. Sa wyniki oczywiście na papierze.
Czas upłynnienia 20min
objętość nasienia 2 ml
odczyn nasienia 8,2
barwa słomkowa
koncentracja 17mln/ml
całkowita ilość 34 mln
ruch postępowy 57%
ruch całkowity 85%
brak ruchu 15%
plemniki o prawidowej budowie 3%
Tylko chodzi mi o to, że Pani je podsumowała tekstem " nie jest źle"
Dlatego nie wiem, czy jest się czym przejmować, bo niektóre parametry sa obnizonekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Dziewczynki mam pytanko czy co oznacza przerywana linia wyznaczona przez ovu? Czy to dzień owulacji jest sugerowany? I czemu linia jest przerywana?
Kat- fajne fotki.
Przerywana linia oznacza że nie jest pewien że wtedy wystąpiła owulacja
Witaj Palma dawno cię nie było
Madziuuuula nie mam pojecia co oznaczają te wyniki.
Ale skoro twierdzi że nie jest zle to chyba dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 15:42
-
Dobry wieczór kochane
u mnie dzisiaj bez obiadu bo mężulka nie ma nadal a dzisiaj taki dzień dołujący że nie chciało mi się nic pichcić żyję dzisiaj na suchej karmie
Ja testuję 08.11 bo teraz dopiero czekam na owulke, jako że to mój pierwszy porządny cykl starań to w tym miesiącu testowałam i w następnym mam zamiarKarolla. lubi tę wiadomość