Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn dobrze, że już jesteś już w domu,szkoda tylko że cię narazili na tyle stresu.
Co do tej lekarki- konowała to nawet nie chce mi się tego komentować, zamiast porządnie postawić diagnozę to ci wywróżyła z fusów.Evanlyn, missy83, owu lubią tę wiadomość
Demeter -
Evanlyn wrote:Ola wyobraź sobie że w szpitalu nie powiedzieli mi który to tydzień więc stwierdzam nadal po BBF pytali tylko kiedy była ostatnia @ i każdy "taka malutka ciąża i już w szpitalu"...
A czuje się bardzo dobrze tylko śpiąca jestem... Brzuch boli jak bolał tak leciutko na @ ale w szpitalu też mówili że nie ma plamień to nie ma problemu...Vesper lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ola wyobraź sobie że w szpitalu nie powiedzieli mi który to tydzień więc stwierdzam nadal po BBF pytali tylko kiedy była ostatnia @ i każdy "taka malutka ciąża i już w szpitalu"...
A czuje się bardzo dobrze tylko śpiąca jestem... Brzuch boli jak bolał tak leciutko na @ ale w szpitalu też mówili że nie ma plamień to nie ma problemu...matylda -
nick nieaktualnymissy83 wrote:Coś ciuchutko tutaj ...
Owu pisałaś,że miałaś potwierdzoną owulkę 8/9 dc, a jak długie masz cykle?
Ola_85 - trzymam kciuki cały czas
Madziuuula - to sobota już jutro . Kciukam .
Ja za to teraz big relaks totalny -aż mnie na spanie bierze, jutro wolę postawić na produktywność względem obowiązków;-).. Dziś czytam sobie dużo i próbuje zaplanować ten cykl, które dni najlepsze w moim przypadku byłyby czasowo na monitoring.
Czy musze to ustalić z lekarzem? Czy mogę sama wybrać dzień pierwszego monitoringu tak na kilka dni przed teoretyczną owu?
Już chyba wcześniej coś mi odpowiadałaś Madziuuula na temat monitoringu,zerknę kilka stron wcześniej,bo nie zanotowałam.
Missy, z moimi cyklami ciężko cos określić - jestem 3ci cykl bez antykoncepcji hormonalnej.. Pierwszy bez mial 35 dni, kolejny 39 (te dziwne plamienie). Teraz niby mam 22 dc.. Zobaczymy co będzie. Mam wrażenie, ze inofem faktycznie jest skuteczny... I zioła tez swoje zdziałały
Ale po doświadczeniach z pierwszą ciąża jestem nastawiona sceptycznie do moich cykli.. Wiem, ze mój organizm jest nieprzewidywalny
Mi lekarz powiedział, kiedy mam się zgłosić na wizytę i ocenić.. Ale jak poszlam, stwierdził ze juz po. A bylam w 11 dc. Lekarz planował 10 dc(wypadło w niedziele) i 15dc. Myślę, że lekarz powie Ci kiedy przyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 21:16
missy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_85 wrote:(((((((((((((((((((((( beta ujemna a progesteron 3,61
Ok nie ma co się łamać, tak jak Demeter napisała - zbieraj siły na nowy cykl.
Ola - a jakie testy owu robisz,te allegrowe? Czy inne. Pewnie w zależności od marki to mocniej lub słabiej te kreski widać.
Prog za to wyszedł niski- bo spada na @. Możliwe,że tak 7-8 dni po owu był dostateczny .
Jeszcze raz tule i życzę owocnego nowego cyklu:-*
Ola_85 lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Selja wrote:Ja w 5 dpo miałam 11,72.
Wydaje mi się że za wcześnie zrobiłam badania, bo chyba powinno się je robić w ok. 7 dpo.
A prog w jego skoku w tych 7-8 dpo,najlepiej jak wynosi min.18
Ale ale dziewczyny,żeby mieć pewność że trafimy ze współżyciem w okolice owulki- to może dobrym "przepisem" na owocne serduszkowanie będzie: co drugi dzień ?.Licząc od początku dni płodnych do praktycznie końca cyklu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:35
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016