Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Zuzanna
Jak zauważyłaś,cisza ostatnio się tutaj zrobiła,mniej osóbek pisze,z racji tego że też część zafasolkowała,inne też sobie zrobiły break z forum... Ja również jestem tego zdania,żeby czasem odpuszczać z odliczaniem dni cyklowych i każdy przeżywać i interpretować,jak nieraz tutaj zdało się wypowiedź jakąś w tym stylu przeczytać u bardzo wszystko przezywajacej osoby,co tez i nakrecalo innych... zresztą i forum czasem przeżywa tzw."przemęczenie materiału", a zregenerować można poprzez po prostu nie pisanie o każdej pierdole-objawie.
Wiadomo,że tutaj jest forum-wspierające w staraniach,ale nie znaczy że to forum które ma niańczyć i odpowiadać na każde irracjonalne pytanie;-). Wtedy też nie dziwię się,ze coraz mniej osób tutaj pisze i oddala się.
---
U mnie niedziela przebiega na pół śpiąco. Właśnie wypiłam szklankę kawy...
Miłej niedzielki, Zuzanna i Anusia oraz inne,podczytujące ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 14:44
anusia24, Selja, Ola_85, katsuyoshi, zuzanna, Evanlyn, madziarella88, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
owu wrote:U mnie wystarczył raz po spożyciu ogromnej ilości alkoholu z racji witania nowego roku więc dziewczęta odliczamy dni i drunkujemy:-)
W przyszły weekend ma chyba byç rodzinna impreza,to normalnie do tego podejdziemy,a bedą w tym czasie starania... czyli , nie będę się wzbraniać od drina. Już bez przesady... trzeba normalnie funkcjonować. Wiadomo, przecież hulanek nie będzie...ale wszystko w zdrowych ilościach jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Pozdrowionkaanusia24, Selja, Evanlyn lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
missy83 wrote:Hej Zuzanna
Jak zauważyłaś,cisza ostatnio się tutaj zrobiła,mniej osóbek pisze,z racji tego że też część zafasolkowała,inne też sobie zrobiły break z forum... Ja również jestem tego zdania,żeby czasem odpuszczać z odliczaniem dni cyklowych i każdy przeżywać i interpretować,jak nieraz tutaj zdało się wypowiedź jakąś w tym stylu przeczytać u bardzo wszystko przezywajacej osoby,co tez i nakrecalo innych... zresztą i forum czasem przeżywa tzw."przemęczenie materiału", a zregenerować można poprzez po prostu nie pisanie o każdej pierdole-objawie.
Wiadomo,że tutaj jest forum-wspierające w staraniach,ale nie znaczy że to forum które ma niańczyć i odpowiadać na każde irracjonalne pytanie;-). Wtedy też nie dziwię się,ze coraz mniej osób tutaj pisze i oddala się.
---
Miłej niedzielki, Zuzanna i Anusia oraz inne,podczytujące ))Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:jak test??robilas
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
missy83 wrote:Hej Zuzanna
---
Miłej niedzielki, Zuzanna i Anusia oraz inne,podczytujące ))
Wlasnie nie ma zafasolkowanych i cisza tutaj bardzo. Kat się cos nie odzywa.
Ja po zakupach. Teraz relaksik ,trochę telewizji trzeba obejrzeć bo w tygodniu nie ma na nic czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 16:54
missy83 lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
missy83 wrote:Owu - bo my z moim m. podczas ostatnich starań prawie nic a nic alkoholu.. raz może ciutkę czerwonego wina... bo chcieliśmy "inaczej". A ... teraz postawimy na normalność .
W przyszły weekend ma chyba byç rodzinna impreza,to normalnie do tego podejdziemy,a bedą w tym czasie starania... czyli , nie będę się wzbraniać od drina. Już bez przesady... trzeba normalnie funkcjonować. Wiadomo, przecież hulanek nie będzie...ale wszystko w zdrowych ilościach jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
PozdrowionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 17:37
missy83 lubi tę wiadomość
-
zuzanna wrote:Dzien dobry dziewczynki, ale tu cisza dzisiaj. Kilka dni mnie tu nie było ale czytałam was. Nareszcie niedziela dziś- obiadek już zjedliśmy a zaraz na jakies zakupki i potem relaksik bo ten tydzień to był straszny w pracy, bylam taka padnieta ze nie miałam sily nawet napisac. Trzeba się dziś zregenerować. A co u Was?
Co do nieobecności mam ostatnio strasznie dużo spraw i zgryzot na głowie i ciężko mi na dwa fora pisać a widziałam że dziewczyny tam zaglądają to stwierdziłam że sobie podczytacie jak coś będę się starała częściej tu być bo widzę że już spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 17:41
-
Evanlyn wrote:Zuzanna jak tam? Twoje sprawy idą do przodu?
Co do nieobecności mam ostatnio strasznie dużo spraw i zgryzot na głowie i ciężko mi na dwa fora pisać a widziałam że dziewczyny tam zaglądają to stwierdziłam że sobie podczytacie jak coś będę się starała częściej tu być bo widzę że już spokojnie
Hej kochana. No u nas na razie się nic niezmienia. Zlozylismy wniosek o In Vitro w klinice do której teraz chodzimy, w tym tyg musimy dowieść dokumenty, okaze się czy nas zakwalifikują . Cala procedura ok lutego w nowym roku.Evanlyn lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
zuzanna wrote:Hej kochana. No u nas na razie się nic niezmienia. Zlozylismy wniosek o In Vitro w klinice do której teraz chodzimy, w tym tyg musimy dowieść dokumenty, okaze się czy nas zakwalifikują . Cala procedura ok lutego w nowym roku.
-
nick nieaktualnyWITAJCIE !
Zuzanna odpowiadam na twoja zmartwiona wypowiedz co do kwesti że się nie odzywam cos itp...
Jakbys zajrzała na mój wątek na fioletowej stronie wiedziałabyś dlaczego przestałam sie tutaj odzywać
Są osoby które od dawna wiedzą juz co jest tego przyczyną.
Jednakże od kilku dni zauważyłam że pewnej osoby nie ma więc postanowiłam napisać pare słów
Też chciałam się zapytać czy wie ktoś coś co u Bobitty?
Pisałam do niej i ogólnie ale zero odpowiedzi.
Martwie sie.
Gdyż dawno juz powinna wrócic bo dała mi zadanie na pare dni które wykonałam i miałam je wykonywać na czas jej nieobecnosci a potem juz ona miała dalej to robic.
Jednakże nie pojawiła sie do tej pory i nie wiem co sie dzieje
Po za tym dziewczyny nie bójcie się czasem do nas na wątek Lipcowe Mamusie 2016 zaglądać na fioletową jak to robi Ola,Demeter,Missy i kilka innych osób.
To że przestałam sie tutaj odzywać nie znaczy że nie mysle o was ale niestety pewna sprawa sprawiła ze nie mogłam juz tutaj wytrzymac.
Jak szczegóły chcecie znac to zapraszam na priv lub na fioletową tam kilka stron w tył była o tym zmiankaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 20:09
Ola_85, anusia24, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:WITAJCIE !
Zuzanna odpowiadam na twoja zmartwiona wypowiedz co do kwesti że się nie odzywam cos itp...
Jakbys zajrzała na mój wątek na fioletowej stronie wiedziałabyś dlaczego przestałam sie tutaj odzywać
Są osoby które od dawna wiedzą juz co jest tego przyczyną.
Jednakże od kilku dni zauważyłam że pewnej osoby nie ma więc postanowiłam napisać pare słów
Też chciałam się zapytać czy wie ktoś coś co u Bobitty?
Pisałam do niej i ogólnie ale zero odpowiedzi.
Martwie sie.
Gdyż dawno juz powinna wrócic bo dała mi zadanie na pare dni które wykonałam i miałam je wykonywać na czas jej nieobecnosci a potem juz ona miała dalej to robic.
Jednakże nie pojawiła sie do tej pory i nie wiem co sie dzieje
Po za tym dziewczyny nie bójcie się czasem do nas na wątek Lipcowe Mamusie 2016 zaglądać na fioletową jak to robi Ola,Demeter,Missy i kilka innych osób.
To że przestałam sie tutaj odzywać nie znaczy że nie mysle o was ale niestety pewna sprawa sprawiła ze nie mogłam juz tutaj wytrzymac.
Jak szczegóły chcecie znac to zapraszam na priv lub na fioletową tam kilka stron w tył była o tym zmiankakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Nie czytałam nic na fioletowym wątku ale chyba wiem o czym mowa bo ja tez juz zaczelam sie irytowac Zagladaj tu czasem do nas bo brakuje tu zelaznej reki I duzo zdrowka
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:No wiesz co... Ja czekalam az powiesz
Moja szczerosc nie koniecznie musi sie wszystkim podobac a ja potrafie czasem tak powiedziec ze naprawde moge niezle dowalic nie patrzac na slowa i na to czy komus jest z tego powodu przykro,smutno itp.
Wiec wolalam sobie stad isc bo widocznie tylko mi sie to nie podobalo skoro nikt nic nie mówił.