Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyowu wrote:muszę poszukać.. tylko ona ma talent do chowania niestety, może mąż znajdzie
Ja nie miałam żadnych objawów, chodziłam normalnie do szkoły, jedynie zaszkodziły mi pieczarki na pizzy, do dzisiaj mam wstręt.
mąż zdziwiony, że mierzę rano temperaturę.. proszę by mi dał termometr, co mi dał "pistolet", nie wtajemniczałam go i pytał po co mierzę temperaturę, chora jestem czy co?
nie zamierzam popadać w paranoję, chociaż przy braniu duphastonu mierzenie tempki może rozmijać się z celem... ale co tam
Mój wiedzial ze mierze do wykresu z reszta mu pokazywalam go nawet i tak nie ogarnial o co w nim chodzi no ale wiedzial ze mierzenie jest mi potrzebne
Potem wyjasnialam mu dlaczego niebieska kropka zmienila sie na zieloną i od czego to zalezy
Ale no ja na luzie ten cykl mialam i dlatego sie udalo bo cykl weczesniejszy to masakra mialam setki objawów i ogolnie bo siedzialam i tez szukalam objawów ...a jak drugi cykl obiecalam sobie ze wykres zrobie niedostepny, ze bedzie tylko dla mnie i jedyne co bede robic to mierzyc tempke ,bez zadnych objawow itp i dalo to rezultat ciazy , podeszlam na luzie , nie musialam czytac tych komentarzy .. ooo bedzie zielono,testuj itp bo to nakrecalo jeszcze bardziej. A tak mialam wykres tylko dla siebie i udostepnilam go dopiero po tescie ciążowymowu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyowu wrote:ja nawet nie wiem, czy mój wykres gdzieś widać, chyba go nie udostępniałam a jak już to nieświadomie...
statystyka jest łatwa do zmanipulowania, więc nie ma co się nakręcać
Wiec tym bardziej olej objawy , rób tak aby nie myslec o ciazy,staraniach,objawach a zobaczysz jakei cuda to sprawia
No i kochajcie sie kiedy macie ochote a nie tylko czekajac na dni plodne i owulkeowu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Nie, twój wykres jest niedostepny
Wiec tym bardziej olej objawy , rób tak aby nie myslec o ciazy,staraniach,objawach a zobaczysz jakei cuda to sprawia
No i kochajcie sie kiedy macie ochote a nie tylko czekajac na dni plodne i owulke
tylko ten bolący brzuch mnie wnerwia.. mam problemy z jelitami, bolesne skurcze, zaparcia a potem biegunki... potem zastanawiam się czy znowu coś zjadłam i stąd ten ból czy jednak to nie jelita...
a na co dzień mam dużo innych rzeczy na głowie póki co skutecznym rozpraszaczem jest nowe/nie nowe auto, które trzeba poznać.. a że jestem gadżeciarą.. to musze obadać wszystkie knefelki jakie są
chyba bym nie umiała tak z kalendarzem w ręce " dzisiaj nie kochanie, dzisiaj tak kochanie"... nienawidzę mechanicznego seksu, a do tego to moim zdaniem się sprowadza, niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Moze cos zrozumiala Życze Ci duzo zdrówka! U mnie kolejny 3 test nie pokazal drugiej kreski, coraz bardziej mecza mnie jajniki, a @ nie przychodzi;/
a czekalas kilka min? moze jakiś cien cienia jest?
mysle ze jak teraz nic nie bylo to raczej spoznia ci sie @ -
Wiesz co, z tymi cyklami to mam roznie. Bywa ze przez pol roku sa regularne, przez kolejne pol to zyja wlasnym zyciem. Tamten cykl mialam 44 dni no i widze ze z tym podobnie sie zapowiada... Tak tak, to praktycznie pewne ze mi sie opoznia, nadzieje juz stracilam. ALe moglaby juz ta @ przyjsc...;/ Moze te jajniki by sie uspokoily.. Aj.. szkoda slow. Pod koniec miesiaca mam wizyte u ginekologa to wywale wszystkie smutki
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Wiesz co, z tymi cyklami to mam roznie. Bywa ze przez pol roku sa regularne, przez kolejne pol to zyja wlasnym zyciem. Tamten cykl mialam 44 dni no i widze ze z tym podobnie sie zapowiada... Tak tak, to praktycznie pewne ze mi sie opoznia, nadzieje juz stracilam. ALe moglaby juz ta @ przyjsc...;/ Moze te jajniki by sie uspokoily.. Aj.. szkoda slow. Pod koniec miesiaca mam wizyte u ginekologa to wywale wszystkie smutki
Ogolnie powiedz mu ze sie staracie o dziecko i ogolnie niech przebada cie dobrze
Oooo moje dzisiejsze dzieło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:26
Selja, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć panny melduję że mam torbiel 5 cm na prawym jajniku, na który dostałam luteinę wcześniej miałam nerwa ale już mi przeszło. Możecie sobie poczytać na fioletowej co mnie tak wkurzyło... Moja Kruszynka rozwija się prawidłowo mam maleństwa nie pośpieszać wszystko będzie dobrze...tak myśle jestem optymistycznie nastawiona
katsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny