Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev wrote:Czesc kochane !
Jak tam wam minął poniedziałek ?
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Burzliwie strasznie jestem nerwowa ostatnio, po prostu wszyscy mnie drażnią...siedziałabym w pokoju z laptopem na kolanach i z nikim nie gadała najchętniej... ech wiem zrzęda taki dzień paskudny
Hah ... ja znow mam strasznie takie melancholijne i placzliwe dni ^^ .katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:U mnie leci nawet ok.
A u ciebie?
Wiesz moze co z Bobittą ?
Odezwała sie może do ciebie chociaż?
No to sie ciesze:)
W sumie nie jest najgorzej oprocz tego ze jestem slaba i boli mnie zabek ...no i nie mam nada @ ^^.
Oj nie wiem niekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:No to sie ciesze:)
W sumie nie jest najgorzej oprocz tego ze jestem slaba i boli mnie zabek ...no i nie mam nada @ ^^.
Oj nie wiem nie
Każdy ci to radzi.
Sama przeciez wiesz ze nie raz tutaj byly osoby niby bez owulacji a okazalo sie ze w ciazy są.
Nie lepiej zatestować? Chociaż bedzie mozna w 100% wykluczyć.
Zapisz sie do dentysty moze tam cos ci sie psuje.
Chociaż w ciazy tez zeby dają znak ja z synem to mialam akcje z zebem i koniecznie trzeba bylo wyrwac taki mialam ból .
Szkoda kurde bo myslalam ze moze do ciebie sie chociaz odezwala
strasznie sie martwie gdzie sie podziala nagle tak nie wróciłą to nie w jej stylu cos musialo sie stac -
katsuyoshi wrote:A czemu nie zatestujesz?
Każdy ci to radzi.
Sama przeciez wiesz ze nie raz tutaj byly osoby niby bez owulacji a okazalo sie ze w ciazy są.
Nie lepiej zatestować? Chociaż bedzie mozna w 100% wykluczyć.
Zapisz sie do dentysty moze tam cos ci sie psuje.
Chociaż w ciazy tez zeby dają znak ja z synem to mialam akcje z zebem i koniecznie trzeba bylo wyrwac taki mialam ból .
Szkoda kurde bo myslalam ze moze do ciebie sie chociaz odezwala
strasznie sie martwie gdzie sie podziala nagle tak nie wróciłą to nie w jej stylu cos musialo sie stac
No pewnie i lepiej ale mam jaks taki dziwny lek ze znow zobacze te wstretna 1 kreche ale nie uniknione to jest ... wiem
Tak nagle mnie zaczelo bolec dziaslo w piatek a teraz to juz zab i policzek i coraz gorzej Jutro nie dam rady ale w srode juz musze isc do dentysty .
No ja tez sie martwie ;(( mam nadzieje ze nic powaznego .katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo witam Was moje kochane jak mnie tu dawno nie było starałam się być na bieżąco, ale jakoś nie miałam ochoty się odzywać. Wiedzę, że Kat Nasza kochana wróciła i Evanlyn już jest super w końcu jest jak było wcześniej.
Byłam dziś u gin na monitoringu i jest jeden cwaniak co ma dopiero 13,5 - 14 mm trochę mały jak na 14dc no ale zobaczymy najważniejsze, że jest w ogóle bo się już bałam że ovu mi zanikła.
Kat Evanlyn jak się czujecie brzuchatki? A co tam u Bobitty nic się nie odzywa.
Oczywiście resztę towarzystwa też ściskamkatsuyoshi, Ev, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:No pewnie i lepiej ale mam jaks taki dziwny lek ze znow zobacze te wstretna 1 kreche ale nie uniknione to jest ... wiem
Tak nagle mnie zaczelo bolec dziaslo w piatek a teraz to juz zab i policzek i coraz gorzej Jutro nie dam rady ale w srode juz musze isc do dentysty .
No ja tez sie martwie ;(( mam nadzieje ze nic powaznego .
Ale nie można czekać wiecznie lepiej sprawdzic niż siedziec w nieswiadomosci.
Takze masz zadanie domowe i jutro kupujesz test jesli nie masz i testuje ot co
Zadanie zadane wiec teraz musisz je odrobic i nie ma zadnego ale
Dentysta cie nie ominie i pamietaj ze musisz miec pewnosc ze to nie ciaza jest powodem braku @ aby dentysta wiedzial. Bo jesli cos tam zafasolkowało a pójdziesz do dentysty i nie bedziesz wiedziec o niczym to wiesz ze moze sie to zle skonczyć.
Wiec koniecznie testuj !
I nie ma ze nieEv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeg0809 wrote:No witam Was moje kochane jak mnie tu dawno nie było starałam się być na bieżąco, ale jakoś nie miałam ochoty się odzywać. Wiedzę, że Kat Nasza kochana wróciła i Evanlyn już jest super w końcu jest jak było wcześniej.
Byłam dziś u gin na monitoringu i jest jeden cwaniak co ma dopiero 13,5 - 14 mm trochę mały jak na 14dc no ale zobaczymy najważniejsze, że jest w ogóle bo się już bałam że ovu mi zanikła.
Kat Evanlyn jak się czujecie brzuchatki? A co tam u Bobitty nic się nie odzywa.
Oczywiście resztę towarzystwa też ściskam
U Bobitty jak widac nikt nic nie wie
Dawno wróciła z podróży ale nie zajrzala do nas i boje sie ze cos zlego sie stalo ze tak nagle znikneła
A nie wierze w to ze nas opuscila nie mówiąc słowa bo obiecała mi ze opowie jaka byla reakcja jej meża na wiadomosc ze bedzie tatą.
Niestety do tej pory sie nie pokazala.
Pisalam do niej na priv ale cisza.Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy widziałyście ostatnio Vesper ?? Bobitty też już tyle czasu nie ma
Kat ja Cię rozumiem, też nie mogłam w spokoju tu bywać - był to jeden z powodów dlaczego ja trochę odpuściłam forum...
Ev, cieszę się że się pojawiasz częściej.
Ściskam mocnoEv, katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Oj kochana kazdy ma taki lęk przed testowaniem , nagly strach i w ogóle.
Ale nie można czekać wiecznie lepiej sprawdzic niż siedziec w nieswiadomosci.
Takze masz zadanie domowe i jutro kupujesz test jesli nie masz i testuje ot co
Zadanie zadane wiec teraz musisz je odrobic i nie ma zadnego ale
Dentysta cie nie ominie i pamietaj ze musisz miec pewnosc ze to nie ciaza jest powodem braku @ aby dentysta wiedzial. Bo jesli cos tam zafasolkowało a pójdziesz do dentysty i nie bedziesz wiedziec o niczym to wiesz ze moze sie to zle skonczyć.
Wiec koniecznie testuj !
I nie ma ze nie
Dobrze Prosze Pani ...
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny