Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_85 wrote:Evanlyn jestes mojego wzrostu ja mam 158 i wage po pierszej ciazy 65 przytyłam w ciazy 10 kg i nie zrobilam nic z tym lenistwo.
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Kurka tylko chwile mnie nie bylo a juz tlumy
Ja małego uspałam i wstawiłam sobie obiadekkatsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Będę nadrabiać na wspólnej i singielkę
Jedyne co czekam na obiad bo jestem glodna, rybka sie juz piecze,zmieniaczki gotują.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa - szkoda, że nie wiedziałam o istnieniu tej stronki na poczatku cykle tylko dopiero w polowie... ale jeśli w tym miesiacu się nie uda to będę miała możliwość kontrolowania swojego ciała od początku. Jestem osobą mało cierpliwą i to oczekiwanie do momentu kiedy test będzie juz najbardziej wiarygodny wykańcza mnie... a czas na dodatek tak wolno płynie...
Jeśli chodzi o obiad to ja robię rosół i kotlety mielone z zasmażaną kapustą - SMACZNEGO!!!
Czytam na różnych forach, ale może Wy mi doradzicie - kiedy powinnam wykonać beta hcg?
Pozdrawiam Was!Evanlyn, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
alexmk -
alexmk wrote:Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa - szkoda, że nie wiedziałam o istnieniu tej stronki na poczatku cykle tylko dopiero w polowie... ale jeśli w tym miesiacu się nie uda to będę miała możliwość kontrolowania swojego ciała od początku. Jestem osobą mało cierpliwą i to oczekiwanie do momentu kiedy test będzie juz najbardziej wiarygodny wykańcza mnie... a czas na dodatek tak wolno płynie...
Jeśli chodzi o obiad to ja robię rosół i kotlety mielone z zasmażaną kapustą - SMACZNEGO!!!
Czytam na różnych forach, ale może Wy mi doradzicie - kiedy powinnam wykonać beta hcg?
Pozdrawiam Was!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę to jeszcze tyle czekać mnie rozniesie od środka mimo, że wiem że to za wcześnie wykonałam test wczoraj - to taki impuls był... i oczywiście się doszukuję drugiej kreski i wyzywam ją - no pokaż się no pokaż... a ona uparta i nie chce się pokazać chociaż pokazała się biala momentalnie - w miejscu tej drugiej. pozniej pod swiatło też ją było widać...
dzisiaj mam 8 dzień po najprawdopodobniej owulacji. zastanawiam się żeby się w koncu jakos uspokoic zeby w czwartek pojsc i w poniedzialek powtorzyc...Evanlyn lubi tę wiadomość
alexmk -
alexmk wrote:Kurczę to jeszcze tyle czekać mnie rozniesie od środka mimo, że wiem że to za wcześnie wykonałam test wczoraj - to taki impuls był... i oczywiście się doszukuję drugiej kreski i wyzywam ją - no pokaż się no pokaż... a ona uparta i nie chce się pokazać chociaż pokazała się biala momentalnie - w miejscu tej drugiej. pozniej pod swiatło też ją było widać...
dzisiaj mam 8 dzień po najprawdopodobniej owulacji. zastanawiam się żeby się w koncu jakos uspokoic zeby w czwartek pojsc i w poniedzialek powtorzyc...Evanlyn lubi tę wiadomość
-
alexmk wrote:Kurczę to jeszcze tyle czekać mnie rozniesie od środka mimo, że wiem że to za wcześnie wykonałam test wczoraj - to taki impuls był... i oczywiście się doszukuję drugiej kreski i wyzywam ją - no pokaż się no pokaż... a ona uparta i nie chce się pokazać chociaż pokazała się biala momentalnie - w miejscu tej drugiej. pozniej pod swiatło też ją było widać...
dzisiaj mam 8 dzień po najprawdopodobniej owulacji. zastanawiam się żeby się w koncu jakos uspokoic zeby w czwartek pojsc i w poniedzialek powtorzyc...
Witamy Alex.
Powiem ci tak. Zdecydowanie rozumiem niecierpliwosc, chyba kazna z mas jej doswiadcza w mniejszym lub wiwkszym stopniu. Moja opinia jest taka, że jeżeli nie ma się historii z poronieniami to uważam że robienie bety przed @ nie ma sensu robić. Tylko dodatkowy stres, bo jak wyjdIe malutka to zaraz stres że coś nie tak. Jak wyjdzie niewystarczająca to i tak myśli przychodza- a może za wcześnie. I cały czas się tylko organizm stresuje.
Oczywiście nikt nikomu nie zabroni robić bety moje zdanie jest takie żeby starać się poczekać do terminu @ bo np mnie by to dodatkowo nakrecalo i stresowalo, gdybym wcześniej miała robić. ale jeżeli uwazasz że Tobie to pomoże to masz święte prawo żeby się w ten sposób uspokoic
Ola_85, Evanlyn lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki