Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
byłam u lekarza w czwartek ide na usg zeby zobaczyc czemu nie ma @ i co tam w srodku gra.Mam problem z owu i mam dostac CLO ale lekarz mnie nastraszył ze po tym leku sa zazwycaj ciaze pozamaciczne no i wiekszosc ciaz to blizniaki. nie wiem co o tym wszystkim myslec.
Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:byłam u lekarza w czwartek ide na usg zeby zobaczyc czemu nie ma @ i co tam w srodku gra.Mam problem z owu i mam dostac CLO ale lekarz mnie nastraszył ze po tym leku sa zazwycaj ciaze pozamaciczne no i wiekszosc ciaz to blizniaki. nie wiem co o tym wszystkim myslec.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:byłam u lekarza w czwartek ide na usg zeby zobaczyc czemu nie ma @ i co tam w srodku gra.Mam problem z owu i mam dostac CLO ale lekarz mnie nastraszył ze po tym leku sa zazwycaj ciaze pozamaciczne no i wiekszosc ciaz to blizniaki. nie wiem co o tym wszystkim myslec.
Mnóstwo kobiet stosowało clo i mają dzieci.
Zdarzają się takie ciąże zapewne ale pierwsze słyszę, że takie zazwczaj są.
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=90&t=83560Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 19:54
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Kochane
przepraszam za długie milczenie. niestety do kompletu z pralką, mikserem, drzwiami o prysznica zepsuł nam się komputer i moje życie przez ostatni tydzień było mocno analogowe. piszę do Was pierwszych, zaraz Was będę nadrabiać
a to mój szalony wykresik
http://iv.pl/images/55823451923604997189_thumb.jpg
buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:13
Evanlyn, Selja, Ola_85, katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Witajcie kochane, czy mi się wydaje...ale powietrze jest bardziej świeże na forum. Od razu lepiej:)
Jak tam wieczorek?
Mój mąż wyjechał na szkolenie i dopiero wraca jutro więc z synem mamy chatę dla siebie!Selja, Vesper, Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Demeter -
Vesper wrote:Kochane
przepraszam za długie milczenie. niestety do kompletu z pralką, mikserem, drzwiami o prysznica zepsuł nam się komputer i moje życie przez ostatni tydzień było mocno analogowe. piszę do Was pierwszych, zaraz Was będę nadrabiać
a to mój szalony wykresik
http://iv.pl/images/55823451923604997189_thumb.jpg
buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:24
Vesper, Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Demeter wrote:Witajcie kochane, czy mi się wydaje...ale powietrze jest bardziej świeże na forum. Od razu lepiej:)
Jak tam wieczorek?
Mój mąż wyjechał na szkolenie i dopiero wraca jutro więc z synem mamy chatę dla siebie!Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Kochana Seljo!
Żebym to ja była w stanie zaplanować. Komputer po prostu nagle i niespodziewanie zdechł, zepsuł się jakiś BOOT. Błahostka, ale czekaliśmy tydzień na kumpla, żeby to naprawił, bo jesteśmy ogólnie półgłówki komputerowe
Pisałaś o badaniu proga. Ja w zeszłym cyklu chciałam zbadać 7 dni po owu, ale po objawach się pomyliłam, bo owu przesunęla się ponad tydzień. Teraz endo (i nowy gin to potwierdził) kazała mi zbadać proga 3 razy w odstępie co dwa dni. Byłam dziś na monitoringu u nowego gina (jest ciałko żółte, owu była prawdopodobnie dwa dni temu) i dał mi zielone światło na zbadanie. Czyli będę mieć badanie 2dpo, 4 dpo i 6dpo (wynik się sumuje). Jakoś tak
Kat, cudownie, że wróciłaś
No właśnie, co z Bobittą? macie jakiś cynk od niej?
Evanlyn, cieszę się bardzo, że z maleństwem wszystko ok. O ile pamiętam, Cigaretta też zaszła w ciążę w torbielą i też z tego powodu trafiła na Sor. Jest już chyba w 14 tygodniu ciąży także spokojnie, wszystko się ułoży!
Zuzanna, trzymam kciuki za podejście do invitro!
EV - kochana, nie zostawiaj nas też
I w ogóle wszystkie Was pozdrawiam!
Oli życzę pięknej owulacji w kolejnym cyklu, dziewczynom, żeby @ nie przyszła, nowe forumowiczki witam
Selja, Ola_85, katsuyoshi, Evanlyn, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
napiszę Ci w wiadomości, jak już będę mieć komplet
no, właśnie, też się martwię o Bobittę może wakacje okazały się tak cudowne, że postanowili je przedłużyć? mam nadzieję, że ma się dobrze!katsuyoshi, Selja, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie wieczornie a ja właśnie wypilam grzanca z domowym soczkiem i od razu świat jest piękniejszy
dziewczyny, a propos progesteronu. Wiadomo że jak wynik za niski to niespecjalnie dobrze. A jak jest za wysoki? Jak myślicie, przeszkadza w zajściu?
Pytam, bo ją kiedyś kiedyś, kiedy jeszcze nie było starań miałam wynik 27,1 jednostek przy normie laboratoryjnej do 27 jedn. (Normy konkretnie dla lutealnej, ale nie pamiętam w którym dniu cyklu byłam wtedy, najprawdopodobniej 24-26) Oczywiście to było już dawno więc będę robić i tak nowe badania pewnie, ale ciekawą jestem a może macie taka wiedzę i się podzielicieSelja lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Nie sądzę, żeby wysoki progesteron był czymś niepokojącym, z tego, co wiem, raczej "mówi" o tym, że owu była "porządna". przypuszczam też, że wysoki prog może zwiastować nawet ciążę, ale co to tego nie jestem pewna
Selja, blondyna5555 lubią tę wiadomość