X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owu wrote:
    wprowadzasz niemiłą atmosferę, zadajesz pytania jak małe dziecko...
    nie myślisz logicznie, nie wyciągasz wniosków z tego co mówią dziewczyny, powtarzasz się. ciągle pytasz o to samo...

brakuje Ci cierpliwości, chcesz wszystko na już.. zrób test będziesz wiedzieć czy jesteś w upragnionej ciąży.. tylko jak dla mnie, dzieli Cię krok od ciąży urojonej.

Gdybym w niej była miałabym inne objawy nie sądzisz? To że zaczęłam starania i nie wiem jak niektóre rzeczy interpretować dlatego proszę o radę. Dużo tu jest takich osób które się powtarzają i nie robicie z tym problemu. Przykre to jest

katsuyoshi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owu wrote:
    wprowadzasz niemiłą atmosferę, zadajesz pytania jak małe dziecko...
    nie myślisz logicznie, nie wyciągasz wniosków z tego co mówią dziewczyny, powtarzasz się. ciągle pytasz o to samo...

brakuje Ci cierpliwości, chcesz wszystko na już.. zrób test będziesz wiedzieć czy jesteś w upragnionej ciąży.. tylko jak dla mnie, dzieli Cię krok od ciąży urojonej.
    Urojona ciąza :D ona ma urojone wszystko ot cała prawda :)
    I nie zamierzam tym razem ja wychodzić z wątku naszej Ev !
    Tym razem ja tu zostaje bo mnie w porównaniu do Ciebie Donia dziewczyny popierają <3

owu, Selja, Meg0809 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Pewnie że jestem bezczelna do tego wredna i bardzo szczera ;)
    Ale chociaż posiadam rozum nie to co ty <3
    No i nie wstawiam publicznie zdjecia swoich brudnych gaci :D
    Wróc może do przedszkola i naucz się pewnych spraw bo twój wiek a twój rozum pozostaje wiele do życzenia :D
    Z jednego wątku cie juz pognali i jeszcze nie rozumiesz w czym problem :)

A weź się goń! Jeszcze się zdziwisz! Napewno mam więcej rozumu co ty! Szkoda nerwów na taką jak ty. Mam kochającego męża i bliskie mi osoby, przyjaciół i jakoś tak nie uważają wiec chyba coś z tobą nie tak i wracaj sobie do przedszkola. Nara

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Gdybym w niej była miałabym inne objawy nie sądzisz? To że zaczęłam starania i nie wiem jak niektóre rzeczy interpretować dlatego proszę o radę. Dużo tu jest takich osób które się powtarzają i nie robicie z tym problemu. Przykre to jest

ile razy trzeba powtarzać, że każda z nas ma inny organizm i inaczej reaguje?! jedna będzie rzygać i jeść kiszone ogórki z lodami, a drugiej nic nie będzie.. jedna przytyje 50 kg, druga 0!

brakuje Ci obiektywizmu i dystansu.. masz organizm nie jest zero-jedynkowy, nie działa wszystko na pstryk palców.. potrzeba czasu !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:24

katsuyoshi, Selja, Demeter lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Masz racje przykre to jest ze niby dorosla kobieta a zachowanie 6 latki :D
    Przykre jest to że tak malo wiesz .
    Nikt nie urodzil sie tutaj od razu profesorem ale sory kazdy wie że sluz u kobiety to normalna sprawa :D
    Dobra laska spływaj nim zaczne siez ciebie nabijac.
    Swoja drogą przeleciałam watki na ktorych przesiadujesz i kazdy cie zlewa i te twoje powtarzajace sie pytania .
    Jestes żałosna .
    Musisz miec bardzo kochającego meza :D Ciekawe czy on wie o twoich zdjeciach brudnych gaci ? :D Napewno byłby dumny wiedząc ze ma taką żone haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Donia strasznie mnie zabolało to że usunełaś mnie z grona znajomych :D
    Ide sie popłakach i potem wstawie zdjecie zasmarkanej chusteczki :D hahaha

Demeter lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Tym razem ja tu zostaje bo mnie w porównaniu do Ciebie Donia dziewczyny popierają <3

chyba tak :) ale to może być serio niebezpieczne i zakończyć się leczeniem psychiatrycznym ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owu wrote:
    chyba tak :) ale to może być serio niebezpieczne i zakończyć się leczeniem psychiatrycznym ;)
    Ja mam gdzies ogólnie :D
    Ale tym razem nie pozwole na to aby wątek znowu zamarł przez nią i nie zamierzam ja go opuszczac .
    Wróciłam i nagle dziewczyny tez i jest zycie.
    A to cos nie popsuje tego.
    Nie szanuje osób które mają taki mały zasób słownictwa i jako dorosła osoba pisze " goń się" jakbym słyszala jakąs gówniare z podstawówki ;)

Nigdzie jej nie chcą !
    Wszedzie ją poganiają ale ona nadal nie rozumie z czym ma problem :)

owu lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owu wrote:

Ooo nie napewno nie! Nie musisz się o mnie martwić. Mam swój rozum i chyba wy macie te urojone ciąże. Jesteście niesprawiedliwe dla osób które mają tą 'chorobę'. Byście się wstydziły! A co do ciebie kat to szkoda mi ciebie co jesteś żałosna ale sory nie chce mieć takiej osoby w znajomych

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Ja mam gdzies ogólnie :D
    Ale tym razem nie pozwole na to aby wątek znowu zamarł przez nią i nie zamierzam ja go opuszczac .
    Wróciłam i nagle dziewczyny tez i jest zycie.
    A to cos nie popsuje tego.
    Nie szanuje osób które mają taki mały zasób słownictwa i jako dorosła osoba pisze " goń się" jakbym słyszala jakąs gówniare z podstawówki ;)

Nigdzie jej nie chcą !
    Wszedzie ją poganiają ale ona nadal nie rozumie z czym ma problem :)

szuka kogoś, kto jej powie, że to zagnieżdżenie i będzie klepać po plecach ;p potem przyjdzie @ i będzie panika, ale jak to poroniłam?!

a Ty sobie nerwów nie psuj... bo jeszcze dziecko nerwowe urodzisz ^^

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Ooo nie napewno nie! Nie musisz się o mnie martwić. Mam swój rozum i chyba wy macie te urojone ciąże. Jesteście niesprawiedliwe dla osób które mają tą 'chorobę'. Byście się wstydziły! A co do ciebie kat to szkoda mi ciebie co jesteś żałosna ale sory nie chce mieć takiej osoby w znajomych

Dominiko,

liczysz na to, że ktoś potwierdzi Twoje założenia, ale nikt tego nie zrobi, bo żadna z nas nie jest zdalnym laboratorium, usg i mikroskopem z powiększeniem dającym obraz komórki jajowej! ;)

nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć co jest a czego nie... a swoją drogą, ja wiedziałam, że jestem w ciąży 2 tygodnie przed robieniem testu.. więc może coś z Tobą nie tak, że tego nie wiesz....?

katsuyoshi, Selja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    hahaha no nie moge musialam zaznaczyc " Lubie to " :D
    Tak kochana my wszystkie jestesmy chore i nienormalne :D
    Ty jako jedyna jestes zdrowa haha masz racje chorej trzeba racje przyznawac :)
    "Byscie sie wstydziły " haha a ty sie nie wstydzilas wstawiac zdjecie swoich brudnych gaci? :D

Boziu mój dziekuje <3
    Od razu humor mi sie poprawił xD
    Moja fasolka smieje sie na cały głos :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owu wrote:
    Dominiko,

liczysz na to, że ktoś potwierdzi Twoje założenia, ale nikt tego nie zrobi, bo żadna z nas nie jest zdalnym laboratorium, usg i mikroskopem z powiększeniem dającym obraz komórki jajowej! ;)

nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć co jest a czego nie... a swoją drogą, ja wiedziałam, że jestem w ciąży 2 tygodnie przed robieniem testu.. więc może coś z Tobą nie tak, że tego nie wiesz....?

Nie martw się zrobię sobie test i się dowiem. Nara

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:

brawo, w końcu jakieś sensowne działanie z Twojej strony. powodzenia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    oki oki rób :D ino nie pisz ze juz cie kopie :D a potem czy to normalne haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:44

owu lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Jakbyś wiedziała to takie rzeczy są później :) Nie mam zamiaru tutaj już pisać. Były tutaj normalne dziewczyny i były w porządku i wielkie dzięki dziewczyny za ogólne rady.
    i one tez maja cie dosyc nawet nie zauwazylas ze przestaly tez sie udzielac a jak se poszlas to wróciły wiec spływaj :)
    Dobrze ze chociaz o tym etapie ciazy sobie poczytałas :D
    A i "nara " juz powtarzasz drugi raz :D ciekawe do jakiej liczby dojdziemy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAT jak mogłaś!
    Jesteś taka zła kobieta,wredna żmija do tego bez kultury i chamska !

* Ot cała ja :(
    Piasiam że taka jestem ...
    laughing-9a7e4ddff6d43a344c43d65,630,0,0,0.gif

Selja lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:

Katsuyoshi wiem ze mnie zaraz zdzielisz ale ja tego testu dzis nie zrobie ... nie widze sensu :| . Do dentysty ide za tydzien w piatek wiec jesli @ nie przyjdzie zrobie w nastepna srode .

Takie to dla mnie bez sensu :(

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Katsuyoshi wiem ze mnie zaraz zdzielisz ale ja tego testu dzis nie zrobie ... nie widze sensu :| . Do dentysty ide za tydzien w piatek wiec jesli @ nie przyjdzie zrobie w nastepna srode .

Takie to dla mnie bez sensu :(
    ale skąd wiesz ze bez sensu?
    dobrze wiesz ze wiele wykresów bez owu zakonczyly sie zielonoscią.
    A nie daj boże sie okaze ze jest fasolka a ty do dentysty...

• Ev Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    ale skąd wiesz ze bez sensu?
    dobrze wiesz ze wiele wykresów bez owu zakonczyly sie zielonoscią.
    A nie daj boże sie okaze ze jest fasolka a ty do dentysty...

Czuje w podświadomości ;/ ;D ... przed pojsciem do dentysty zrobie test :)

Ps. ja takiego wykresu jeszcze nie widzialam niestety :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:11

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ