Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyowu wrote:wprowadzasz niemiłą atmosferę, zadajesz pytania jak małe dziecko...
nie myślisz logicznie, nie wyciągasz wniosków z tego co mówią dziewczyny, powtarzasz się. ciągle pytasz o to samo...
brakuje Ci cierpliwości, chcesz wszystko na już.. zrób test będziesz wiedzieć czy jesteś w upragnionej ciąży.. tylko jak dla mnie, dzieli Cię krok od ciąży urojonej.
Gdybym w niej była miałabym inne objawy nie sądzisz? To że zaczęłam starania i nie wiem jak niektóre rzeczy interpretować dlatego proszę o radę. Dużo tu jest takich osób które się powtarzają i nie robicie z tym problemu. Przykre to jestkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowu wrote:wprowadzasz niemiłą atmosferę, zadajesz pytania jak małe dziecko...
nie myślisz logicznie, nie wyciągasz wniosków z tego co mówią dziewczyny, powtarzasz się. ciągle pytasz o to samo...
brakuje Ci cierpliwości, chcesz wszystko na już.. zrób test będziesz wiedzieć czy jesteś w upragnionej ciąży.. tylko jak dla mnie, dzieli Cię krok od ciąży urojonej.
I nie zamierzam tym razem ja wychodzić z wątku naszej Ev !
Tym razem ja tu zostaje bo mnie w porównaniu do Ciebie Donia dziewczyny popierająowu, Selja, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Pewnie że jestem bezczelna do tego wredna i bardzo szczera
Ale chociaż posiadam rozum nie to co ty
No i nie wstawiam publicznie zdjecia swoich brudnych gaci
Wróc może do przedszkola i naucz się pewnych spraw bo twój wiek a twój rozum pozostaje wiele do życzenia
Z jednego wątku cie juz pognali i jeszcze nie rozumiesz w czym problem
A weź się goń! Jeszcze się zdziwisz! Napewno mam więcej rozumu co ty! Szkoda nerwów na taką jak ty. Mam kochającego męża i bliskie mi osoby, przyjaciół i jakoś tak nie uważają wiec chyba coś z tobą nie tak i wracaj sobie do przedszkola. Narakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Gdybym w niej była miałabym inne objawy nie sądzisz? To że zaczęłam starania i nie wiem jak niektóre rzeczy interpretować dlatego proszę o radę. Dużo tu jest takich osób które się powtarzają i nie robicie z tym problemu. Przykre to jest
ile razy trzeba powtarzać, że każda z nas ma inny organizm i inaczej reaguje?! jedna będzie rzygać i jeść kiszone ogórki z lodami, a drugiej nic nie będzie.. jedna przytyje 50 kg, druga 0!
brakuje Ci obiektywizmu i dystansu.. masz organizm nie jest zero-jedynkowy, nie działa wszystko na pstryk palców.. potrzeba czasu !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:24
katsuyoshi, Selja, Demeter lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Gdybym w niej była miałabym inne objawy nie sądzisz? To że zaczęłam starania i nie wiem jak niektóre rzeczy interpretować dlatego proszę o radę. Dużo tu jest takich osób które się powtarzają i nie robicie z tym problemu. Przykre to jest
Przykre jest to że tak malo wiesz .
Nikt nie urodzil sie tutaj od razu profesorem ale sory kazdy wie że sluz u kobiety to normalna sprawa
Dobra laska spływaj nim zaczne siez ciebie nabijac.
Swoja drogą przeleciałam watki na ktorych przesiadujesz i kazdy cie zlewa i te twoje powtarzajace sie pytania .
Jestes żałosna .
Musisz miec bardzo kochającego meza Ciekawe czy on wie o twoich zdjeciach brudnych gaci ? Napewno byłby dumny wiedząc ze ma taką żone haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Urojona ciąza ona ma urojone wszystko ot cała prawda
Tym razem ja tu zostaje bo mnie w porównaniu do Ciebie Donia dziewczyny popierają
chyba tak ale to może być serio niebezpieczne i zakończyć się leczeniem psychiatrycznym
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowu wrote:chyba tak ale to może być serio niebezpieczne i zakończyć się leczeniem psychiatrycznym
Ale tym razem nie pozwole na to aby wątek znowu zamarł przez nią i nie zamierzam ja go opuszczac .
Wróciłam i nagle dziewczyny tez i jest zycie.
A to cos nie popsuje tego.
Nie szanuje osób które mają taki mały zasób słownictwa i jako dorosła osoba pisze " goń się" jakbym słyszala jakąs gówniare z podstawówki
Nigdzie jej nie chcą !
Wszedzie ją poganiają ale ona nadal nie rozumie z czym ma problemowu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowu wrote:chyba tak ale to może być serio niebezpieczne i zakończyć się leczeniem psychiatrycznym
Ooo nie napewno nie! Nie musisz się o mnie martwić. Mam swój rozum i chyba wy macie te urojone ciąże. Jesteście niesprawiedliwe dla osób które mają tą 'chorobę'. Byście się wstydziły! A co do ciebie kat to szkoda mi ciebie co jesteś żałosna ale sory nie chce mieć takiej osoby w znajomychkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Ja mam gdzies ogólnie
Ale tym razem nie pozwole na to aby wątek znowu zamarł przez nią i nie zamierzam ja go opuszczac .
Wróciłam i nagle dziewczyny tez i jest zycie.
A to cos nie popsuje tego.
Nie szanuje osób które mają taki mały zasób słownictwa i jako dorosła osoba pisze " goń się" jakbym słyszala jakąs gówniare z podstawówki
Nigdzie jej nie chcą !
Wszedzie ją poganiają ale ona nadal nie rozumie z czym ma problem
szuka kogoś, kto jej powie, że to zagnieżdżenie i będzie klepać po plecach ;p potem przyjdzie @ i będzie panika, ale jak to poroniłam?!
a Ty sobie nerwów nie psuj... bo jeszcze dziecko nerwowe urodzisz ^^
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Ooo nie napewno nie! Nie musisz się o mnie martwić. Mam swój rozum i chyba wy macie te urojone ciąże. Jesteście niesprawiedliwe dla osób które mają tą 'chorobę'. Byście się wstydziły! A co do ciebie kat to szkoda mi ciebie co jesteś żałosna ale sory nie chce mieć takiej osoby w znajomych
Dominiko,
liczysz na to, że ktoś potwierdzi Twoje założenia, ale nikt tego nie zrobi, bo żadna z nas nie jest zdalnym laboratorium, usg i mikroskopem z powiększeniem dającym obraz komórki jajowej!
nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć co jest a czego nie... a swoją drogą, ja wiedziałam, że jestem w ciąży 2 tygodnie przed robieniem testu.. więc może coś z Tobą nie tak, że tego nie wiesz....?katsuyoshi, Selja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Ooo nie napewno nie! Nie musisz się o mnie martwić. Mam swój rozum i chyba wy macie te urojone ciąże. Jesteście niesprawiedliwe dla osób które mają tą 'chorobę'. Byście się wstydziły! A co do ciebie kat to szkoda mi ciebie co jesteś żałosna ale sory nie chce mieć takiej osoby w znajomych
Tak kochana my wszystkie jestesmy chore i nienormalne
Ty jako jedyna jestes zdrowa haha masz racje chorej trzeba racje przyznawac
"Byscie sie wstydziły " haha a ty sie nie wstydzilas wstawiac zdjecie swoich brudnych gaci?
Boziu mój dziekuje
Od razu humor mi sie poprawił xD
Moja fasolka smieje sie na cały głosWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:42
-
nick nieaktualnyowu wrote:Dominiko,
liczysz na to, że ktoś potwierdzi Twoje założenia, ale nikt tego nie zrobi, bo żadna z nas nie jest zdalnym laboratorium, usg i mikroskopem z powiększeniem dającym obraz komórki jajowej!
nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć co jest a czego nie... a swoją drogą, ja wiedziałam, że jestem w ciąży 2 tygodnie przed robieniem testu.. więc może coś z Tobą nie tak, że tego nie wiesz....?
Nie martw się zrobię sobie test i się dowiem. Narakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Jakbyś wiedziała to takie rzeczy są później Nie mam zamiaru tutaj już pisać. Były tutaj normalne dziewczyny i były w porządku i wielkie dzięki dziewczyny za ogólne rady.
Dobrze ze chociaz o tym etapie ciazy sobie poczytałas
A i "nara " juz powtarzasz drugi raz ciekawe do jakiej liczby dojdziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:49
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Urojona ciąza ona ma urojone wszystko ot cała prawda
Tym razem ja tu zostaje bo mnie w porównaniu do Ciebie Donia dziewczyny popierają
Katsuyoshi wiem ze mnie zaraz zdzielisz ale ja tego testu dzis nie zrobie ... nie widze sensu . Do dentysty ide za tydzien w piatek wiec jesli @ nie przyjdzie zrobie w nastepna srode .
Takie to dla mnie bez sensukatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Katsuyoshi wiem ze mnie zaraz zdzielisz ale ja tego testu dzis nie zrobie ... nie widze sensu . Do dentysty ide za tydzien w piatek wiec jesli @ nie przyjdzie zrobie w nastepna srode .
Takie to dla mnie bez sensu
dobrze wiesz ze wiele wykresów bez owu zakonczyly sie zielonoscią.
A nie daj boże sie okaze ze jest fasolka a ty do dentysty... -
katsuyoshi wrote:ale skąd wiesz ze bez sensu?
dobrze wiesz ze wiele wykresów bez owu zakonczyly sie zielonoscią.
A nie daj boże sie okaze ze jest fasolka a ty do dentysty...
Czuje w podświadomości ;/ ... przed pojsciem do dentysty zrobie test
Ps. ja takiego wykresu jeszcze nie widzialam niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:11