Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEv wrote:Czuje w podświadomości ;/ ... przed pojsciem do dentysty zrobie test
Ps. ja takiego wykresu jeszcze nie widzialam niestety
O ty ja ci poszukam to zobaczysz
No ok .Ale obiecaj ze zrobisz nim do dentysty pójdziesz.Ev, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane :* weszłam zobaczyć co sie tutaj dzieje no i duzo mnie ominelo ale wiedziałam ze tak będzie :p co tam slychac ogolnie?
u mnie ogolnie zapanował luz, czekam na owu spokojnie i sie kochamy z M ciągle jednak dobrze i zrobilo nie wchodzenie tutaj na chwile (tylko zle mnie nie zrozumcie;p)Evanlyn lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:Witajcie kochane :* weszłam zobaczyć co sie tutaj dzieje no i duzo mnie ominelo ale wiedziałam ze tak będzie :p co tam slychac ogolnie?
u mnie ogolnie zapanował luz, czekam na owu spokojnie i sie kochamy z M ciągle jednak dobrze i zrobilo nie wchodzenie tutaj na chwile (tylko zle mnie nie zrozumcie;p)
-
palma wrote:Witajcie kochane :* weszłam zobaczyć co sie tutaj dzieje no i duzo mnie ominelo ale wiedziałam ze tak będzie :p co tam slychac ogolnie?
u mnie ogolnie zapanował luz, czekam na owu spokojnie i sie kochamy z M ciągle jednak dobrze i zrobilo nie wchodzenie tutaj na chwile (tylko zle mnie nie zrozumcie;p)katsuyoshi, palma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Witaj ponownie rozumiem że odświeżona i pełna optymizmu rozumiemy Cię doskonale
Evanlyn lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
katsuyoshi wrote:tak szkoda ze was nie było
ale chociaz macie co czytac
jaka to ja zla jestem...
A ja myślałam że ona nic nie pisała tak długo bo się kapnęła że to o niej piszemy a tu wałekkatsuyoshi, Demeter lubią tę wiadomość
-
palma wrote:Evanlyn GRATULACJE tak w ogóle :d nie wiem jak to zrobiłaś ze za pierwszym razem odrazu strzał w 10 ekstra juuhuuu
palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Jesteś okropna fakt
A ja myślałam że ona nic nie pisała tak długo bo się kapnęła że to o niej piszemy a tu wałek
Evanlyn no wiesz dzięki zawsze moge na ciebie liczyćEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Nie psiała bo byla na innym wątku ale tam ją pognali bo wstawiła zdjecie swoich gaci które były brudne a dzis raczyla napisac tutaj.
Evanlyn no wiesz dzięki zawsze moge na ciebie liczyćpalma, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny