Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:Nie psiała bo byla na innym wątku ale tam ją pognali bo wstawiła zdjecie swoich gaci które były brudne a dzis raczyla napisac tutaj.
Evanlyn no wiesz dzięki zawsze moge na ciebie liczyćkatsuyoshi, Evanlyn, anusia24 lubią tę wiadomość
-
Ałaaaa Żałuje ze dopiero teraz tu jestem Tez zajrzalam do watku listopadowego jak akurat byly gacie, nie chcialam tu tego mowic ale bylam w CIEZKIM szoku! Tak jak mowicie drazniace byly powtarzajace sie pytania. Kurde ja tez sie staram o pierwsze dziecko tez jestem w tych tematach zielona, no ale bez przesady... Takie zachowanie swiadczy o jakims zaburzeniu... nie wiem... nie wiem czy akurat teraz jest gotowa aby wziac odpowiedzialnosc za drugiego czlowieka???
Noo i Dobry wieczor moje drogie Panie Moze teraz atmosfera sie oczyscikatsuyoshi, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Wiecie co...znalazłam ten kawałek wątku na listopadowych, zdjęcia nie otwierałam bo się brzydzę takich rzeczy ale musiałam poczytać reakcje dziewczyn i nie mogę się przestać telepać ze śmiechu
Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:poprosze o namiar na ta rozmowe chetnie poczytam ale tylko i wylacznie rozmowe nie chce ogladac gaci fuuuuuuuuuuuuuuuuu
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selja wrote:Ojj prawda zwłaszcza, że wszystko mnie boli niech @ się pojhawi i znowu do boju
ściskam mocno !!!katsuyoshi, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnySelja wrote:Ależ masz nasze poparcie, nie może być inaczej, jak można brudne gacie pokazywać luuuudzieee
A potem się dziwić że małolaty mają głupie pomysły jak nie które "rzekomo" dojrzałe kobiety robią takie akcje
Ja już się smiałam że jakby urodziła jej się córka i w wieku dojrzewania dostałaby @ to kazałaby jej wstawić zdjecie z krwią aby inni powiedzieli jej czy to @ czy coś innego
Wiem to nie śmieszne wrecz przerażające że tacy ludzie są na świecie.Selja, owu lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Widocznie można
A potem się dziwić że małolaty mają głupie pomysły jak nie które "rzekomo" dojrzałe kobiety robią takie akcje
Ja już się smiałam że jakby urodziła jej się córka i w wieku dojrzewania dostałaby @ to kazałaby jej wstawić zdjecie z krwią aby inni powiedzieli jej czy to @ czy coś innego
Wiem to nie śmieszne wrecz przerażające że tacy ludzie są na świecie.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Dokladnie... Chociaz... tam na listopadowym watku dziewczyny przypuszaly ze ona juz wczesniej byla na tym forum tylko pod innym nickiem sie ukrywala o_O' ???
anusia24 lubi tę wiadomość
-
Ale to chodziło chyba o jakąś inną laskę angiee czy coś takiego, o ile pamiętam
bo to była podwójna gównoburzakatsuyoshi, Selja, anusia24, missy83 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny