Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Demeter wrote:Cześć dziewczyny, ja już po kawce.
Evalnyn przyzwyczajaj się do takiego stanu, ja jak byłam w ciąży to miałam potworną sklerozę. Nie umiałam się na niczym skupić.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi sie dzis tez nic nie chce
Odziwo maly przespal cala noc i obudzilismy sie o 7 ale jestem jakas przymulona dziwnie.
Dzis nie mam wyjscia i musze isc na zakupy bo na obiad musze kupic i nie ma ze mi sie nie chce do tego pampersy malemu bo 1 szt mu zostala i soczków juz nie ma...Wiec jakby sie palilo i tak musze isc.
Postaram sie wyjsc o 10tej zeby szybko miec to z głowy
Chociaz tyle dobrego z mojego lenistwa i dzwinego samopoczucia ze slonce swieci ciekawe tylko na jak długo.
Mojemu wczoraj pokazałam gównoburze i sie usmiał
EDIT.
Nici z wyjscia o 10 bo maly zasnal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 10:02
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybry dzień! trochę wietrzny, ale dobry myślę
ja znowu siedzę w pracy.. dzień jak co dzień.. koleżanki nie ma, więc pracy za 2 osoby
dziewczyny, jak to jest z tym nic nie robieniem przed zmierzeniem temperatury? jak wstanę o 5:55 zamknąć drzwi, bo trzaskają przez jakiś przeciąg, z powrotem kładę się spać i o 6:40 zmierzę temp to będzie ok czy nie bardzo? jak nie bardzo, zignoruję dzisiejszą tempkę ;]
ps. tak termometr znalazłam, leżał na stoliku córki niczym nie przysłonięty ale jakoś wcześniej go tam nie byłokatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowu wrote:bry dzień! trochę wietrzny, ale dobry myślę
ja znowu siedzę w pracy.. dzień jak co dzień.. koleżanki nie ma, więc pracy za 2 osoby
dziewczyny, jak to jest z tym nic nie robieniem przed zmierzeniem temperatury? jak wstanę o 5:55 zamknąć drzwi, bo trzaskają przez jakiś przeciąg, z powrotem kładę się spać i o 6:40 zmierzę temp to będzie ok czy nie bardzo? jak nie bardzo, zignoruję dzisiejszą tempkę ;]
ps. tak termometr znalazłam, leżał na stoliku córki niczym nie przysłonięty ale jakoś wcześniej go tam nie było
Czyli np jak wstajesz na chwile o 5 to powinnas spac do 8 aby zmierzyc tempke gdyz powinnas miec min 3 h snu przed zmierzeniem zeby bylo wiarygodne... wiec jak wstajesz sobie zamknac drzwi czy cos to nim zasniesz lepiej zmierz tempke i idz dalej spac jesli nie planujesz spac min 3 h ja tak robilam bo moj maly w nocy sie budzi i jak obudzil sie o 4 to mierzylam bo czasem nie szedl juz spac . Chociaz nie ukrywam ze u mnie nie mialo to wiekszego znaczenia bo dla pewnosci po godzinnym lub 2 godzinnym snie tez zmierzylam to tempka byla taka sama jak ta o 4 także z tym to róznie chyba tez zalezy od organizmu. Ja w takim systemie sprawdzania wiarygodnosci prowadzilam wykres.
No to teraz pilnuj aby ci znowu nie schowała.
U mnie lejeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 10:49
owu, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Za krótki okres spania miedzy jedną a drugą godziną.. przerwa powinna trwac minimum 3 h .
Czyli np jak wstajesz na chwile o 5 to powinnas spac do 8 aby zmierzyc tempke gdyz powinnas miec min 3 h snu przed zmierzeniem zeby bylo wiarygodne... wiec jak wstajes sobie zamknac drzwi czy cos to nim zasniesz lepiej zmierz tempke i idz dalej spac jesli nie planujesz spac min 3 h ja tak robilam bo moj maly w nocy sie budzi i jak obudzil sie o 4 to mierzylam bo czasem nie szedl juz spac . Chociaz nie ukrywam ze u mnie nie mialo to wiekszego znaczenia bo dla pewnosci po godzinnym n lub 2 godzinnym snie tez zmierzylam to tempka byla taka sama jak ta o 4 także z tym to róznie chyba tez zalezy od organizmu. Ja w takim systemie sprawdzania wiarygodnosci prowadzilam wykres
będę musiała to sprawdzić następnym razem, albo po prostu zamknąć drzwi jak mam otwarte okno ale już nie umiałam zanieść tego pisku...
chyba będę miała problem mierzyć tę temperaturę.. od 6:20 dzwoni budzik co 5 minut klikam drzemki i wstaję 6:40Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Demeter wrote:Cześć dziewczyny, ja już po kawce.
Evalnyn przyzwyczajaj się do takiego stanu, ja jak byłam w ciąży to miałam potworną sklerozę. Nie umiałam się na niczym skupić.
aaa, nie lubię - ja już bez tego mam sklerozę, muszę sobie wszystko zapisywać
Kat, udanego shoppingu mimo wszystko
dobrego dnia, dziewczynykatsuyoshi, owu, Evanlyn lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:aaa, nie lubię - ja już bez tego mam sklerozę, muszę sobie wszystko zapisywać
Kat, udanego shoppingu mimo wszystko
dobrego dnia, dziewczyny
Tobie również miłego dniaVesper, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Dziękuje Miły to nie będzie raczej bo jednak cos czuje że w deszczu bede miała podróż do sklepu ehe...
Tobie również miłego dnia
mam nadzieję, że trafisz na "okienko"Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Ja już po drzemce nowo narodzona też mi się nic nie chce dzisiaj, mogę leżeć cały dzień. Jak M wróci jadę z nim zrobić przegląd w samochodzie a potem go wydrę na zakupy Rossmann itepe mam nadzieję że nie będzie mnie brzuch bolał...wczoraj jak chodziłam po biedronce to trochę kłuł
A co do mierzenia temp to chyba od organizmu zależy bo jak jak budziłam się pół godziny przed planowanym mierzeniem to miałam niższą a jak zaspałam i mierzyłam godzinę później to byłą całkiem wysoka...katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki w ten niby ciepły a jednak mało przyjemny pogodowo dzionek.
Ja wczoraj byłam na wyjściu z ludkami z pracybi wytanczylam się niezwykle, a dzisiaj mam zakwasy i to najbardziej na brzuchu o dziwo. Może to że śmiechu akurat bo się usmialismy i darlismy gęby na karaoke. Do spiewu temu było daleko, typowe darcie i mam zdarte gardło ale zabawa przednia była
A co do zakupów to w rossmanie do dzisiaj jest promocja -50% na podkłady pudry i korektorkatsuyoshi, Ola_85, missy83 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Ale sie wkurzyłam
Co się stało Kat?katsuyoshi lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
katsuyoshi wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/powstania-listopadowe-czyli-lista-testujacych-w-najbardziej-jesiennym-z-miesiecy,8476,125.html
Hej Wam
Nie no w szoku jestem! Nie wpadłabym na to,że można robić zdjecie własnej wydzieliny i na necie zamieszczać !
Nawet nie otwieram tego zdjęcia; jem orzechy akurat...
A ja na monitoringu dziś byłam. Jutro wieczorem znów. Jakiś tam duży jeden pęcherzyk jest, ale zobaczy się,co tam z nim będzie. Też czekam aż endo się powiększy,może dziś winko wytrawne kupię, zobaczę.
A tak to u mnie, po staremu
Odpoczywam trochę od OF ogólnie, obserwuję cykl.
Pozdrawiam i może wieczorkiem więcej napiszękatsuyoshi lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Missy, no cóż - jak widzisz wszystkie jesteśmy w szoku ...
edit:
Kat, wspieram, niech szybko się wszystko ułoży z tych spraw, które Cię wkurzyłyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:02
Evanlyn, katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wkurzyłam sie bo mialam isc do tego sklepu ... no i szlak mnie trafil
Bo przelecialam prawie cale mieszkanie i nie moglam znalesc kluczy od domu i od szopki gdzie jest malego wózek !
Dzwonilam do mojego ale on ich nie ma i kurde nie wiem gdzie sie podzialy
Wiec nie mialam wyjscia , ubralam sie i malego tez... cala droge do sklepu nioslam go na rekach bo nie mialam dostepu do wózka...w markecie wsadzilam go kosza na zakupy , kupilam tylko to co najbardziej bylo potrzebne czyli pampersy,papier i soczki oraz na obiad... i sobie sorbet lemon .. i tyle z zakupów no bo niby jak mialabym sie zabrac z wieksza iloscia ...wracajac do domu myslalam ze padne.. jedna reka zakupy druga Oscar .. po dluzszym momencie nie dalam juz rady i maly szedl ze mną na nózkach dosyc wiekszy kawalek a tu deszcz leje nam na glowy jeszcze potem to wszystko na 2 pietro targac i malego pod pache masakra jakas...ale co ja mialam zrobic? mial siedziec caly dzien do wieczora z jednym pampersem na dupie?! Ze na zlosc taka pogoda musi byc..
Mały poszedł spac , musialam go szybko przebrac zeby mi przypadkiem nie zachorowal przez mokre ubrania. JA tez sie przebralam i połozylam.. i tak leze ogladam film i zajadam sobie tego sorbeta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:36
-
Witam dziewczynki. Ja dopiero zaczynam dzień bo nocki mam teraz. Kawke wlasnie wypilam na rozbudzenie. Pogoda nie sprzyja wiec trzeba się wspomagac . Nie pisałam ostatnio ale czytałam co piszecie , o gównoburzy tez masakra jak ludzie maja poprzewracane w glowach. A z nowości u mnie to zlozylismy dokumenty potrzebne do wniosku o in vitro - teraz tylko czekac trzeba i za jakiś czas będę dzwonic czy pozytywnie rozpatrzyli i mam nadzieje ze po Nowym Roku zaczniemy .ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI