Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBobitta Dzisiaj, 07:14
wiem wiem... umówię się dziś jeszcze na wizytę do innego. Nie sądze zeby się pomylił albo mógł nie zauważyć. Bo mnie też odwrócił ekran i była jedna wielka czarna plama a w niej nic ;( a w 7 tygodniu to juz serduszko powinno bić ... -
katsuyoshi wrote:Bobitta Dzisiaj, 07:04
jeszcze przed wyjazdem byłam u Gina... powiedział, że pęcherzyk jest pusty.
smutno mi... wiem,co to znaczy, w 2011 tak samo do mnie i do męża gin powiedział...
Nie wiem co napisać, bo sama wiem, że w TAKIEJ sytuacji,nic nie pociesza...
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyVesper wrote:O, rety Kat - bądź silna, kochana - mam nadzieję, że robiłaś sobie przerwy na odpoczynek. Ech, strasznie mi przykro... A jak się czujesz? Brzuszek ma się dobrze? Ciężarna powinna dźwigać jak najmniej (gdzieś czytałam, że do 5 kg, a jak stałe dźwiganie - cały czas, to chyba 3 kg), ale wiadomo, jak się ma dzieci, to nie zawsze to jest możliwe. Dobrze, że dziecko jest przez Mamę dobrze w brzuchu chronione. Leż teraz i odpoczywaj Klucze się znalazły?
Widzę, że my wszystkie jakieś nerwowe. mam nadzieję, ze masz się lepiej Zuzanna. Jak dziś miałam w nocy jakieś kłucia w podbrzuszu i ciężko mi było zasnąć... Kciukam za in vitro!
owu - zerknij jeszcze na wiedźmy na pierwszą stronę, tam będziesz mieć słownik do niektórych określeń
dzięki
przykro mi z powodu Bobitty
moja sąsiadka jest w ciąży, ma termin na czerwiec.. dowiedziała się w weekend jak mąż ją odwiózł do szpitala - zemdlała w domu..
malowała ściany w pokojach, sprzątała, cały dom na jej głowie + 2ka dzieci w wieku szkolnym.. ma doła, bo dwie poprzednie ciąże miała zagrożone i jedno z nich urodziło się 6tym miesiącu, nim się dowiedziała to już komplikacje jakieś
wczoraj pisałam z córką list do świętego Mikołaja... chyba zbankrutuję!Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny módlmy sie za Bobitte i jej fasolke i o to aby byla to pomyłka i nowy gin powie jej cos innego
Przeciez same wiece ile jest pomyłek.
Jestem załamana i rycze ze takie rzeczy musza spotykac tak dobre osobyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:03
missy83, Selja, Meg0809, Vesper, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Bobitta Dzisiaj, 07:04
jeszcze przed wyjazdem byłam u Gina... powiedział, że pęcherzyk jest pusty.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bobitta kochana trzymam mocno kciuki żeby pojawiło się serduszko. Możliwe ze twoja ciąża jest młodsza niż wynika to z obliczeń. Przechodziłam przez to co ty pierwsza ciąża było to puste jajo niestety serduszko sie nie pojawiło. Druga zaś obumarła w 10 Tc. Serduszko pojawiło się w 8 Tc. Niestety maluszek nie przeżył
-
Jesteś dziewczyny !!! nawet nie wiecie jak ciężko było mi tu zaglądnąć!
tak, to wszystko prawda... czekam na wizytę- mam nadzieje ze jeszcze dzis na kolanach wybłagam o nią innego lekarza. Nie wiedziałam, że aż takie poruszenie moja historia zrobi na forum. I mam nadzieje, że wybaczycie jak nie będę sie pojawiała tak jak jeszcze niedawno. Muszę sobie poukładać w głowie wszystko i uspokoić się. Oczywiście dam znać co i jak, ale nadzieja mnie opuszcza powoli ale widzę, że Wy nadrabiacie! Dziękuję Wam za to !Selja, Demeter, Meg0809, katsuyoshi, Vesper, ciekawa87, Evanlyn lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta jesteś tu tak, jak i ja od samego początku i niestety współczuję Ci, że musisz przechodzić to co i ja musiałam przejść. Życzę Ci cudu, z całego serca.
katsuyoshi, Selja lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Bobitta bardzo Ci wspolczuje i jeżeli choć cień szansy jeszcze jest że to jednak pomyłka to z całego serca ci tego życzę!!!
A mnie sie udalo umowic na jutro wizytę ginekologa-endokrynologa. Wiem że moje starania nie trwają jeszcze zbyt długo ale skoro mam możliwość to pójdę i dowiem się co w trawie piszczy.
Od wczoraj melduje też ból cycuchow. A zatem do @ niedaleko...
Pozdrawiam Was dziewczynki!!katsuyoshi, Selja, Vesper lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyBobitta wrote:Jesteś dziewczyny !!! nawet nie wiecie jak ciężko było mi tu zaglądnąć!
tak, to wszystko prawda... czekam na wizytę- mam nadzieje ze jeszcze dzis na kolanach wybłagam o nią innego lekarza. Nie wiedziałam, że aż takie poruszenie moja historia zrobi na forum. I mam nadzieje, że wybaczycie jak nie będę sie pojawiała tak jak jeszcze niedawno. Muszę sobie poukładać w głowie wszystko i uspokoić się. Oczywiście dam znać co i jak, ale nadzieja mnie opuszcza powoli ale widzę, że Wy nadrabiacie! Dziękuję Wam za to !
Doskonale rozumiemy ze nie masz ochoty siedziec na forum to nic dziwnego.
Walcz o fasolke
Mam nadzieje że uda ci sie dostać szybko do lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 14:53
Selja, Vesper lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!! dawno mnie nie było z powodu braku czasu Mam takie pytanie do kobiet były albo są w ciąży... ponieważ w poprzednich cyklach jakoś nie przywiązywałam wagi do badania piersi przed okresem, tak w tym wczoraj zauważyłam że jak nacisne palcem w brodawke sutkową to wewnatrz sa bardzo dobrze wyczuwalne i takie jakby większe gruczowy mlekowe... Czy tak się dzieje przed okresem czy po zagnieżdzeniu??? A kolejne moje pytanie brzmi czy to możliwe żeby 25 dc przy mniej więcej 30dc wyszedł pozytywny test owulacyjny?? Czytałam gdzieś że ponoć one mogą wyczuć bardzo niskie stężenie hcg i dlatego wychodzi druga kreska, wie któraś z Was coś na ten temat? Pozdrawiam Was bardzo gorąco w te zimmne jesiennne dniZ góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
-
Bobitta, dziękuję, że się do nas odezwałaś
zaglądaj do nas, kiedy poczujesz, że masz ochotę, ale masz jak w banku, że będziemy z Tobą, otulając Cię ciepłymi myślami! To niewiele w tych okolicznościach, ale pamiętaj, że możesz na nas liczyć!
Abcd,
zdarza się, że w ciąży wychodzi pozytywny test owu pod koniec cyklu, ale to nie jest potwierdzeniem ciąży, chociaż zwiększa prawdopodobieństwo, że to może być ciąża. Ale NIE musi być, możesz mieć po prostu wyższe stężenie LH.
Nie wiem jak w ciąży, ale problemy z piersiami w cyklu (mlekotok, powiększone gruczoły, bolesne węzły chłonne) mogą świadczyć o podwyższonej prolaktynie.Bobitta lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Tego nie wiem, ale wydaje mi się, że niekoniecznie, abcd...Może tak, ale 25 dc to baardzo wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe...niemniej, oczywiście, życzę Ci Maleństwa. A jeśli przyjdzie @ to lepiej zbadaj prl.
abcd246, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"