Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Vesper chyba tak masz rację ale ją wtedy w ciąży na pewno nie byłam a norm dla ciąży które były podane przy badaniu chyba nawet nie sprawdzalam bo ciąże wykluczalam.
Mam nadzieję że to nic takiego przy staraniach,a jak zrobię na nowo badania to porównańm czy to taka moja tendencja czy przypadkowo tak wtedy tylko było. Dzięki♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby, przekroczenie wyniku było w granicach ewentualnego błędu statystycznego, szkoda, że nie pamiętasz, który to był dzień po owu gdybyś razem z progiem zrobiła beta HCG, to mogłaby to być ew. ciąża biochemiczna, ale nie sądzę - to tylko gdybanie.
pozdrawiam!Selja lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczęta
u mnie w poniedziałek zawitała @, z potrójną mocną po druphastonie ale przynajmniej to okres a nie dziwaczne plamienia
od wczoraj znowu ziółka a teraz praca, youtube w słuchawkach...
pomysłu na obiad brak, na wszystko brak czasu!katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowu wrote:cześć dziewczęta
u mnie w poniedziałek zawitała @, z potrójną mocną po druphastonie ale przynajmniej to okres a nie dziwaczne plamienia
pomysłu na obiad brak, na wszystko brak czasu!
Ja czekam też na wiadomosc od EV bo miała dzis testować aby wykluczyć ciaże w 100% bo do dentysty ma isc.owu, missy83, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:No to chociaz dobrze ze przyszła lepiej jak przyjdzie niz ma sie spozniac ciul wie ile i robic nadzieje
Ja czekam też na wiadomosc od EV bo miała dzis testować aby wykluczyć ciaże w 100% bo do dentysty ma isc.
chyba i tak czeka mnie wizyta u przystojniaka, bo nie wiem czy w tym cyklu też brać dupka... lekarz zapisał mi w sumie 40 tabletek, to wychodzi na 4 cykle... -
katsuyoshi wrote:
Za oknem szarości, wiatr porywisty, a raczej prawie wichura, leje... no cóż - trzeba się tylko pozytywnie nastrajać.
Ja wypatruję barrrrdzo różu, marzy mi się córeczka...Jak to przeważnie kobiecie, która ma już synka . Ale oczywiście, jak Bóg da; a w ogóle to marzy mi się kolejne dziecko, by mój mały łobuzek miał rodzeństwo. Nie ważne czy będzie różowo, czy niebiesko - ważne - by zdrowo i szczęśliwie . By rodzina się powiększyła.
Piszę ostatnio sporadycznie, bo robię sobie przerwy od forum,od tych wszystkich wykresów , na razie mój schowałam, później udostępnię.
Jutro monitoring z rana - liczę na to,ze wszystko będzie ok.
Miłego dnia, kobietki :-*Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
owu wrote:cześć dziewczęta
pomysłu na obiad brak, na wszystko brak czasu!
owu - życzę, niech kolejny cykl będzie zdrowy i szczęśliwysynek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a mam takie nie typowe pytanie bo kolezanka mi sie pytala a ja nie moge znalesc odpowiedzi na internecie
Tak wiec chodzi o to że ona jest w ciaży a jej facet od jakiegos czasu bierze spalacze czy cos takiego na mase ciała i teraz nie wie czy ona może się z nim kochać bez problemów? Czy to że on sobie tam ten proszek bierze sprawia ze jego sperma ktora wylądowałaby w niej zagraża ich dziecku ktore już jest którys tam tydzien? Czy to nie ma znaczenia? Bo ja nie wiem czy ta sperma przez to nie jest jakas niebezpieczna dla zarodka w obecnej sytuacji ... a nie moge znalesc odpowiedzi nigdzie.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Dziewczyny a mam takie nie typowe pytanie bo kolezanka mi sie pytala a ja nie moge znalesc odpowiedzi na internecie
Tak wiec chodzi o to że ona jest w ciaży a jej facet od jakiegos czasu bierze spalacze czy cos takiego na mase ciała i teraz nie wie czy ona może się z nim kochać bez problemów? Czy to że on sobie tam ten proszek bierze sprawia ze jego sperma ktora wylądowałaby w niej zagraża ich dziecku ktore już jest którys tam tydzien? Czy to nie ma znaczenia? Bo ja nie wiem czy ta sperma przez to nie jest jakas niebezpieczna dla zarodka w obecnej sytuacji ... a nie moge znalesc odpowiedzi nigdzie.
moim zdaniem nie ma to wpływu, raczej takie spalacze są metabolizowane. a Dziecko jest przecież zabezpieczone czopemkatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Hej Dzisiaj zauważyłam lekkie plamienie koloru jasno brązowego. Czy to może świadczyć o zagnieżdżeniu? Bo jestem w 12dpo ale temp jest taka sama i nie spadła
Wez spadaj z tego wątku ok?!
Mamy dosyć ciebie i twojej paranoji.
Nie chcemy tutaj kogos kto zdjecie swoich brudnych gaci wstawia na forum.
Wiec sory bede chamska ale spadaj stąd.
Bez Ciebie jest tutaj lepiej i od razu wątek odżył.
Wiec nara. -
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Donia szczerze ci powiem bez owijania w bawełne .
Wez spadaj z tego wątku ok?!
Mamy dosyć ciebie i twojej paranoji.
Nie chcemy tutaj kogos kto zdjecie swoich brudnych gaci wstawia na forum.
Wiec sory bede chamska ale spadaj stąd.
Bez Ciebie jest tutaj lepiej i od razu wątek odżył.
Wiec nara.
Bezczelna jesteś!! Ja wam nic tutaj nie zrobiłam!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:15
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Bezczelna jesteś!! Ja na wam nic tutaj nie zrobiłam!!
wprowadzasz niemiłą atmosferę, zadajesz pytania jak małe dziecko...
nie myślisz logicznie, nie wyciągasz wniosków z tego co mówią dziewczyny, powtarzasz się. ciągle pytasz o to samo...
brakuje Ci cierpliwości, chcesz wszystko na już.. zrób test będziesz wiedzieć czy jesteś w upragnionej ciąży.. tylko jak dla mnie, dzieli Cię krok od ciąży urojonej.katsuyoshi, Selja, anusia24, Demeter lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:Bezczelna jesteś!! Ja na wam nic tutaj nie zrobiłam!!
Ale chociaż posiadam rozum nie to co ty
No i nie wstawiam publicznie zdjecia swoich brudnych gaci
Wróc może do przedszkola i naucz się pewnych spraw bo twój wiek a twój rozum pozostaje wiele do życzenia
Z jednego wątku cie juz pognali i jeszcze nie rozumiesz w czym problemSelja, anusia24, Demeter lubią tę wiadomość