Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta wrote:No po prostu zaraz rozszarpie i zacałuje EV !!! Ja pitole dziewczyno, myśmy tu cały czas się zastanawiały co u Ciebie a Ty cisza... Tak się ieszę , jakbym sama znowu zobaczyła II kreski! ale wściekła jestem, że tak długo z tym zwlekałaś. Oj ale bym Cie wytuliła !!! Nasza T przewodniczko i załorzycielko :*:*:* lipiec będzie bogatszy o kilka bobasów łaaaaaaaaaaaa ZWARIOWAŁAM
Przepraszam i dziekuje !
Teraz sie tylko bojezeby wszystko bylo w porzadku .Evanlyn, Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
-
missy83 wrote:Hej dziewczyny, wszystkie !!!
Nie czujcie się winne odnośnie doradzania,bo nie ma powodów!
Poza tym,ja w tych sprawach odnośnie zabezpieczenia ciąży,by umożliwić zagnieżdżanie,utrzymanie to radzę się równiez i przede wszystkim na firum.poronienie.pl, gdzie się też udzielam i pytam.
Tam im więcej maudzę i dociekam,bo tam dziewczyny głównie z zaawansowanymi problemami , jeżeli chodzi o zajście/donoszenie ciąży.
Tutaj pisałam o swoich rozterkach, dziękuję za rady, ale wiadomo że decyzję i tak podejmuję sama.
Evanlyn :-*****
Ev wrote:Przepraszam i dziekuje !
Teraz sie tylko bojezeby wszystko bylo w porzadku .Ev, missy83 lubią tę wiadomość
-
owu wrote:PCOS? ja też miałam taki sznur korali.. da się z tym walczyć i zajść w ciążę
-
Hmmm no to moim zdaniem test można już było wykonać, mam za sobą kilkanaście i zwykle Panie w aptece mówią, że najlepiej po terminie spodziewanej miesiączki, ale lekarza w tej kwestii nie są zgodni i radzą ciut dłużej poczekać. Każdy Ci powie, że najlepiej zrobić test z krwi, płaci się chyba 15zł(zależy od labo) i masz wynik tego samego dnia i już raczej na 100% pewny, chyba że w labo się ktoś pomyli.
missy83 lubi tę wiadomość
-
Zastanawiam się czy może mocz był jeszcze za mało skoncentrowany po nocy... już sama nie wiem.... chodze późno spać i dosyć często chodze do toalety, ale dzisiaj w nocy trzymałam ile się da 6 godzin wytrzymałam hehe z wielkim trudemZ góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
-
pietruszkanatki wrote:Hmmm no to moim zdaniem test można już było wykonać, mam za sobą kilkanaście i zwykle Panie w aptece mówią, że najlepiej po terminie spodziewanej miesiączki, ale lekarza w tej kwestii nie są zgodni i radzą ciut dłużej poczekać. Każdy Ci powie, że najlepiej zrobić test z krwi, płaci się chyba 15zł(zależy od labo) i masz wynik tego samego dnia i już raczej na 100% pewny, chyba że w labo się ktoś pomyli.
Taaa... ja płace 40 zł w labo żeby mieć w tym samym dniu... dlatego nie wiem czy już zrobić czy poczekać jeszcze może mieisączka przyjdzie... człowiek może zgłupieć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:03
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam -
Kurcze to drogo okrutnie
To może poczekaj ze dwa dni i zrób w labo, najwyżej takim, gdzie masz na drugi dzień, wtedy może będzie taniej?
Co do testu negatywnego i ciąży Ci nie pomogę, wiem tyle, że często się mówi o tym, że tak się zdarza jak się go zrobi za wcześnie a w innych przypadkach nie mam pojęcia -
pietruszkanatki wrote:Kurcze to drogo okrutnie
To może poczekaj ze dwa dni i zrób w labo, najwyżej takim, gdzie masz na drugi dzień, wtedy może będzie taniej?
Co do testu negatywnego i ciąży Ci nie pomogę, wiem tyle, że często się mówi o tym, że tak się zdarza jak się go zrobi za wcześnie a w innych przypadkach nie mam pojęcia
No właśnie drogo ;/ poczekam może do poniedziałku, jak miesiączka nie przyjdzie wtedy dopiero zrobię... jeżeli to przesunięcie bo stres czy coś to juz do tej pory na pewno przyjdzie... a jeżeli ciąża to nie )))
Dziękuję Ci za odpowiedźZ góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam -
Evanlyn wrote:Ev każdy boi ja też bałam się że za łatwo mi to przyszło i że zaraz może nie być ale im bardziej się oswajam z tą myślą tym lepiej się czuje i jestem dobrej myśli odliczam do 26go grudnia bo wg belly wtedy mija największe zagrożenie utraty żeby mieć już całkiem spokojną głowę pójdziesz do gina to Cię uspokoi
Ehhh no wiem ... mam nadzieje ze wszystko jest i bedzie dobrze
Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Ev wpadam na chwilę, bo dziś dzień zakręcony i mam robotę jeszcze
Przed wszystkim najserdeczniejsze gratulacje
nie dalej jak wczoraj pisałam, że gini też się mylą, a najlepszym potwierdzeniem owu jest ciąża i że z niby bezowulacyjnych też rodzą się dzieci
A KAT to Ci nawet wykresy podawała
Cieszę się w Twoich kresek jak z własnych! Chyba córa będzie
Rośnijcie zdrowo i spokojnie!!!
ja już się wypłakałam i będzie, co ma być
nadrobię Was późnym wieczoremkatsuyoshi, Ev, Selja lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"