Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie ponownie
My nie dawno wróciliśmy, niestety dopadł nas deszcz i tak całą droge w obie strony eh
No umowe zanieśliśmy i wszystko jest ok
Wiec oficjanie moge sie pochwalic ze mamy umowe na 10 lat
Udało mi sie dostać w polskim sklepie Amol
Już sobie szyje posmarowałam i mam nadzieje że jutro bedzie o wiele lepiej z tym gardłem.
Kupiliśmy małemu prezent na gwiazdke i schowaliśmy
Dzis w nocy jestem sama z małym bo mój na nocke idzie, prosili go aby sie zgodził bo nie mieli ludzi.
Oj tam ja tylko chciałam udowodnić naszej Ev ze nie mozna tracic nadzieji i zawsze trzeba wierzyć ze się uda nawet jesli jest taki bez owulacyjny wykres . Chciałam aby uwierzyła ze takie cuda się zdarzają I ciesze się ze w końcu zrobiła test. Bo tak by nigdy sie nie doczekała @ a co smieszne urósł by jej brzuszek i dopiero wtedy zauwazyłaby ze jest fasoluniaEv lubi tę wiadomość
-
Ev moje gratulacje!!!
Czyli te sensacje żołądkowe to nic innego jak ciąża. Jednak clo zadziałało a lekarz się mylił.
Dobrze, że cię namówiłyśmy na test a Kat ci wykrakała, że to stan błogosławiony.
Kat jesteś jasnowidzem, ile to już ciąż przewidzialaśkatsuyoshi, Ev, missy83 lubią tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualnyDemeter wrote:Ev moje gratulacje!!!
Czyli te sensacje żołądkowe to nic innego jak ciąża. Jednak clo zadziałało a lekarz się mylił.
Dobrze, że cię namówiłyśmy na test a Kat ci wykrakała, że to stan błogosławiony.
Kat jesteś jasnowidzem, ile to już ciąż przewidzialaśEv, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Około 5 już bedzie ale to tylko takie moje wnioski po wykresach byly no i u Ev jak na moje za dlugo trwal cykl nawet jak na spozniajacy sie @ tym bardziej ze sama twierdzila ze takich dlugi jeszcze nie miala ze tak do 36 dni zazwyczaj wiec cos tam mozna bylo sie domyslac no i ta nutella na dolegliwosci
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Przed @ szyjka jest nisko miekka i otwarta
A w ciazy powinna byc wysoko twarda i zamknietakatsuyoshi lubi tę wiadomość
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam -
nick nieaktualnyabcd246 wrote:Moja wydaje mi sie że jest bardzo nisko, czuje ją nie w połowie palca... bardziej w strone kręgosłupu, wydaje mi się ze zamknięta i twarda.... co to może oznaczać? Mam biały śluz i nie jest rozciągliwy....
badasz szyjke codziennie o tej samej porze? najlepiej rano jest to robic.abcd246 lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:hm a kiedy powinnas dostac @ ?
badasz szyjke codziennie o tej samej porze? najlepiej rano jest to robic.katsuyoshi lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyabcd246 wrote:Szczerze mówiąć badam kilka razy w ciągu dnia w różnych godzinach żeby zobaczyć czy coś się zmienia. No i właśnie teraz jest inaczej niż dotychczas.... a miesiączkę powinnam dostać w środę...
postaraj sie badac tylko raz dziennie najlepiej rób to rano o stalej porze.
szyjka zmienia pozycje w ciagu dnia kilka razy dlatego powinno sie ją badac o stalej porze i wtedy bedzie widac czy zmienia sie jej ulozenie itp bo np jutro rano np o 7 bedzie nisko,miekka i otwarta a dnia nastepnego tez o 7 moze byc juz inna wiec oznaczaloby to zupelnie cos innego.
Ogolnie z szyjka czesto bywa roznie. Ja mialam bardzo dlugo po owulacji nisko miekka i bardzo otwartą...zmienila sie dopiero 8 dni po owu. wtedy zrobila sie twarda zamknieta i wysoko polozona.
Do @ masz jeszcze troszke czasu wiec proponuje ci sprawdzac ją raz dziennie o stalej porze przez dni ktore ci zostaly do @ wtedy bedzie mozna juz cos wiecej powiedziec.
Kolejna sprawa nie powinno sie badac szyjki kilka razy dziennie poniewaz jesli doszlo do zaplodnienia badanie szyjki kilka razy dziennie moze spowodowac poronienie. Taka moja mała uwaga dla ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:05
abcd246 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabcd246 wrote:Nie już jestem po terminie miesiączki, źle to ujełam. Miesiączkę powinnam dostać 25.11
test gdzies tam dzis czytalam ze robilas i wyszedl negatyw.
a robilas go z nocnego moczu?abcd246 lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:czyli jestes 2 dni po terminie.
test gdzies tam dzis czytalam ze robilas i wyszedl negatyw.
a robilas go z nocnego moczu?Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam -
nick nieaktualnyabcd246 wrote:katsuyoshi a jaka Ty miałaś szyjkę po terminie miesiączki, w ciąży?
@ powinnam dostac dnia 26.11 ale nie przyszla bo jak wczesniej wspomnialam bylam juz po tescie.
Szyjke badalam raz dziennie o stalej porze... bardzo dlugo po owu mialam niską miekką otwartą nawet bardzo otwartą i myslalam ze dostane @ bo powinna byc zamknieta itp.. dopiero 8 dni po owu zrobila mi sie wysoka twarda i zamknieta i tak zostala do dnia dzisiejszego.
Wiec na twoje pytanie jaka mialam po terminie @ odpowiedzialm wyzejabcd246 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:powiem tak ja testowalam z 3 godzinnego nocnego moczu 2 dni przed @ i pokazala mi sie po minucie bardzo slaba druga kreseczka...
@ powinnam dostac dnia 26.11 ale nie przyszla bo jak wczesniej wspomnialam bylam juz po tescie.
Szyjke badalam raz dziennie o stalej porze... bardzo dlugo po owu mialam niską miekką otwartą nawet bardzo otwartą i myslalam ze dostane @ bo powinna byc zamknieta itp.. dopiero 8 dni po owu zrobila mi sie wysoka twarda i zamknieta i tak zostala do dnia dzisiejszego.
Wiec na twoje pytanie jaka mialam po terminie @ odpowiedzialm wyzejkatsuyoshi lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyabcd246 wrote:Aha myślałam że poprzednia odpowiedź była apropo szyjki bez ciązy, przepraszam a jak ze śluzem jest u Ciebie?
abcd246 lubi tę wiadomość