Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:co do sluzu w pierwszej ciazy mialam slucho całą ciąże teraz w drugiej jednak mimo sluchego początku ciaży od jakiegos tygodnia pojawil sie kremowy sluz co mnie mega zdziwilo
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam -
nick nieaktualnyabcd246 wrote:Aha, no ja póki co mam biały taki gęsty... ciekawa jestem o co tu chodzi. Mam ochotę się ubrać i jechac na hcg!
anusia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabcd246 wrote:Mam nadzieję że się mylisz i to ciąża!
Ja poprostu napisałam co wiem. i nie ma opcji ze test sie pomylił skoro jestes po terminie a on wykazal ci brak ciazy.
No ale ja sobie moge pogadacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:41
-
katsuyoshi wrote:Nie bede robic ci nadzieji ale jesli sama chcesz sie nakrecac to juz twoja sprawa.
Ja poprostu napisałam co wiem. i nie ma opcji ze test sie pomylił skoro jestes po terminie a on wykazal ci brak ciazy.
No ale ja sobie moge pogadacZ góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam -
nick nieaktualnyabcd246 wrote:Mam wrażenie że odebrałaś to co napisałam złośliwie... Chodziło mi bardziej o to że każda kobieta jest inna i przechodzi ciąże inaczej, więc może u mnie też tak jest. Nie nakręcam się ale póki nie ma miesiąćzki nie tracę nadzieji i już. A niektórym dziewczynom też test wykazywał negatywa po terminie miesiączki a były w ciązy bo np. owulacja była później.. no nie ważne. Chciałam się tylko dowiedzieć jak było w przypadku Was.
Poprostu przesuniecie owulacji nie ma tutaj za bardzo znaczenia.
Jesli test robi sie w dniu spodziewanej a wychodzi negatyw to owej ciązy nie ma.
I uważam ze nie ma co się potem rozczarowywać.
Ale oczywiscie jesli ty chcesz to idz na bete czy rob kolejne testy nic mi do tego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny