Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
niki11 wrote:Tak czytam i czy mozna tak od siebie brac lutke? Czy to musi z jakiegos powodu przepisac gin?staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ev wrote:hej hej
Bylam dzis u lekarza i dowiedziałam sie ze jestem w 7 tygodniu ciazy ( dokladnie to tak 7 tydzien i 5 dni )
Fasolka ma 1,38 cm
Evanlyn na kiedy ty masz termin porodu bo mi gin. dzis nie podal a chce ustawic sobie suwaczka a bez tego sie nie da a ty masz zbliżony czas do mojego
Wspaniałe wiadomość, Ev Jaki duży dzidziuś gratuluję raz jeszcze, strasznie się cieszę! zarażaj nas wszystkieEvanlyn, anusia24, Ev, Bobitta lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny byłam u Pana gin mojego i z przykroscia stwierdzam ze bede musiala na jakis czas was opuscic.Bede was czytac ale moze nie az tak czesto.Jest mi bardzo smutno .dzis w badaniu Usg brak dominujacego pecherzyka mam 13 dc,czeka mnie zabieg HSG musze isc do szpitala,i po tym badaniu dalsze leczenie.Co najwazniejsze lekarz nie potwierdził PCO powiedział ze nie wyglada mu na to tym bardziej ze Prolaktyna w normie Tsh tez w normie,Ciesze sie waszym szczesciem ale uczesczanie tutaj w chwili obecnej jest dla mnie ciezkie.Mam nadzieje ze w niedlugim czasie znow bede mogła sie cieszyc i odzyskam radosc ze staran.
-
Ola_85 wrote:Dziewczyny byłam u Pana gin mojego i z przykroscia stwierdzam ze bede musiala na jakis czas was opuscic.Bede was czytac ale moze nie az tak czesto.Jest mi bardzo smutno .dzis w badaniu Usg brak dominujacego pecherzyka mam 13 dc,czeka mnie zabieg HSG musze isc do szpitala,i po tym badaniu dalsze leczenie.Co najwazniejsze lekarz nie potwierdził PCO powiedział ze nie wyglada mu na to tym bardziej ze Prolaktyna w normie Tsh tez w normie,Ciesze sie waszym szczesciem ale uczesczanie tutaj w chwili obecnej jest dla mnie ciezkie.Mam nadzieje ze w niedlugim czasie znow bede mogła sie cieszyc i odzyskam radosc ze staran.
Ojej przykro mi No ale dobrze ze lekarz nie zbagatelizowal sprawy i podjal konkretne dzialania. Dobrze ze z tymi hormonami jest w porzadku... Kuruj sie i szybko do nas wracaj! -
Ola_85 wrote:Dziewczyny byłam u Pana gin mojego i z przykroscia stwierdzam ze bede musiala na jakis czas was opuscic.Bede was czytac ale moze nie az tak czesto.Jest mi bardzo smutno .dzis w badaniu Usg brak dominujacego pecherzyka mam 13 dc,czeka mnie zabieg HSG musze isc do szpitala,i po tym badaniu dalsze leczenie.Co najwazniejsze lekarz nie potwierdził PCO powiedział ze nie wyglada mu na to tym bardziej ze Prolaktyna w normie Tsh tez w normie,Ciesze sie waszym szczesciem ale uczesczanie tutaj w chwili obecnej jest dla mnie ciezkie.Mam nadzieje ze w niedlugim czasie znow bede mogła sie cieszyc i odzyskam radosc ze staran.
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Ola_85 lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Ev wrote:hej hej
Bylam dzis u lekarza i dowiedziałam sie ze jestem w 7 tygodniu ciazy ( dokladnie to tak 7 tydzien i 5 dni )
Fasolka ma 1,38 cm
Evanlyn na kiedy ty masz termin porodu bo mi gin. dzis nie podal a chce ustawic sobie suwaczka a bez tego sie nie da a ty masz zbliżony czas do mojego -
Ev - gratuluję jeszcze raz . Cieszy bardzo Twoja wiadomość, że wszystko ok
Ola 85 - rozumiem.... Szkoda,że nie będziesz bywać i posać,ale nic na siłę; najlepiej to mieć to swobodne samopoczucie. Nie myślałam,że czekają Cię takie zabiegi typu HSG, już wcześniej prawie Ci gratulowałam...jak widziałam pozytywne testy lh w dniach bliżej spodziewanej @ ... ale to widać,że jednak trzeba coś z tą owulką zrobić,by pęcherzyki dojrzewały ; no i PCO nie potwierdzone.Może jednak w jeden cykl dałoby się to wszystko podleczyć... nie wiem,ale życzę szybkiej kuracji i wracaj do starań pełną parą . W sumie lepiej i spokojniej się starać jak się posprawdzało organizm pod względem zdrowotnym.
Ok - czas w bety iść. Weszłam na chwilkę podczytać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 00:03
Vesper, Ola_85 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Ola, wracaj do nas jak nabierzesz sił i jeśli będziesz mieć ochotę. Po HSG i laparo często dziewczyny szybko od razu zachodzą, więc właśnie tego Ci życzę... A jeśli chodzi o diagnozy, to prl i TSH nie są wyznacznikami PCOs (którego Ci, oczywiście, nie życzę!) - uważam, że diagnozę warto u dwóch lekarzy potwierdzić (jestem przykładem, że nawet dobrzy lekarze się mylą).
Życzę Ci zdrowia, a przede wszystkim dobrego samopoczucia psychicznego!anusia24, Ola_85 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
Selja wrote:Kto się jeszcze stara moje drogie bo mamy wysyp ciężarówek i w sumie nie wiem czy tylko ja zostałam
Pozdrawiam Was serdecznie
Wpadam to was rzadko, brakuje mi czasu na wszystko.
ściskam was wszystkie babeczki:)Selja, missy83 lubią tę wiadomość
Demeter