Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadal źle mnie rozumiesz no ale nie chce mi sie juz o tym pisac bo jak widze to anusia doskonale rozumie co mam na mysli.
Z tego co piszesz wychodzi na to ze dla ciebie czy dziecko jest czy tez go nie ma to nie robi roznicy tak? Wiec mysle ze nie zalamiesz sie jesli maz nie wyrazi zgody na dziecko tak wiec nie mam co doradzacanusia24, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Stan psychiczny i tok myślenia zmienia się z roku na rok, my kobietki tak mamy, że im starsze jesteśmy tym bardziej się "roztkliwiamy" nad swoim życiem i myślimy czego nam jeszcze brakuje. wiem sama po sobie, że jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę chciała dziecka to bym go wyśmiała A tak zmieniając na chwilę temat, spojrzał ktoś na to moje usg macicy?
martta no wez kobieto sie zdecyduj haha -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Nadal źle mnie rozumiesz no ale nie chce mi sie juz o tym pisac bo jak widze to anusia doskonale rozumie co mam na mysli.
Z tego co piszesz wychodzi na to ze dla ciebie czy dziecko jest czy tez go nie ma to nie robi roznicy tak? Wiec mysle ze nie zalamiesz sie jesli maz nie wyrazi zgody na dziecko tak wiec nie mam co doradzac
Tez tak wywnioskowalam. Moze wiec trzeba narazie zrobic sobie ten etap rozmow na spokojnie i dopiero potem jak oboje beda pewni na 100% przejsc do dzialania. Bo dziecko trzeba chciec! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySówka35 wrote:Dziewczyny mam dziś dzień pt. "wszystko do dupy"... Bolą mnie piersi strasznie,brzuch jak na okres,rzygać mi się chce i płakać
A to rzygaj kobieto kto ci broni
Moe to nerwy spowodowane czyms?
w ogole dziewczyny ile wy cykli sie juz staracie?Sówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:No właśnie! Jest zaznaczone! A tak chyba nie wygląda niepłodna macica? Usg miałam robione właśnie wczoraj, dzidzia by była jakby wyszło coś w środku
na to aby dzidzia byla tam w srodku to jest za wczesnie aby bylo widac to na usg
Aby bylo widac cialko zolte czyli zarodek musialabys byc okolo 7-10 tydz ciazy jak dobrze pamietamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 11:59
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:Anusia narazie sobie zaznaczylam kremowy, ale zrobię tak jak mówisz, poobserwuje
marta95, anusia24, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:w srodku czyli w tej kólce co jest zaznaczona ta????
na to aby dzidzia byla tam w srodku to jest za wczesnie aby bylo widac to na usg
Aby bylo widac cialko zolte czyli zarodek musialabys byc okolo 7-10 tydz ciazy jak dobrze pamietam
No to właśnie o to mi chodzi, że jest jeszcze za wcześnie, żeby coś wyszło na usg, ale jednak coś tam zaznaczone jest a ja ogólnie się na tym nie znam ale wydaje mi się, że jak macica jest niepłodna to chyba nie ma czegoś takiego?katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:No to właśnie o to mi chodzi, że jest jeszcze za wcześnie, żeby coś wyszło na usg, ale jednak coś tam zaznaczone jest a ja ogólnie się na tym nie znam ale wydaje mi się, że jak macica jest niepłodna to chyba nie ma czegoś takiego?
Po za tym dziewczyny trzymajcie kciuki za moje jutrzejrze pierwsze USG !!!!
Aby dzidzia była zdrowa,aby było pieknie bijące serduszko i aby wszystko było dobrze !
Boje sie jutrzejszego dnia.Meg0809 lubi tę wiadomość