Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja też nie ale.. może to jest to Do Bety coraz bliżej Nie wiem tylko czy się cieszyć czy denerwować.. Mierzyłam temperaturę, 37,1. Skacze z godziny na godzinę.. Dzisiaj zero plamień, zwykły wodnisty śluz, jest go dość sporo. Kat, nie denerwuj się, wszystko na pewno będzie dobrze, będę trzymać mocno kciuki, a o której?
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:no wlasnie bo to wyglada tak jakby tam byl zaznaczony ten caly pecherzyk....ale nie powiem ci na 100% bo ja na usg sie nie znam
Po za tym dziewczyny trzymajcie kciuki za moje jutrzejrze pierwsze USG !!!!
Aby dzidzia była zdrowa,aby było pieknie bijące serduszko i aby wszystko było dobrze !
Boje sie jutrzejszego dnia.
Ooo Kat w koncu! Trzeba tam sie jednak wykazac cieprliwoscia Trzymam kciuki, ale jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze! Zycze Ci przyjmnego przezywania tej chwili I nastaw sie pozytywnie Bez stresu! Tak jak to wszystkim powtarzasz:DSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:No właśnie ja też nie ale.. może to jest to Do Bety coraz bliżej Nie wiem tylko czy się cieszyć czy denerwować.. Mierzyłam temperaturę, 37,1. Skacze z godziny na godzinę.. Dzisiaj zero plamień, zwykły wodnisty śluz, jest go dość sporo. Kat, nie denerwuj się, wszystko na pewno będzie dobrze, będę trzymać mocno kciuki, a o której?
musze jechac do innego miasta bo to w szpitalu jest usg robione u mnie.
marta i tak bedzie najlepiej , ja w dni plodne mialam sucho i zaciazylam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny