Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo w czwartym miesiącu ogólnie powinno być dopiero widać Ale to nawet lepiej, przynajmniej jesteś widoczna Skaranie boskie z tymi chłopami.. Właśnie weszłam do kuchni po porannym śniadaniu mojego ukochanego.. Jakby tornado przeszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:30
Sówka35, marta95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:a ktory to dzien po owu u ciebie?
A to rzygaj kobieto kto ci broni
Moe to nerwy spowodowane czyms?
w ogole dziewczyny ile wy cykli sie juz staracie? -
nick nieaktualnymartta wrote:Sówka to dokładnie tak jak ja, czyli pozostał nam równo tydzień niepewności
A piersi bola jak cholera.Nie nakręcam się,b jak już napisałam objawy mam każdego cyklu hihi,ale czuję się jakoś inaczej.Jakbym chora i poobijana była.martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:zmiany są dobre i trzeba się tego trzymać, chociaż doskonale wiem o co chodzi z nienastawianiem się (czemu to takie ciężkie?! ) u mnie też trochę na odwrót niż zawsze dlatego trzymamy kciuki żeby to dobrze zwiastowało!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe, myślę, że będziemy na bieżąco się umawiać, po właśnie sobie pomyślałam, że niedziela to bardzo ładny dzień na testowanie, hehehe
Obiecałam sobie, że nie będę tak myślała, ale 5 stycznia mój mąż ma urodziny, więc byłoby tak zaj... gdyby się udało pozytywny test otrzymać! Ale już odganiam od siebie te myśli, sio sio
tylko spokój może nas uratowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 13:48
Szarlotka123, Sówka35 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZeście się zmówiły z tym terminem @
Ja bylam w sklepie.
Dziewczyny dam wam rade ... zajmijcie glowy czyms innym wiem ze to nie latwe ale myslac ciagle o ciazy,zajsciu i o tym czy sie udalo nie pomoże wam tylko zaszkodzi.
Psychika nasza duzo ma tutaj do powiedzenia. Im wiecej i bardziej sie staramy i stresujemy tym gorzej wychodzi
Wiele dziewczyn posluchalo w koncu mojej rady i zaszly w ciaze nawet nie wiedzialy kiedy
ja starajac sie w pierwszym cyklu mialam setki objawów ciazy i do tego na zlosc testy pokazywaly - a okres spoznial sie jeden dzien.
Wkurzylam sie strasznie na siebie bo sie nakrecilam glupia temperatura i tym ze dostawalam pod wykresem komentarze typu ze bedzie zielono....potem dostalam @
Obiecalam sobie ze w nastepnym cyklu bedzie zero stresu,nakrecania sie itp a wykresu nie udostepnilam, prowadzilam go tylko dla siebie... przestalam zwracac na jakikolwiek bol glowy itp.. nagle mialam zero objawow ..w ogole nie myslalam o ciazy a kochajac sie z moim nie patrzalam na dni plodne i nie plodne poprostu mielismy ochote to to robilsmy ... 2 dni przed spodziewaną @ wstalam rano i sama nie wiem do tej pory dlaczego ale poszlam do wc zrobilam test i wyszla slaba cienka druga kreska ...potem popoludniu elektroniczny moj spokój i olanie sprawy dalo mi fasolkemarta95, Szarlotka123 lubią tę wiadomość