X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat, śliczne włosy <3 i brzuszek też oczywiście <3
    marta95, wyjdzie na pewno. w końcu kiedyś się doczekamy.
    sówka, a przed miesiączką też tak miewałaś? bo jeśli nie to tylko dobry trop ;)

marta95 lubi tę wiadomość

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach super! Przynajmniej szybko widac ze należą Ci się specjalne względy! :D <3

Szarlotka123, Sówka35 lubią tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :D no wlosy mam dlugie :D

Dzieki dziewczyny :D
    No kazdej brzuszek rosnie inaczej :D
    Na fioletowej ja i jedna dziewczyna mamy takie duze a reszta ma tylko wybrzuszenia takie pagórki dopiero :D

anusia24, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo w czwartym miesiącu ogólnie powinno być dopiero widać :D Ale to nawet lepiej, przynajmniej jesteś widoczna :D Skaranie boskie z tymi chłopami.. Właśnie weszłam do kuchni po porannym śniadaniu mojego ukochanego.. Jakby tornado przeszło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:30

Sówka35, marta95 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze ja - Kat świetny brzucholek! :) choć rzeczywiście całkiem spory
    Szarlotka skąd ja to znam. Mój mąż był wczoraj w domu bo jeszcze się kuruje z przeziębienie, jak wróciłam do domu to myślałam, że oszaleje. Ehhh

Sówka35 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziaw88 wrote:
    Sówka35, kiedy masz termin @? Pozdrawiam

|Szralotka, dziś wyniki bety?:)

Madzia termin@ to 5styczeń .

• marta95 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężczyźni... tylko bałagan robią :D

Sówka35, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    a ktory to dzien po owu u ciebie?
    A to rzygaj kobieto kto ci broni :D
    Moe to nerwy spowodowane czyms?
    w ogole dziewczyny ile wy cykli sie juz staracie?
    Kat u mnie to równo 12 cykli. A pewnie.ze się denerwuje...jak co miesiąc przed @

• martta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka35 wrote:
    Madzia termin@ to 5styczeń .

Sówka to dokładnie tak jak ja, czyli pozostał nam równo tydzień niepewności :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:46

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Sówka to dokładnie tak jak ja, czyli pozostał nam równo tydzień niepewności :)
    Martuniu to trzymamy kciuki za zielone światełko w tunelu hihi Od wczoraj mocno męczą mnie mdłości,a od kilku dni bardzo mi wciąż zimno:-( w mieszkaniu tropiki a ja ubrana niczym syberyjska babeczka :-) do tej pory tydzień przed małpą jadłam za dziesięciu teraz z kolei piję wodę litrami...
    A piersi bola jak cholera.Nie nakręcam się,b jak już napisałam objawy mam każdego cyklu hihi,ale czuję się jakoś inaczej.Jakbym chora i poobijana była.

martta lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmiany są dobre i trzeba się tego trzymać, chociaż doskonale wiem o co chodzi z nienastawianiem się (czemu to takie ciężkie?! :) ) u mnie też trochę na odwrót niż zawsze dlatego trzymamy kciuki żeby to dobrze zwiastowało!

o148p07w5riqasy7.png
  • margaretta Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny witam sie po dlugiej niobecniosci odcieta od neta

matylda
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretta wrote:
    czesc dziewczyny witam sie po dlugiej niobecniosci odcieta od neta
    cześć :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    zmiany są dobre i trzeba się tego trzymać, chociaż doskonale wiem o co chodzi z nienastawianiem się (czemu to takie ciężkie?! :) ) u mnie też trochę na odwrót niż zawsze dlatego trzymamy kciuki żeby to dobrze zwiastowało!
    Obyśmy świętowały za tydzień:-) A kiedy planujesz testować?

• martta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam plan wyczekać do poniedziałku :) ale pewnie jakoś się złamie w niedziele hehe, a Ty?? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 13:13

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sowka, marrta, mnie też wypada okres na 4,5 Styczeń według moich obliczeń, według wykresu na 31. Ale obliczenia są pewniejsze ;)

martta lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę jak ładnie się ułożyło, obyśmy się go wszystkie nie doczekały! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 13:37

Sówka35, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka wg moich obliczeń 4-tego:-) Marta to co?testujemy w poniedziałek razem? :-) Ja do terminu i tak nie wytrzymam hahahaha :-)

martta, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, myślę, że będziemy na bieżąco się umawiać, po właśnie sobie pomyślałam, że niedziela to bardzo ładny dzień na testowanie, hehehe :)
    Obiecałam sobie, że nie będę tak myślała, ale 5 stycznia mój mąż ma urodziny, więc byłoby tak zaj... gdyby się udało pozytywny test otrzymać! Ale już odganiam od siebie te myśli, sio sio
    tylko spokój może nas uratować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 13:48

Szarlotka123, Sówka35 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeście się zmówiły z tym terminem @ :D
    Ja bylam w sklepie.

Dziewczyny dam wam rade ... zajmijcie glowy czyms innym wiem ze to nie latwe ale myslac ciagle o ciazy,zajsciu i o tym czy sie udalo nie pomoże wam tylko zaszkodzi.
    Psychika nasza duzo ma tutaj do powiedzenia. Im wiecej i bardziej sie staramy i stresujemy tym gorzej wychodzi :)
    Wiele dziewczyn posluchalo w koncu mojej rady i zaszly w ciaze nawet nie wiedzialy kiedy :)
    ja starajac sie w pierwszym cyklu mialam setki objawów ciazy i do tego na zlosc testy pokazywaly - a okres spoznial sie jeden dzien.
    Wkurzylam sie strasznie na siebie bo sie nakrecilam glupia temperatura :/ i tym ze dostawalam pod wykresem komentarze typu ze bedzie zielono....potem dostalam @
    Obiecalam sobie ze w nastepnym cyklu bedzie zero stresu,nakrecania sie itp a wykresu nie udostepnilam, prowadzilam go tylko dla siebie... przestalam zwracac na jakikolwiek bol glowy itp.. nagle mialam zero objawow ..w ogole nie myslalam o ciazy a kochajac sie z moim nie patrzalam na dni plodne i nie plodne poprostu mielismy ochote to to robilsmy ... 2 dni przed spodziewaną @ wstalam rano i sama nie wiem do tej pory dlaczego ale poszlam do wc zrobilam test i wyszla slaba cienka druga kreska ...potem popoludniu elektroniczny :) moj spokój i olanie sprawy dalo mi fasolke :)

marta95, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ