Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczuję się jak wielki ,poobijany cyc... Pamela Anderson to ja nigdy nie byłam,ale z dnia na dzień piersi powiększają mi się tak,że za chwilę Pamelka będzie "małe miki" Ból nieziemski.Jajniki bolą ,mdli mnie odkad wstałam i ogólnie szału nie ma:-( Jakoś czuję się nie bardzo dobrze.A może marudzę jędzowato przed okresem?I te "objawy"to znów lipa... ech...
Miłego dnia Kochane -
nick nieaktualny
-
no właśnie Szarlotka jak tam testowanie z rana?
Sówka u mnie na szczęście dzisiaj temp powróciła na dobre tory, ja z kolei zawsze miałam tak jak Ty z piersiami, a teraz spokojniej, są nadwrażliwe, ale najgorsze chyba jeszcze przede mną. Za to wkurzona dzisiaj chodzę jak osa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba lekarki miały racje o tym bobo teście strumieniowym.. Zrobiłam zwykły płytkowy i nie ma kreski, albo jest taka, że nie widać.. Nie powinno to mieć raczej żadnej różnicy, 10 dni po owulacji już powinno wyjść.. No nic, poczekam na tą betę ale już moje nadzieje zniknęły.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Chyba lekarki miały racje o tym bobo teście strumieniowym.. Zrobiłam zwykły płytkowy i nie ma kreski, albo jest taka, że nie widać.. Nie powinno to mieć raczej żadnej różnicy, 10 dni po owulacji już powinno wyjść.. No nic, poczekam na tą betę ale już moje nadzieje zniknęły.
a wiesz ze nigdy nie powinno sie sprawdzac testow pod swiatlo?
jesli kreski nie bylo widocznej normalnie bez tego swiatla to raczej nie ma szans ze ta kreseczka tam byla
dlatego wlasnie chcialam wczoraj zdjecie tego testu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o testy to słyszałam, że najlepiej zrobić dopiero po planowanej miesiączce bo wcześniej mogą wyjść negatywne. Jeszcze to mnie pociesza. I ta Beta.. Zresztą w poprzedniej ciąży też tak miałam, jeden wyszedł negatywny a jeden pozytywny, i źle się skończyło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 10:11
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny