Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:A dziewczyny, jeśli okazałoby się, że niestety poroniłam przez to plamienie, to po ilu dniach zejdzie ze mnie bhcg, jest możliwość, zeby np jutro wyszedł negatywny?
wiesz jak wygląda poronienie?Sówka35, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:Stokrotka, bądź dobrej myśli! Nie możesz się załamywać i myśleć, że poronilas, wszystko będzie dobrze!! Trzymaj się kochanka :*
Jak mogła poronic ?! Skoro nie miala mocnego krwawienia,krwotoku wrecz !
Ta jedna mala plamka,zylka czy co tam bylo to mialo byc poronienie? Nie piszcie mi tutaj takich glupot....Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle ja sie nie denerwuje.
Poprostu nie potrzebnie sie od razu stresujesz.
To że cos tam malego miałas to nie znaczy ze poronilas bo to nie mozliwe bez tzw krwotoku.
Zamiast siedziec i sie stresowac poczekaj do jutra a wszystko sie dowiesz.
A skrzepy to juz w ogole nie poronienie... na poronienie jest potrzebna krew cos jak okres tylko bardziej boli .
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka myślę, że Kat ma rację, na pewno poronienie to nie było. Wiem, że łatwo mówić, ale spróbuj sie uspokoić, może włącz sobie jakis film, żeby już o tym wszystkim nie myśleć. Jutro rano zrób test sobie, a potem marsz na bete i wszystko bedzie jasne. Powodzenia!
-
nick nieaktualnyAle Marta kto tu jest nerwowy ?
Czasami poprostu trzeba troszke mocniejszym tonem cos napisac aby postawic do pionu
Wiem ze jeszcze mnie nie znacie dobrze ale kobiety ktore mnie tutaj znają wiedzą jaka jestem i że nie owijam w bawełne ;pmarta95, Szarlotka123, anusia24, palma, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie wyczytałam na stronie dzidziusiowo.pl "W 3. tygodniu ciąży mogą wystąpić plamienia. Kiedy blastocysta zagnieżdża się w macicy może wystąpić niewielkie krwawienie (często mylone z miesiączką). To na szczęście nic groźnego." Popadam już w paranoje po prostu, poczekam na narzeczonego aż wróci z pracy, może coś obejrzymy i pójdę spać. Myślenie od wczoraj mi nie daje dobrych rezultatów. Luteinę już zaaplikowałam, znowu zero plamienia.
-
Dokładnie, takie plamienie to rzecz normalna jak najbardziej poczekaj za narzeczonym, porozmawiacie, wszystko mu opowiesz i na pewno będzie dobrze:* musi:) bardzo w to wierzę :* czekam na informację od Ciebie :*
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny