Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:To tez własnie o tym piszę ze mam objawy których normalnie nie miewałam
Trzymam kciuki aby u ciebie wszystko było ok
Ja w przed ostatnim cyklu, przed wakacjami, tak się nakręciłam, czułam się inaczej - i nawet miałam plamienia śródcykliczne, myślałam,że to implantacja, byłam nerwowa, pełna emocji, nie wytrzymałam - i zrobiłam badanie beta hcg, no i wyszła ujemna ... a kilka dni później przyszła miesiączka... krótko trwała,już nakręcałam się nawet,że mogę być dalej w ciąży, bo przecież krwawienia się zdarzają w ciąży.
Czasem sobie człowiek tak wmawia, bo tak bardzo chce.
Spoko, przeżyłam juz taką obsesję ciążową.Teraz już twardo stąpam po ziemi, po doświadczeniach ...
Trzymam kciuki za Ciebie, a kalendarzyk masz piękny,no i coraz więcej objawów na pluskatsuyoshi lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Demeter wrote:Smerfetka gratuluje, skoro jest cień cienia to nie ma wątpliwości. Jak ty to zrobiłaś
A teraz rzuć na nas wszystkie urok abyśmy też zaciążyły:)
No Smerfetka, "zarażaj" nas wszystkie...katsuyoshi lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
missy83 wrote:Ja oglądam często Smerfy z synkiem, tzn.to on ogląda .
No Smerfetka, "zarażaj" nas wszystkie...
Mój smyk też je lubi, znam prawie wszystkie odcinki na pamięć:)zresztą jak reszta bajek.
Widzę, że masz takie nastawienie jak ja. Ja co miesiąc widziałam u siebie objawy ciążowe. Testów nie kupuje, nie mam żadnego w domu aby mnie nie korciło. Co ma być to będzie. Najgorzej to mi przetrwać drugą fazę. Najlepsza jest pierwsza połowa, nawet mi już małpa nie przeszkadza, potem okres płodny, dzięki któremu mam świetny humor. Jak tylko kończy się owulacja to się zaczyna. To chyba wina hormonów, bo nie da się tego inaczej wytłumaczyć. Te dwa tygodnie to gehenna dla mnie. Muszę chyba się zapisać na jogę aby wyciszyć psychikę.katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualny
-
Smerfetka mam podobne objawy do Ciebie, ale jakoś nie wierzę, że to może być JUŻ...
prawie nigdy nie mam zgagi, odbija mi się ciągle, jeść nie mogę.. brzuch mam jakiś taki... nadęty? i mało tego bolą mnie sutki.. czego nigdy nie odczuwałam wcześniej...
chociaż i tak negatywnie jestem nastawiona i bardziej pewnie przypełznie @ niż jej brak.. a na testowanie raczej za wcześnie...katsuyoshi lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
Demeter wrote:Mój smyk też je lubi, znam prawie wszystkie odcinki na pamięć:)zresztą jak reszta bajek.
Widzę, że masz takie nastawienie jak ja. Ja co miesiąc widziałam u siebie objawy ciążowe. Testów nie kupuje, nie mam żadnego w domu aby mnie nie korciło. Co ma być to będzie. Najgorzej to mi przetrwać drugą fazę. Najlepsza jest pierwsza połowa, nawet mi już małpa nie przeszkadza, potem okres płodny, dzięki któremu mam świetny humor. Jak tylko kończy się owulacja to się zaczyna. To chyba wina hormonów, bo nie da się tego inaczej wytłumaczyć. Te dwa tygodnie to gehenna dla mnie. Muszę chyba się zapisać na jogę aby wyciszyć psychikę.katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość
-
Ev wrote:
Ciekawa forma spędzania aktywnie czasu
Moje biedne stawy nie lubią niestety takich rozrywek
Ev, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demeter wrote:Szkoda, że tak zimno. Człowiek by sobie pojeździł na rolkach lub rowerze. Aż nie chce mi się wierzyć, że pod koniec miesiąca wrócą upały.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi plany hmmm zaraz zmykam pod prysznic , jak mężuś przyjedzie z pracy pewnie jakaś drobna kolacja , film i pewnie spać bo jutro ciezki dzien . Badania mnie czekaja ;( Glukoza i insulina po obciazeniu oraz test na insulinoodpość.
Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:a jeśli test jest pozytywny tzn,że fasolka już sie zagnieździła?
Tak. Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (1 mIU/ml)Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny