Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki cudny brzuszek! Miły widok 🥰
Dziewczyny, czy badanie hsg robi się podczas miesiączki? Idę jutro do szpitala na badania pierwszej fazy i czytałam, że tego akurat się podczas @ nie robi. Miałyście? Bolało?2004 starsza dzidzia
2016 młodsza dzidzia
Od czerwca 2021 starania o trzecią dzidzię 😁
11.2021 cb
2007 cb -
Miałam mieć, ale zaszłam, teraz umawiałam się kolejny raz i znów zaszłam 😁
Akinom 59 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Jeszcze_Blizniaki wrote:
Dziewczyny, czy badanie hsg robi się podczas miesiączki? Idę jutro do szpitala na badania pierwszej fazy i czytałam, że tego akurat się podczas @ nie robi. Miałyście? Bolało?
Kalcia piękny brzuszek 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 20:33
Akinom 59, Akinom 59, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Nikola.1984 wrote:Tak byłam na wizycie i dziś niby twierdzi lekarz że jest wszystko ok więc ja już nic nie rozumiem w sobotę narobił takiej paniki a dziś dobrze. Jednak stres teraz pozostanie. Ciężka jest ta końcówka ciazy
Czyli wygląda na naciągacza. Dobrze że wszystko ok, uff -
Akinom 59 wrote:Dzień dobry kobietki! Ja od dziś siłownia 😘❤️
Ja jak się tak porządnie zmęczę aktywnością fizyczną, to czuję się bosko😍, jednak ja wolę zrobić 20 km na rowerze czy przepłynąć 60 długości na basenie 🤪Wiedźma lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:A wrażenia takie że nadwyręźyłam nogi i tak mnie piszczele bolą jak cholera a dziś od rana jelitowka i jadę na dwa końce🤮😰
Trzymaj się Kochana😘„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Blawatek wrote:Dziewczyny, ja po monicie. Jestem pierwszy cykl po antykoncepcji z racji torbieli. Jestem po owulacji z prawej drożnej strony, endometrium 13,4mm!!!! Wielkie oczekiwanie.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!!!!
Przede wszystkim gratuluję Hekate i Kalcia!!!
Ja nie pisałam długo, bo strasznego doła miałam!
Jakies mysli takie mnie dopadły, że sie nie uda....
A wszystko przez te cholerne badania w szpitalu.Badania I i II fazy cyklu.
Lekarz tam mi powiedział,że jestem za stara na dziecko!! Zanim jeszcze w ogóle jakieś badania mi zrobili.Podczas tej pierwszej rozmowy..Masakra.Powiedział,że za 20 lat to ja juz bede mieć cukrzyce i inne starcze choroby a tu dziecko.
Powiedziałam mu na to,że za 20 lat to moje dziecko miało by 20 lat.To już jest samodzielna osoba...Ale sie cham upierał,że teraz dzieci dłuzej potrzebują opieki rodziców.Kretyn..
On zaczął mojego doła a potem wyniki, ktore przyszły jeszcze go pogębily. W szpitalu wyszło,że mam AMH 0,07!!!!
FSH 28!!! DHEA 6!!! jakies same tragedie.Dotarło do mnie ,że to już PREMENOPAUZA!!! 0,07 amh to ile mi jeszcze zostało cykl, dwa???!! Codziennie budziłąm się z myśłą,że już stara jestem, siwe włosy zaczełam zauważać i miec uderzenia gorąca, kołatania serca...Wszystkie objawy meno no i te takie mysli, wiecie, do doopy...
Ale troche czasu minelo, zaczelam czytac fora, tez zagraniczne...Głównie o meno i czy mozna jeszcze zajsc, jakie sa szanse i takie wiecie .Nocne szaleństwa czytelnicze staraczki..
Na własną rekę kupiłam sobie troche supli.Bo pomyslalam 0,07 to nie 0!Skoro miesiączkuje, to chociaz jedno dobre jajeczko jeszcze tam czeka....ZACZELAM brac DHEA, NAC,UBIQINOL,do tego wiesiolek, olej z flaka dorsza, mace, jęczmien młody,kurkume i oczywiscie folik ale to juz biore od roku jak nic.
Poszłam takze do INVICTY na rozmowe z lekarzem. Powiedział oczywiscie by powtórzyc te badania szpitalne u nich(kasa wiadomo) no ale powtórzylam. DHEA wyszedł 125 wedle interpretacji na ta faze cyklu - idealnie, a AMH 0,029.FSH nie kazał robic.Łaskawca..Powiedział,że nic nam nie winiesie.
Generalnie miałam 1 monitoring cyklu i zastrzyk z ovitrelle .(Bo invitro jakos nie chce...)Ale to nic nie dalo, okres przyszedł.
no i tak
Powiedzialam sobie,że juz mi nie zalezy, ze chyba nie bedzie dzidzi, skoro wyniki takie marne , ze za pozno juz dla mnie. Nawet wykasowałam sobie aplikacje mierzaca cykle owulacje itp.No i bojkotowalam tez forum
Ale co chwila wdze w poczcie,ze gadacie.To zajrzalam...A tu takie newsy KALCIA, HEKATE!! SUPER!!!Kurcze, moze jeszcze i dla mnie jest nadzieja!!!???
Pozdrawiam Was wszystkie STARACZKI serdecznie :*
Akinom 59, Nunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To rzeczywiście cham. W Krakowie, gdzie mieszkam, jest znane małżeństwo ginekologów, po 40, którym właśnie po 40urodzilo się kolejne dziecko, ona chyba 41on 44.Mysle, że gdyby to było aż tak ryzykowne i nienaturalne jak Twój lekarz mówił, dużo łatwiej byłoby im podjąć inną decyzję, bo jako ginekolodzy mają dużo większa świadomość wszelkich za i przeciw. Chociaż może się mylę. Taka wstawka ku pokrzepieniu.
Wiedźma lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Trzeba próbować, kobiety przy menopauzie najczęściej zachodzá wiesz?
Akinom 59, NOCNA lubią tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyMagda8306 wrote:To rzeczywiście cham. W Krakowie, gdzie mieszkam, jest znane małżeństwo ginekologów, po 40, którym właśnie po 40urodzilo się kolejne dziecko, ona chyba 41on 44.Mysle, że gdyby to było aż tak ryzykowne i nienaturalne jak Twój lekarz mówił, dużo łatwiej byłoby im podjąć inną decyzję, bo jako ginekolodzy mają dużo większa świadomość wszelkich za i przeciw. Chociaż może się mylę. Taka wstawka ku pokrzepieniu.
-
nick nieaktualny