Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
FreZja czy ja dobrze rozumiem, ze Twoje Amh po powtórnym badaniu wyszło jeszcze gorsze? Czy błąd zrobiłaś w poście? Bo po suplementacji jeszcze gorzej to załamujące jest, a powiedz mi proszę w jakim odstępie czasu robiłaś te badania? Ja mam 0,5 amh i wszystkie objawy meno jak tylko odebrałam wynik, jak już wyluzowałam to mi kołatania serca chwilowo nawet przeszły, brałam wiesiołek, castagnus i jeszcze jakieś tam suple, ale w poprzednim cyklu byłam tak pozytywnie nastawiona a tu nic, teraz biorę tylko wit D i nic więcej, nawet nie zamierzam dni płodnych paskami owu wyszukiwać, w tym cyklu olewam wszystko, mam urlop i mam w założeniu odpoczywać. I ile masz lat jeśli można wiedzieć, ze już Ci tak ten lekarz otwarcie powiedział o tym ze jesteś za stara na dziecko, w ogóle co typ , szkoda słów na takich, naprawdę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MILKANA, tak, pomylilam się po jakich 3 tyg od pierwszego badania, czyli w kolejnym juz cyklu, (po okolo -2 tyg brania supli )wyszlo AMH lepsze troche bo 0,29..pomylilam sie w tamtym poscie.
Ale AMH 0,29 to sladowe ilosci i tak bo wg invicty labu skali niska rezerwa jest do 0,30 , to co poniżej to juz śladowe ilości....wiec sie nie lapie.Jestem w ŚLADOWYCH ilościach...
Ja mam 41 lat
Mam już synka 6,5 letniego.2poronienia za sobą w zeszłym roku...
Tak wszyscy piszą gdzie nie czytam,że jak sie przyestaje probować to samo sie dzieje...
Ale jak tu przestac probowac, przestac miec nadzieje..Próbowałam i jakoś nie umiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FrezJa wrote:MILKANA, tak, pomylilam się po jakich 3 tyg od pierwszego badania, czyli w kolejnym juz cyklu, (po okolo -2 tyg brania supli )wyszlo AMH lepsze troche bo 0,29..pomylilam sie w tamtym poscie.
Ale AMH 0,29 to sladowe ilosci i tak bo wg invicty labu skali niska rezerwa jest do 0,30 , to co poniżej to juz śladowe ilości....wiec sie nie lapie.Jestem w ŚLADOWYCH ilościach...
Ja mam 41 lat
Mam już synka 6,5 letniego.2poronienia za sobą w zeszłym roku...
Tak wszyscy piszą gdzie nie czytam,że jak sie przyestaje probować to samo sie dzieje...
Ale jak tu przestac probowac, przestac miec nadzieje..Próbowałam i jakoś nie umiem...
To ładnie Ci się zmieniło to amh, to jest naprawdę duża różnica, jeśli chodzi o próbowanie to ja mam tak samo, obraziłam się na testy owu a dzisiaj już zeobilam pierwszy żeby trzymać rękę na pulsie, a trudno jak nie wyjdzie to nie wyjdzie będę wiedziała chociaż ze miałam wszystko pod kontrola, na in vitro się nie wybieramy, nie chcemy, wiec będziemy się starać naturalnie, wierze ze się uda, no musi, w październiku kończę 40 lat miałam próbować do 40stki, ale jednak przedłużam starano do 42 lat taki plan sobie z mężem narazie ustaliliśmy
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Oooo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
KasiaCh lubi tę wiadomość
-
Kalciu niech dzidziuś rośnie zdrowo 😍
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:
😍🥰❤️
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc