Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Samanta72 wrote:O kurcze to dziwne,ja mam teraz np. zero chęci na sex,pewnie to też hormony bo u nnie bliżej do menopauzy,troche to męczące bo ciężko sie starać ja sie nie chce ☹
hormony.... spróbuj macę. Mi ona podniosła libido przed staraniami było kiepsko, a jak już ogarnęłam hormony to przed owu mogłam się bzykać i bzykać
Zamawiałam macę this is bio. -
nick nieaktualnyHej Kochane
Czuc u nas mimo zimna powoli zblizajaca sie wiosne
Za to ja ciezko mdlosci b.mecza oby byly dobrym znakiem,ze Maluch zyje i rosnie.
Kasiu u mnie libido spadqlo jak rosla mi prolaktyna i Castagnus nie pomaga musialam brac lek na recepte Diostinex fajny bo tylko raz na tydzien go bralqm.
Dziewczyny pamietam o Was i dobrego dnia zycze -
nick nieaktualny
-
Freja000 wrote:Za to teraz w ciąży w ogóle nie mam ochoty. Zero. Jakoś zero dobrych emocji
Freja, mam identycznie. I "zero dobrych emocji". Jeśli na początku ciąży usłyszy się od lekarza, że jest źle, to jak uwierzyć, że będzie dobrze?Freja000 lubi tę wiadomość
2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry 😁 nawet bardzo. Dzidziol ma 1cm. Serduszko bije ❤ wymiar zgadza się idealnie z wymiarem wg OM i tygodni ciąży. Mam brać acard, euthyrox i asmag a duphaston już tylko dokończyć czyli na parę dni mi zostało.
Kolejna wizyta 3 kwietnia. Wtedy usg prenatalne i skierowanie na test pappa, ewentualnie Sanco
Z tej radości .. Zaliczyłam stluczkę 😒😜 ale lekką, nie z mojej winy i niegroźną. Tylko auto trzeba robić ...Freja000, gosia7122, Misia78, inessa, Akinom 59, jastin, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Freja000 wrote:A ja już nie mam mdłości...2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
Misia78 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi - czy kwaśny smak w ustach to też objaw? Mdłości mi się nie nasilają, są delikatne, nieraz nawet zanikają ale utrzymuje się ten dziwny smak. Swoją droga okropieństwo. Nie przypominam sobie czegoś takiego w żadnej ciąży.
Ja nie pamiętam kwaśnego ale przez całą ciążę miałam nieprzyjemny posmak w ustach, bleee , nie umiem określić czego to był smak ale skutecznie odbierał mi apetyt. Nie czułam go tylko w momencie jedzenia. Myślę że to od hormonów. -
POwiadomiłam dziś syna lat 14 o zbliżającej się w naszym życiu rewolucji. Bardzo się ucieszył przy okazji sprawdziłam jak reaguje na test ciążowy nie było głupiego pytania "co to jest? " (ach ta edukacja ach ten internet) Od razu wiedział co znaczą 2 kreski. Pierwsze pytanie: "A gdzie będzie miał pokój?" Drugie pytanie: "A jak mu damy na imię?" oraz "Od kiedy wiesz?" (ojca nie ma od 9 lutego i chyba mu coś nie pasowało hehe
Po jakichś 2 godzinach przyszedł do kuchni do mnie i mówi: Teraz to nam się życie zmieni o 180 stopni
no tak jakby
ale jest radość
córci powiem pózniej - bo wygada całemu światu a jeszcze nie chcemyinessa, Akinom 59, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Freja000 wrote:chyba za wcześnie w 9 tc
Baby super reakcja
Nie ma na to reguły. Mi mdłości przeszły na początku 8tc, żeby pod koniec 9tc wrócić ze zdwojoną mocą...2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
Baby a mąż już wie?
Ja mam wizytę w piątek za tydzień. Jak bedzue ok to i tak bardzo będę się bała powiedzieć dzieciom, poczekałabym do prenatalnego. Ja man zawsze czarne myśli.
Moja najstarsza ma 12 lat i wiem ze uważa, ze dzieci po 40 się już nie rodzi. Może usłyszała to na wdż.. nie wiem.
Smak w ustach cały czas dziwny, myje zeby 6 razy dziennie. Oby to dobrze wróżyło