Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamanta72 wrote:Monia a na co ty chcesz go pić,na co ten przywrotnik ?
jastin lubi tę wiadomość
-
Pytam bo wlasnie czytałam a moja córka ma cały czas problemy żołądkowo-jelitowe,brala juz espumisany i inne i nic nie pomaga.
Freja juz sprawdzam bo ja poorawiałam zeby zostal poprzedni wykres i moze wrocilo do podstawowych i nie udostępniło.Akinom 59 lubi tę wiadomość
Samanta1006 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też życzę Wam miłego dnia,my dzis rano z dzieciakami zaliczylismy kino😍 a teraz leniwa sobota.
W koncu przestałam plamić i mam wrażenie ze do owu się przygotowuję,temperatura skoczyła i reszta też na dobrej drodze tylko nie wiem czy to możliwe podczas brania tego orgametrilu 🤪Akinom 59, inessa lubią tę wiadomość
Samanta1006 -
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim. U nas dziś była siostra z rodziną w odwiedziny. Wika jest towarzyska, przez chwilę była podkówka a potem do wszystkich wyciągala rączki Ale zawsze kontrola czy ja jestem obok i pilnuje Baby fajnie, dawaj znać jak małe rośnie.
inessa, Akinom 59, jastin lubią tę wiadomość
-
baby wrote:Dzień dobry paniom ☺🌞 jak się macie? U mnie raz lepiej raz gorzej. Ale daję radę. W piątek wizyta..
-
gosia7122 wrote:Baby a Twoje dzieci już wiedzą? Jaka ich reakcja.? U mnie było ciężko. Starsza córka bardzo źle, nie rozmawiała ze mną. Było mi bardzo przykro.
Nie wiedzą jeszcze. Ale jeszcze miesiąc temu syn (lat 14 w tym roku) pytał czy jeszcze mu zrobimy rodzeństwo. On zawsze chciał i lubi małe dzieci.
Gorzej z córką 😜 ona zawsze mówiła że jej wystarczy jeden młodszy brat. Ale okna też łatwiej się dostosowuje do nocy sytuacji. Mam nadzieję że będzie dobrze...
Mój mąż dowiedział się o swojej najmłodszej siostrze jak miał prawie 15 lat. Trochę był załamany 😅 ale potem sam się nią chętnie zajmował. Teraz mają fajny kontakt. Lepszy niż ze starszymi siostrami
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
Mam stare dzieci że tak napisze.
Córka ma 22 a syn 18 w tym roku. No i najmłodsza 5.Jak byłam w ciąży to córka miała 16 lat i ona źle to przyjęła. Dopiero jak mała się urodziła to się przełamała. Teraz mają dobry kontakt młoda za nią tęskni jak wyjeżdża, córka studiuje w innym mieście. -
U mnie podobna różnica wieku między córkami jak u Gosi - 15 lat, tylko z tą różnicą, że Wiktoria oszalała ze szczęścia, gdy dowiedziała się o ciąży. Bardzo mnie wspierała od samego początku, a teraz Laura jest jej oczkiem w głowie Z kolei syn był rozczarowany, gdy okazało się, że nie będzie miał brata, ale aktualnie również zwariował na punkcie młodszej siostrzyczki
Akinom 59, gosia7122 lubią tę wiadomość