Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Oooo podziwiam ja matemetyka to slabo typowy humanista jestem.
Ale tez nauczycielem jestem tylko wych.przedszkolnego i zintegrowanego.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Janwlasnie mam tam czysto,bez miesniaków i cyst,moja mama miała dużo miesniaków,często była czyszczona i w końcu w wieku 48 lat miała wycietą macicę z jajnikami ale gin powiedzial ze mam czysto i podzialamy w przyszłym cyklu.Kolezanka z of pisala ze ten lek to taki do czyszczenia macicy jakby ,zobaczymy jak podziała bo gin nie chce jeszcze wprowadzac terapii hormonalnej,tym mnie zawojował ha ha ha
Akinom 59 lubi tę wiadomość
Samanta1006 -
nick nieaktualny
-
Witajcie !
Czytam nieustannie natomiast brak czasu aby cis skrobnac...
U nas wszyscy dalej chorzy... mała nie chodzi do żłobka zostawię ja mc w domu aż pozadnie będzie zdrowa bo choroba ciągle nawraca od 2 mc 😟
Poza tym mam nowy cykl a co z tym idzie... nowe nadzieje 😅
Koronawirusem jestem trochę przerazona ale miejmy nadzieję że jakoś się sytuacja uspokoi.
Akinom
Ja piłam ☺️ cały cykl . Teraz nie pije że względu na karmienieMisia78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjastin wrote:Witajcie !
Czytam nieustannie natomiast brak czasu aby cis skrobnac...
U nas wszyscy dalej chorzy... mała nie chodzi do żłobka zostawię ja mc w domu aż pozadnie będzie zdrowa bo choroba ciągle nawraca od 2 mc 😟
Poza tym mam nowy cykl a co z tym idzie... nowe nadzieje 😅
Koronawirusem jestem trochę przerazona ale miejmy nadzieję że jakoś się sytuacja uspokoi.
Akinom
Ja piłam ☺️ cały cykl . Teraz nie pije że względu na karmienie -
nick nieaktualny
-
Samanta a Ty badałaś progesteron 7 dpo czy tak dał na wyrost? Cały cykl czy po owu? Ja bardzo polecam hormony naturalne. Nie mają skutków ubocznych, w przeciwiwństwie do np. syntetycznego estrogenu, który według WHO jest jednym z powodów raka piersi.
W ogóle ja się naturalnie poustawiałam, a miałam hormony padaczka. Zioła, hormony naturalne, maca, mleczko pszczele.
Przywrotnik piłam, cały cykl.
Baby, mam dwójkę, 10 i 12 lat.
Wczoraj mnie tak przeczyściło, że jelita mnie pół nocy bolały. Chyba jelita... -
Freja dostalam go bo mam od 3 tyg na zmiane plamienia i krwawienia,na moje ro @ mialam 22 stycznia i od tego czasu sie bujam ale skoku nie bylo,więc to chyba juz fl ma byc,mam brac 15 dni po 2 tabletki i potem okres,po wszystkim mam sie zgłosic do niego ale zaznaczył ze nie chce mi dawac terapii hormonalnej. A te naturalne to coys poleciła,ja biore teraz biosteron wit B kompleks,C i DSamanta1006
-
nick nieaktualnyHej.
Jestem juz po wizycie Maluszek jest i boje juz serduszko. Ciaza wychodzi 6 tydz.i 2 dzien. Na ten czas wszystko jest ok zobaczymy za 2 tygodnie na kolejnej wizycie czy wszystko nadal jest dobrze i wtedy karte ciazy dostane.
Dziekuje Kochane za wsparcie
I jeszcxe Wam powiem,ze ginka mnie uspokajala haha i mowila,ze niedawno prowadzila ciaxe pacjentki prawie 48 letniej
Akinom 59, Misia78, pawojoszka, Freja000, jastin, kayama lubią tę wiadomość