Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia to trzymam mocno kciuki i życzę zdŕówka bo kurcze jak sie ma dzieciaki to masakra jak człowiek ledwo chodzi 😥
Agnieszka czekamy na wieści po wizycie,bedzie dobrze😘😘😘😘
Freja jak tam,jak się czujesz kochana????inessa lubi tę wiadomość
Samanta1006 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamanta72 wrote:Monia to trzymam mocno kciuki i życzę zdŕówka bo kurcze jak sie ma dzieciaki to masakra jak człowiek ledwo chodzi 😥
Agnieszka czekamy na wieści po wizycie,bedzie dobrze😘😘😘😘
Freja jak tam,jak się czujesz kochana???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ide na 13:50 dam znać co i jak.W pracy spoko,idę jutro i pojutrze na 12 h ale weekend wolny 🤪 a w poniedziałek mam umówionego fryzjera,zamaluje siwe wlosy ha ha ha.
No wlasnie Misia,Baby, Dagmara co u was? Pozdrawiam !!!Akinom 59, inessa lubią tę wiadomość
Samanta1006 -
Cześć dziewczyny:)
Siedzę w domu z chorymi dziećmi. W piątek ide na punkcję piersi i zaczynam się denerwować.
Ginekologa powinnam mieć w tym tygodniu ale chyba umowie się na przyszły, bo już dość nerwów na ten tydzień.
Plamienia już nie mam, ale martwi mnie susza na wkładce. Żadnej wydzieliny, czy to normalne?
Inessa- trzymam kciuki za wizytę. Dagmara- jak twoje bliźniaki? Baby, co u Ciebie? -
nick nieaktualnyMisia78 wrote:Cześć dziewczyny:)
Siedzę w domu z chorymi dziećmi. W piątek ide na punkcję piersi i zaczynam się denerwować.
Ginekologa powinnam mieć w tym tygodniu ale chyba umowie się na przyszły, bo już dość nerwów na ten tydzień.
Plamienia już nie mam, ale martwi mnie susza na wkładce. Żadnej wydzieliny, czy to normalne?
Inessa- trzymam kciuki za wizytę. Dagmara- jak twoje bliźniaki? Baby, co u Ciebie?Misia78 lubi tę wiadomość
-
Jakaś dobra dusza mi dobrała lek homeo przez internet i z bólem głowy lepiej.
U mnie to tak na zmianę dziś zero jakichkolwiek mdłości.
Chciałam iść do swojego osteopaty… mam takiego, na stałe, jestem stałą pacjentką, jak coś się dzieje. I dziś zapytałam czy mnie nie przyjmie, bo on wie dokładnie co zrobić z moimi zatokami, a tu ból i ciąża (jak mnie boli głowa to mam też ból w konkretnym miejscu w plecach). I powiedział, że dopiero w przyszłym tygodniu... i niby wiem, że nie jestem jakąś specjalną pacjentką, ale trochę mi się przykro zrobiło, bo to jednak wyjątkowa sytuacja...
A z innej beczki, ja nie panikuję z wirusem, ale w szkołach dzieci trąbią, żeby uważać jak się wróciło z Włoch. A moi wrócili. U mojego syna w szkole dzieci, które wrciły z Włoch lub krajów azjatyckich bawią się w zarażanie koronawirusem -
Akinom 59 wrote:Misia! Baby! Co u was? Jak samopoczucie dziewczyny?!😘😘
A nawet nieźle. Zmęczona jestem na okrągło. Czuję się ok. Czasem nawet się martwię że za mało objawów (klasyk 😜) bo tylko piersi i to zmęczenie i trochę częściej siku. Kiedyś chodziłam raz w pracy przez cały dzień a teraz co przerwę (tzn co godzinę). Wizyta 6 marca. Jak ja wytrzymam do tego czasu.... 😳😂 -
W temacie wirusa - uczę 2 braci którzy byli w ferie w Tajlandii 😐😐 Jeden chodzi normalnie do szkoły (od 10 lutego mamy szkołę) a drugi... Chory 😳😳 od piątku chyba. Nikt nie wie co mu jest. Młodszy brat ma pewnie zakaz mówienia. O Tajlandii też nie mieli mówić w szkole ale młody się wydał jak mnie poczestowal cukierkiem - a na papierku Tajlandia 😂
-
nick nieaktualnyHej.
Dzis padam tyle mialam chodzenia i do zalatwuenia a wszystko z corka potem jeszcze z synem. Zatem usiadlam po obiedzie i chwile odpoczywam.
Co do wirusa my tez nie panikujemy u nas grypa panuje a ja mam zle doswiadczenia jako 20 kilku latka zlekcewazylam sobie grype i slonczylabym na tamtym swiecie zachorowalam na zap.miesnia sercowego dlatego ja tak ostrzrgam znajomych aby nie lekcewazyc grypy.
Freja niezla zabawe sobie zrobili oj te dzieci to maja pomysly...
Baby powiem tak rodzice troche nieodpowiedzialni ale nic sie nie zaradzi... a Ty Jestes nauczycielem?
Kasiu i jak wizyta?
A co do objawow ja raz mam mnirjsze raz wieksze objawy. Dzis mam juz stres przed wizyta
-
Jeśli chodzi o wirus tez nie myślę o nim bo u nas taka grypa panowala ze ja się jej bardziej bałam tym bardziej że moj mąz do dziś a to juz 3 tyg nadal ma stan podgorączkowy,kaszle i smarka strasznie 😥
Bylam na wuzycie,badal ginekologicznie i usg dowcipne,nic tam nie widzial niepokojacego,zapisał Orgametril,podobno progesteron to jest,nigdy nie słyszalam o nim,dużo ubocznych ale zobaczymy mam brac 15 dni 2× 1 tabletka.Czy ktoraś brala go kiedys,poczytalam i te skutki uboczne mialo sporo dziewczyn,no i podobno przestarzały. Przepisal mi go starszy lekarz i zastanawiam sie czy pomoże. Powiedział też ze nie chce mi terapii hormonalnej polecac ,pytal czy staram sie jeszczebo to on mnie przyjmowal jak plamilam przed poronieniem ostatnio,powiedziałam ze raczej jeszcze nie zamknęłam warsztatu,śmial się i powiedział ze popracujemy nad tym ha ha ha
Freja ja tez miałam bóle migrenowe w cuązy i kazała mi brac paracetamol co 6 h ale nie wiecej niz 3 dziennie,powiedziała ze aż tak nie mam panikować.inessa lubi tę wiadomość
Samanta1006 -
nick nieaktualnySamanta72 wrote:Jeśli chodzi o wirus tez nie myślę o nim bo u nas taka grypa panowala ze ja się jej bardziej bałam tym bardziej że moj mąz do dziś a to juz 3 tyg nadal ma stan podgorączkowy,kaszle i smarka strasznie 😥
Bylam na wuzycie,badal ginekologicznie i usg dowcipne,nic tam nie widzial niepokojacego,zapisał Orgametril,podobno progesteron to jest,nigdy nie słyszalam o nim,dużo ubocznych ale zobaczymy mam brac 15 dni 2× 1 tabletka.Czy ktoraś brala go kiedys,poczytalam i te skutki uboczne mialo sporo dziewczyn,no i podobno przestarzały. Przepisal mi go starszy lekarz i zastanawiam sie czy pomoże. Powiedział też ze nie chce mi terapii hormonalnej polecac ,pytal czy staram sie jeszczebo to on mnie przyjmowal jak plamilam przed poronieniem ostatnio,powiedziałam ze raczej jeszcze nie zamknęłam warsztatu,śmial się i powiedział ze popracujemy nad tym ha ha ha
Freja ja tez miałam bóle migrenowe w cuązy i kazała mi brac paracetamol co 6 h ale nie wiecej niz 3 dziennie,powiedziała ze aż tak nie mam panikować. -
nick nieaktualnyAkinom 59 wrote:Ha ha dobre z tym warsztatem💗😘 no ciekawa jestem ten lek co ci przepisał,rocka być na te plamienia tak?
inessa lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Ale powiem ci że spoko lekarz!! Ani nie wyśmiał,ani nie skomentował głupio tylko normalnie po ludzku się spytał czy jeszcze się staracie! Nie?
Ha 😁 moj chciał mi jeszcze stymulować owulację 😁 nie zdążył. I serio się ucieszył jak mnie zobaczył w ciąży na wizycie.
Czy ja mówiłam że nie mam mdłości? MAM. Właśnie smażę pierś kurczaka. Jak to można jeść 😳😳😳😳inessa, Akinom 59 lubią tę wiadomość