Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Akinom 59 wrote:Dziś 8 dpo u mnie i.... jest cień na teście,trochę się spietrałam bo drinkowałam w tym tygodniu ,no w ogóle nie wierzę że już że mi się może udać 😞
Akinom, trzymam kciuki! Nie przejmuj się, drinkowanie na tym etapie nie szkodzi.2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
Misia78 wrote:No co Ty! A jakaś trudna sytuacja?
A w ogóle, można tak sobie usunąć ciąże bez wskazań?
Po prostu się nie zabezpieczyli...
Niby pierdu pierdu że małe mieszkanie, niepewny rynek pracy...
Już jedna taka była co jej miejsca na książki brakło... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo o tym myslicie ?? To bobo test ja wiem ze one roznie dziewczynom wychodzą ja od kilku dni robiłam tedty od dwoch dni widziałam cien cienia ale testy z allegro dzis kupiłam bobo i po południu o 18 zrobiłam wyszedł o czasie no zobaczymy jak to sie u mnie potoczy choc przyznam ze brak mi wiary
-
Akinom 59 wrote:Co o tym myslicie ?? To bobo test ja wiem ze one roznie dziewczynom wychodzą ja od kilku dni robiłam tedty od dwoch dni widziałam cien cienia ale testy z allegro dzis kupiłam bobo i po południu o 18 zrobiłam wyszedł o czasie no zobaczymy jak to sie u mnie potoczy choc przyznam ze brak mi wiary
Ja zawsze robiłam bobo testy ale ja po 7 dniach spóźnienia...i zawsze były wiarygodne
2 kreski= ciąża -
Akinom 59 wrote:Dziś 8 dpo u mnie i.... jest cień na teście,trochę się spietrałam bo drinkowałam w tym tygodniu ,no w ogóle nie wierzę że już że mi się może udać 😞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 23:45
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualny
-
AKinom, czyli Ty zachodzisz w ciążę co cykl w sumie? Tylko się nie implantuje?
Teraz świeta, więc ciężko, ale spróbuj dietę z niskim IG. Dopóki nie zrobisz badań. No i z badaniami teraz też kicha, bo nie pamiętam czy robiłaś progesteron 7 dpo? a dobrze by było zrobić. Może po świetach? Na czczo koniecznie.
Koniecznie u ciebie bym sprawdziła krzywe cukrową i insulinową. Jeśli, odpukać, się nie implantuje.
Acard bierzesz, prawda?
Aczkolwiek kreska widziana w 8 dpo dobrze wróży -
nick nieaktualnyTak mi się zdaje że tak może być że się nie , zagnieżdża choć w grudniu się udało ładnie i bez acardu ,a w tedy robiłam proga w 10 dpo, wyszedł 22,
No zobaczymy Freju jeśli temperatura zacznie spadać to będzie jasne że po ptakach ,a jeśli się utrzyma to zaraz po świętach będę szukać laboratorium 😘 -
Akinom widzę że masz podobne obawy co ja ostatnio 😊 u mnie się jednak @ rozhulała , mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej, trzymam kciuki! 😍Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Betti37 wrote:Wrr...dziś kolejna co to "nie chciała być w ciąży "...
Kuźwa to się zabezpiecza jak się nie chce a nie...
Człowiek się stara, po lekarzach biega i zajść nie może a tu wystarczy nie chcieć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2020, 07:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny